Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restrykcja czatu na 60 gier?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed chwilą wlazłem na konto: XDD

8612314005852741088022.png

Powodzenia, kurwa. Nie flejmuje az tak chyba ;x

Opublikowano

Sorry, ale ja od 2 tyg. nie grałem i też dostałem na 40 meczy, chociaż w ogóle się nie odzywam - wczoraj wróciłem do gry. Po prostu mam na nich wyjebane, a za to, że nic nie pisze dostałem bana :). Miło

h6IduA1.png

Opublikowano

Untitledp_enqhreq.png

Serio ... ? To chyba każdy musiał dostać ... Tylko czemu akurat za free ? Niech RP za free dadzą przez te lagi co są ...

Opublikowano

ja też mam na 20 meczy, a nic niewłaściwego nie pisałem...

Opublikowano

byl taki temat na hack forums, chyba 90% osob to dostalo, jeden koles dostal blokade na ponad 600 gier xddd

najlepsze jest to ze kazdy dostaje to za darmo, przynajmniej tak twierdza ludzie z tematu na hf, podobno nic nie pisza na czacie, ignoruja typkow a tu blokada na 80 gier :D

moze riot prewencyjnie chce kazdego ukarac zeby ograniczyc flame w przyszlosci? :)

@Edit haha wlasnie sie zalogowalem na smufa na euw 

19ay7u.jpg

najciekawsze jest to ze na to konto mialem kompletnie wyjebane, moze w 1 grze kogos sflejmilem xD

Opublikowano

EJ CHYBA KOGOŚ TU SOLIDNIE POPIERDOLIŁO #RITO

lfos29.jpg

Przecież ja nie flejmie nigdy, prawie w ogóle na czacie nie pisze. Jak czasem napisze i fuck your mom, wish u cancer, idiot, retard to przecież to nie flame

Oj ten Riot się stacza, powodzenia na rankedach 60 meczy elo.

Opublikowano

Ja w prawie kazdym meczu flamuje o ile jest powod i tez mam na 60 :)

ps. Flame - to nie jest jak wiekszosc uwaza - "report bot" , albo "next time use ulti...", " stop pushing top omg "

Opublikowano

ja 40 gier, minimum to 20 ze znajomych, a max 400 xD On to rok będzie odblokowywał xD

a i u mnie na friendliście każdy dostał xD

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem wy dostaliście, jak ja cały czas klnę i wyzywam wszystkich i nic nie dostałem oO

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...