Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban ? wut?. Ważne!

dzwonus3223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc!, dzis jak przyszedlem ze szkoly ok 14 to zalogowalem sie na chwile na tibie i pozniej poszedlem sie przespac, teraz wstalem wchodze na konto na cliencie i pisze ze ban i ze konto zostanie usunięte \o/ -.-. Wchodze na tibie.com i tu takie cos 

mistrz pejnta wiem, ale chyba zrozumiecie o co chodzi

post-309499-0-68022900-1400590961_thumb.png

e23a78ca932fa.png

Pasjonat
Opublikowano

Dostałeś bana na 7dni, spokojnie to jeszcze nie delete, ale radzę Ci przystopować z boceniem.

:)
Pasjonat
Opublikowano

No to nie wiem dlaczego wyłapałeś bana, jak widać maszynki CipSoftu banują za bocenie nawet tych, którzy nie bocą.

Nie przejmuj się, to tylko 7 dni, ciesz się, że nie dostałeś delete.

:)
Opublikowano

Nie ma za którym razem, jeżeli Cię przylapią na boceniu to usuwają konto w najbliższym mass banie. A jeżeli teraz się pomylili to napisz im na ten e mail ze screenu :)

Opublikowano

napisalem, wiec z gory widzicie ze nie bocilem bo jakbym bocil i by mnie zlapali to delete ;)

no przecież to jest delete... za 7 dni nie będzie śladu po twoim koncie.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

napisalem, wiec z gory widzicie ze nie bocilem bo jakbym bocil i by mnie zlapali to delete ;)

to za co mnie zbanowali ? -.- nie ogarniam takiego czegos

Czytaj ostanie zdanie na czerwono, może uzywales Mc albo inne tego typu programy?

Opublikowano

nie cos ty, ja nie sciagam takich programow czy botow zeby wlasnie bana nie dostac.. brat czasem gra u sb w domu ale to rzadko teraz nie gra bo mu sie komp popsuł z tydzien nie gra moze od tego ze czasami wchodzil pograc?

e23a78ca932fa.png

Opublikowano

nie cos ty, ja nie sciagam takich programow czy botow zeby wlasnie bana nie dostac.. brat czasem gra u sb w domu ale to rzadko teraz nie gra bo mu sie komp popsuł z tydzien nie gra moze od tego ze czasami wchodzil pograc?

to nie jest tak, że wczoraj bociłeś i dzisiaj dostałeś bana. mogłeś *bocić np. 8 miesięcy temu i teraz dopiero cię usunęło.

*przez bocić mam na myśli, nie caveboty, ale nawet głupi healing, czy automatycznie zbieranie loota.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Czyli jak masz (miałeś) dwa konta, to ban i tak Cię czekał najprawdopodobniej. Jak chcesz możesz pisać do supportu, ale wątpię że Ci odbanują.

Opublikowano

żałosne.. jakies 9 lvla to kurwy by juz nie chcieli zbanowac a 100 to juz tak.. napisalem do nich, teraz mi sie przypomnialo ze szukalem na ots tez bota wtedy.

e23a78ca932fa.png

Opublikowano

bo mi sie przypomnialo ale to bylo takie cos ze włączenie bota chwile chodzil i go wyłączyłem bo brat mi dal konto David Ciezar i na nim ani razu bot nie byl odpalany..

ale ktos napisal ze za bocenie nie ma banow tylko delete jest a ja bana na tydzien dostalem wiec cos jest nie tak

e23a78ca932fa.png

Opublikowano

Nie , nie , źle przeczytałeś za 7 dni Twoje konto zostanie usunięte . Co do botów polecam xenobota i polecam nie odpalać innych gówien typu mc itp . Xenobota używałem na rl przez 1,5 roku i każdy mass ban omijałem , a bociłem dosłownie do ostatnich chwil staminy

Opublikowano

aha kurwa. Doba pierdole mozecie mi wierzyc lub nie na tym  koncie co dostalem nie uzywalem bota ani razu bo ja nie umiem nastawiac tych gowien jebanych. Dobra dzieki za pomoc siema 

e23a78ca932fa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...