Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heroes of the Storm - ogólna dyskusja

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie dostałem :c A tak bardzooo chciałem się za to wziąć :)

na g2a za dyszkę są klucze, nie konta. moim zdaniem warto :D

Age is just a number :)

Opublikowano

na g2a za dyszkę są klucze, nie konta. moim zdaniem warto :D

Konto blizzard strasznie łatwo odzyskać, więc bym nie ryzykował. 

Opublikowano

Konto blizzard strasznie łatwo odzyskać, więc bym nie ryzykował. 

KLUCZE, NIE KONTA ROZUMIESZ???????!!!!!!!

Age is just a number :)

Opublikowano

na g2a za dyszkę są klucze, nie konta. moim zdaniem warto  :D

Wiem :D Ale kupiłem na Allegro za 5 zł i jestem mega zadowolony ;D Tylko zbytnio nie ogarniam jeszcze ;c

Opublikowano

Nawet gdyby była płatna to i tak bym kupił przyjemna moba ;P Nie wszystkim może się spodobać bo nie mają wielu itemów itp, ale talenty moim zdaniem są dużo lepsze i ciekawsze

Opublikowano

Przyjemna?

Gdzie możesz kupić championy, które są o wiele lepsze od innych, gra jest tak mało zbalansowana, że aż nie mogę uwierzyć, że to wyszło spod skrzydeł Blizzarda.

Graficznie bardzo fajnie, pomysł na rozgrywkę również. Niestety aktualnie to nie gra typu League of Legends, gdzie liczy się doświadczenie, bo tutaj chociaż grałbyś od samego początku, to wyskoczy Ci dana postać, która ściąga Cię na 3 uderzenia, bo po prostu nie jest zbalansowana.

Co więcej, pingi wysokie, czasem pojawiają się lagi, które związane są z ich serwerami.

Obecnie na 5-6 gier dzisiaj trafiam za każdym razem na flamerów, trolli i dzieciaków, którzy wchodzą tylko po to, by stracić swój czas jak i innym.

Nie ma porządnej opcji reportowania graczy, w sumie żadnej nie ma po ukończeniu bitwy takiej możliwości. To samo z zablokowaniem czatu w grze, klikając na zablokowanie komunikacji przy danym graczu, po zamknięciu tego okna wszystko się resetuje. Jest to ważne, bo dla przykładu nie chcę patrzeć, jak całą grę jakiś dzieciak wyzywa każdego i leje żarem, chociaż sam niczego sobą w grze nie reprezentuje.

Gra według mnie jest bardzo źle dopracowana, cały pomysł jak najbardziej propsuje. Jednak na pewno nie będzie to gra tam rozwinięta turniejowo jak League of Legends, bo to na razie jest tylko casual.

Ps.

Kolejna gra w języku polskim, gdzie nie ma skonfigurowanego item shopu pod nasze zarobki. Ceny w shopie są kosmiczne.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Która postać zdejmuje Cię na 3 hity oprócz Zerathula który sam jest papierowy? Ta gra jest dużo bardziej zbanalansowana od LoLa już na etapie bety. W tej chwili od reszty wyraźnie odstają tylko Gazlow, Nova i Murky trochę słabszy jest Abathur i tyle. Reszta postaci to mniej więcej ten sam poziom. Raportowanie jest w zasadzie identyczne jak w Lolu i też nie ma z tym najmniejszego problemu, a co więcej support działa dużo szybciej w przypadku flamu. A ceny... są normalne typowe dla Blizzarda.

Opublikowano

Witam. Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem kodu do bety hots'a. Niestety dzisiaj mialem malo czasu wiec zagralem praktycznie jedna gre z botami i poswiecilem reszte czasu na wybrobowanie postaci. Moj brat gra juz od paru dni i troche obserwowalem jego rozgrywki.

Pierwsze spostrzezenia? Gra swietna. Podoba mi sie to ze liczy sie tu bardziej team niz osobna jednostka. Dodatkowo mozliwosci rozwoju postaci pod wzgledem skilli jest bardzo ciekawa i to czyni je bardziej elastycznymi. Niestety az tak kolorowo nie jest. Tak jak pisalem to sa moje spostrzezenia po KILKU grach ale. Brakuje mi tu takich bardziej przemyslanych map(chodzi o rozmieszczenie poszczegolnych elementow) Dodatkowo czuje jakby mozna bylo biegac po tej mapie w jedna i druga strone praktycznie bez wiekszych konsekwencji.

Chcialbym zeby oprocz rozdania tych talentow gra oferowala jeszcze jakas trudnosc. W lolu sa to chociazby np. miniony, ktore trzeba dobic. Zobaczymy jak to bedzie. Gra ma na prawde spoory potencjal i mam nadzieje ze blizzard to wykorzysta bo szczerze mowiac mam juz dosyc lola.

Pozdrawiam!

snikersproject1.png
Opublikowano

Przyjemna?

Gdzie możesz kupić championy, które są o wiele lepsze od innych, gra jest tak mało zbalansowana, że aż nie mogę uwierzyć, że to wyszło spod skrzydeł Blizzarda.

Graficznie bardzo fajnie, pomysł na rozgrywkę również. Niestety aktualnie to nie gra typu League of Legends, gdzie liczy się doświadczenie, bo tutaj chociaż grałbyś od samego początku, to wyskoczy Ci dana postać, która ściąga Cię na 3 uderzenia, bo po prostu nie jest zbalansowana.

Co więcej, pingi wysokie, czasem pojawiają się lagi, które związane są z ich serwerami.

Obecnie na 5-6 gier dzisiaj trafiam za każdym razem na flamerów, trolli i dzieciaków, którzy wchodzą tylko po to, by stracić swój czas jak i innym.

Nie ma porządnej opcji reportowania graczy, w sumie żadnej nie ma po ukończeniu bitwy takiej możliwości. To samo z zablokowaniem czatu w grze, klikając na zablokowanie komunikacji przy danym graczu, po zamknięciu tego okna wszystko się resetuje. Jest to ważne, bo dla przykładu nie chcę patrzeć, jak całą grę jakiś dzieciak wyzywa każdego i leje żarem, chociaż sam niczego sobą w grze nie reprezentuje.

Gra według mnie jest bardzo źle dopracowana, cały pomysł jak najbardziej propsuje. Jednak na pewno nie będzie to gra tam rozwinięta turniejowo jak League of Legends, bo to na razie jest tylko casual.

Ps.

Kolejna gra w języku polskim, gdzie nie ma skonfigurowanego item shopu pod nasze zarobki. Ceny w shopie są kosmiczne.

Normalnie jak bym czytał recenzje LOL'a z czasów beta testów.

Z balansowaniem nie zgadzam sie zupełnie, lagi masz chyba tylko ty. Ceny kosmiczne bo gra jest nastawiona jak narazie na mało walut, to dopiero bety....

Imo z reportowaniem przyznam ci racje, ale nie oceniajmy tego tak pochopnie, dajmy się grze rozwinąć.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Właśnie zasysam HotSa, mam tą bete na 3 kontach od jakiś 7 miesięcy, a pobieram dlatego że wczoraj oficjalnie prawie rozjebałem komputer przez LoLa... Tak jak piszecie, to dopiero Beta, a Blizzard to porządna firma. Zobaczcie ile czasu LoL się rozwijał. Mam kupioną każdą grę od Blizza i zawiodłem się tylko na D3, a grałem już z 3 razy u znajomego i powiem szczerze że mi się spodobało. No cóż zobaczymy :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że Overwatch jest nową marką Blizzarda oraz same słowa od Chrisa Metzena.

W HOTS w przyszłości mają być postacie z Overwatch. Mam nadzieje tylko, że jakoś OP nie będą.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że Overwatch jest nową marką Blizzarda oraz same słowa od Chrisa Metzena.

W HOTS w przyszłości mają być postacie z Overwatch. Mam nadzieje tylko, że jakoś OP nie będą.

Wszystko na pewno jakoś na swój sposób będą próbować wypoziomować.

Opublikowano

gram juz troche i nie widze tutaj OP postaci nie wiem czy wiecie ale ta gra polega tylko i wylacznie na team fightach trzeba je wygrac a potem można robić czynnosci pod wygranie mapy [ nie zawsze głowne czynnosci typu golem,roslinka,statek] 

na ta chwile wszystkie postacie sa grywalne a to jakie bedziemy wybierac to tylko i wylacznie zależy od tego na czym bedziemy opierac nasze teamfighty czy to na sgt hammerku czy na ilidanku albo kims innym, gra się wszystkimi a to że jedna postać zabija jakaś bez problemu to nic nie znaczy bo gra polega na bieganiu w 5 juz od 10 lvla i tylko solo mozna chodzic by odpuszować linie po expa to nie lol gdzie do 15minuty stoi sie na swojej lini i sie farmi, jezeli blizard bedzie szlo w tym kierunku co teraz, to nie zobaczymy tutaj OP postaci bo wszystko rozbija się w teamfightach i to daje tej grze wielki plus, tutaj głównym aspektem balansu są mapy będzie ich tyle że nowy gracz w pewnym momencie pozna wszystkie mapy po miesiacu grania i mapy tutaj też własnie daja czynnik balansu bo to ze jakas postac kosi na danej mapie nie znaczy że jest tak wszedzie.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...