Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heroes of the Storm - ogólna dyskusja

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymień mi te względy. 

PS

Broń Boże nie gram w lola ! ! !

Więcej map.

Zbalansowane postacie (Riot wypuścił ponad 100 postaci, ale i tak musi za każdym razem nerfić/buffować, bo są niezbalansowane nowe postacie co świadczy, że nadal się nie nauczyli raz, a porządnie zrobić.

Drużynowy EXP i talenty (Gra ma być zespołowa, a nie jedna osoba wygrywa grę)

Zadania na mapach.

Grafika

Firma stojąca za produkcją i gracze.

Jeżeli ktoś jest afk to gra za niego bot i nic takiego wielkiego się nie dzieje.

Dużo tu wymieniać ale po co? Fanboye lola i tak będę mówić swoje. Ja grałem w każdą MOBE, a w lola od 2 sezonu przez parę lat osiągając poziom platyny i złota, ale nie grało mi się tak przyjemnie nigdy jak w tą grę. Szybkie i efektowne mecze dają wiele do myślenia :P

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże, co z tego że jest więcej map. Dota ma jedną i tak jest najlepszym ARTS`em na rynku.

Zbalansowane postacie? Sgt. Hammer, b***h please (średnio 200k zniszczeń na grę).

Gra zespołowa to bezmyślne latanie by zrobić Map Objective i push, tylko push.

Blizzard i gracze? No zmiany w WoWie i Diablo na pewno to potwierdzają.

Boty lecą 1vs3 albo blokują się na ścianach.

Tak jak HS to gra tak zkażualizowana i bazowana na znanych markach by dotrzeć do szerokiego grona.

Dota>Dota 2>LoL=HoN>Smite=HotS

Opublikowano

Zapewne dużo osób będzie w to grać bo ta gierka jest strasznie casualowa, żadnych itemów tylko talenty sb wybierasz i walczyć o EXP'a, a jak wiadomo ludzie w MOBach wolą prostotę niż więcej opcji co można zobaczyć między Dotą a LOL'em, mimo to nie widze zeby Hots stawial zagrozenie dla wczesniej wymienionych tytułów

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Moim zdaniem gra pobije lola grywalnością oraz będzie lepsza lecz nie odciągnie graczy od lola gdyż lol jest to prosta gra i dzieci będą w nią grali a hots to już gra stopień wyższa która wymaga jakiś przyzwoitych umiejętności.

Opublikowano

Zakupiłem hots'a

Więcej map.

Zbalansowane postacie (Riot wypuścił ponad 100 postaci, ale i tak musi za każdym razem nerfić/buffować, bo są niezbalansowane nowe postacie co świadczy, że nadal się nie nauczyli raz, a porządnie zrobić.

Drużynowy EXP i talenty (Gra ma być zespołowa, a nie jedna osoba wygrywa grę)

Zadania na mapach.

Grafika

Firma stojąca za produkcją i gracze.

Jeżeli ktoś jest afk to gra za niego bot i nic takiego wielkiego się nie dzieje.

Dużo tu wymieniać ale po co? Fanboye lola i tak będę mówić swoje. Ja grałem w każdą MOBE, a w lola od 2 sezonu przez parę lat osiągając poziom platyny i złota, ale nie grało mi się tak przyjemnie nigdy jak w tą grę. Szybkie i efektowne mecze dają wiele do myślenia :P

W zupełności się z nim zgadam i tak oto po 3 latach grania w LoL'a przechodze na hots'a ;D

#offtopic jak ktoś ma ochote pograć (brak mutacji,skype) niech mnie na skajpie zaprosi (timuslala)

(jak coś już 40 lvl) ale każdy zaczynał (mile widziane doświadczenie z innej MOBA'y nie koniecznie LoL'a)

Opublikowano

Boże, co z tego że jest więcej map. Dota ma jedną i tak jest najlepszym ARTS`em na rynku.

Zbalansowane postacie? Sgt. Hammer, b***h please (średnio 200k zniszczeń na grę).

Tak jak HS to gra tak zkażualizowana i bazowana na znanych markach by dotrzeć do szerokiego grona.

jesteś zajebity. tylko że gra to dopiero zamknięta beta.

Age is just a number :)

Opublikowano

A czy wiesz, że właśnie opisałeś wszystkie gry moba? Włącznie z dotą na czele? - Wytykasz błędy innym grom, ale dlaczego nie powiesz, że w docie jedna postać może wygrać cały mecz? Poza tym bot jest botem i nie wygra CI gry... Hejt 2/10 bo odpowiedziałem.

Opublikowano

Raki to grają w casualowe gówno jakim jest HotS.

dlatego przestałem grać w to gówno zwanym LoL. przez takie zjebane community. W hots ani razu nie zdażyło mi się żeby drużyna się wyzywała. nawet po przegranej wszyscy piszą gg :) ale zawsze znajda sie obrońcy jakże pięknej drużynowej gry gdzie jedna osoba wygrywa cały mecz

Opublikowano

@alemamfaze

Na pewno nie będzie tego co w lolu, bo czat dla wszystkich jest zablokowany i mam nadzieję, że nie tylko w fazie beta tak będzie, ale i w normalnej fazie. Trybów jest 6 i pewnie będzie więcej więc różnorodność będzie ciągle, a nie tylko summoner rift jak w lolu. Co do postaci to są zbalansowane, ale jeżeli ktoś dobierze lepiej postacie to zazwyczaj gra jest przegrana.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Osobiscie po 5/4 latach grania w lola , 4 sezony opuscilem lola dla hotsa . Hots miazdzy lola jak psa doslownie , chce mi sie ciagle grac moze dlatego ze ogolnie lubie warcrafta ale aktualnie hots w becie zjada lola :D

Opublikowano

@Alve chyba go nie zrozumiales... GRAL 4 sezony w lola ale postanowil to rzucic dla hotsa

Dobrze go rozumiem, sam to zrobilem. Gowniane community i jeszcze gorsza firma mnie do tego zmusily. Dochodza do tego coraz bardziej rozprzestrzeniajace sie haxy... i to jeszcze jakie- wywalasz cala gre jak przegrywasz czy mozesz grac premade w 5 rankeda soloQ. Nie wspominam o tych co same za ciebie farmia/unikaja i trafiaja skillshotami czy odkrywaja ci cala mape bo one sa juz od dawna

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@Alve chyba go nie zrozumiales... GRAL 4 sezony w lola ale postanowil to rzucic dla hotsa

Dobrze go rozumiem, sam to zrobilem. Gowniane community i jeszcze gorsza firma mnie do tego zmusily. Dochodza do tego coraz bardziej rozprzestrzeniajace sie haxy... i to jeszcze jakie- wywalasz cala gre jak przegrywasz czy mozesz grac premade w 5 rankeda soloQ. Nie wspominam o tych co same za ciebie farmia/unikaja i trafiaja skillshotami czy odkrywaja ci cala mape bo one sa juz od dawna

dokładnie jak nie bol to jakis syf sharp. a support? żal... pisałem  w sprawie odzyskania konta i chcieli jakies informacje z dupy wzięte. ostatecznie nie odzsyakałem konta. wszystko to trwało ponad 3 tygodnie i napisałem sie z debilami z riotu tylko po to zeby nie odzyskać konta. co innego z blizzardem. wszedłem sobie na LIVE CHAT. chceli odemnie tylko skan dowodu osobistego i email na jaki konto ma zostać przywrócone. całośc trwała jakieś 5 minut.

wniosek? riot nie dość że ma zjebane community to sama firma jest gównem.

Opublikowano

Mam pytanie. Jak to jest z KONTAMI Z GRĄ HoTS'a za 5 zł na allegro? :D

Teoretycznie zakładane na fikcyjne nazwiska. Były promocje, w których trzeba było podać dane konta etc. zanim klucz się dostało i bardzo możliwe, że są to właśnie takie konta.

Opublikowano

@Eftar Chodzi mi o to czy nie będzie z tym problemu :) No, bo dużo osób to kupuje, negatywnych komentarzy brak, a chęci na pogranie w HoTS'a duże.. :D

Opublikowano

@Eftar Chodzi mi o to czy nie będzie z tym problemu :) No, bo dużo osób to kupuje, negatywnych komentarzy brak, a chęci na pogranie w HoTS'a duże.. :D

Póki co nie masz problemu. Ale co wtedy, gdy nie będziesz mógł odzyskać konta? Najszybszym sposobem jest wysłanie skanu dowodu, a w przypadku fikcyjnych danych nie zrobisz tego. Wg mnie jest to działanie nie warte zachodu. 

Opublikowano

W sumie już nieaktualne, okazało się, że mam betę na swoim koncie, a nawet o tym nie wiedziałem, bo nie dostałem żadnego klucza ani jakiejkolwiek informacji :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...