Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heroes of the Storm - ogólna dyskusja

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie, czy to będzie jakaś konkurencja dla lol'a? duzo osób odejdzie? 

Jesli bylo to mozna cls

x

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie z tym tak jak z Hearthstonem, na początku ludzie się na to rzucą, pograją kilka pierwszych tygodni i gra pójdzie w odstawkę... LoL obecnie nie ma i raczej nie będzie miał konkurencji, RIOT bardzo dobrze dba o promocje swojej gry, mnóstwo imprez, eventów, a blizzard zawsze miał wyjebkę na takie sprawy, wystarczy zobaczyć jak RIOT przyczynił się do rozwoju "esportu" na świecie...

Opublikowano

Nie, nie będzie. A jeśli już, to Lol i Dota 2 zrobią swoje promocyjki i nagrody, że całe rzesze będą wracać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

esport hahaha dobre sobie nie uznaje czego takiego gra jest po to zeby zabic czas ew. dla zabawy a co do tego heroes gra wyglada ciekawie i mysle ze jest godna uwagi 

Opublikowano

Już za późno,nikt nie będzie rezygnował z swoich kont w Dota 2 czy w LoLu na które poświęcił czas.

Takie gry są już od dłuższego czasu i nikt nie będzie od  nowa gra w inną mobe 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Wejdzie, spróbuje, a jak mu się spodoba to zostanie na dłużej. Bliizard zrobi wszystko żeby przyciągnąć jak najwięcej osób. 

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Już za późno,nikt nie będzie rezygnował z swoich kont w Dota 2 czy w LoLu na które poświęcił czas.

Takie gry są już od dłuższego czasu i nikt nie będzie od  nowa gra w inną mobe 

Zupełnie się z tym nie zgadzam. To tak jakbyś grał w Battlefield'a 3 i nie kupował Battlefield'a 4 bo masz już konto w 3'ce i nie chcesz z niego rezygnować. Prawda jest taka że ludzi mnóstwo jest na świecie, a każdy rezygnuje z jakiejś gry i zaczyna grać w nową. Ja osobiście zrezygnowałem z LOL'a a jako że lubię gry moba to z chęcią zagram w Heroes of the Storm i z tego co widziałem to gra jest na wysokim poziomie, zresztą po tak solidnej firmie jak Blizzard można było się tego spodziewać. Nie zapominajmy że gra jest dopiero w wersji BETA, więc czeka ją jeszcze sporo zmian a już naprawdę robi wielkie wrażenie, chociażby na mnie. Nie wydaje mi się też, żeby to była gra na pięć minut, tak jak z każdą grą od Blizzard'a, gdy włączy się grę, wyłącza się ją o 4 nad ranem. Osobiście nie porównywałbym jej z LOL'em czy Dotą bo to zupełnie inne gry, różniące się w znaczącym stopniu od siebie więc nie ma ich co porównywać. Osobiście zagram, zapisałem się już do bety i czekam na klucz, potem być może zdam relację :) 

lownfast

Opublikowano

Blizzard samą marką mnie zdobył :D. Heroes of The Storm to po prostu pewniak jeżeli chodzi o odniesienie sukcesu. Podobnie ludzie mówili o HSie, że za późno,ze wyszedł DoC i.. Co? Oh, no tak. HS epic win. Lol ma sporo problemów (Drophacki, BOL) i jeżeli Riot nie upora się z nimi do lata/jesieni to będzie miał poważny problem jakim będzie beta Heroes Of The Storm (Zapowiedziana własnie na wakacje/jesień br.) :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

moi znajomi znudzili się lolem i by zagrali hots a ta gra będzie bardzo dobra tak jak hs pobiło  doc   moim zdaniem i raczej jak blizzard nie spierdoli tego to może to przebić lola i dote  

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

HoTS zapowiada się znakomicie. Gra wygląda świetnie i pewnie jeszcze lepiej się w nią gra (chociaż tego nie wiem bo jak 99,9999% ludzi na tym świecie nie mam dostępu do alphy). Tymczasem Rito robi coraz większą kaszanę z Ligą. System banowania graczy praktycznie nie istnieje, bany na czat są rozdawane hurtowo ludziom którzy na takowe bany nie zasługują, już nie wspominając o BOL'u i Drophackach. Bardzo prawdopodobne jest to że HoTS przebije LoL'a.

Opublikowano

HOTS przebije LoLa? Dobre sobie, bo Blizzard swoją dobrą passę ma już dawno za sobą.

Patrząc na to, co zrobili z WoWem wraz z Cataclysmem, to wątpię by HOTS miał szansę przebić WoWa... Inna sprawa że to Riot teraz jest górą, bo mają u siebie Ghostcrawlera który wcześniej był w Blizzardzie odpowiedzialny za WoWa.

Więc Riot będzie zorientowany co i jak u Blizza działa.

Opublikowano

HotS ma szansę przebić LoL'a a przynajmniej wejść na jego poziom. Wiele osób jest już wku*wione podejściem Rito, coraz bardziej rozprzestrzeniającymi się cheatami i słabym community. Jeśli ktoś ma zamiar pisać że to nie będzie e-sport to zadajcie sobie pytanie po co ekipy tupu Curse już robią pod HotS'a drużyny :) Sam jestem posiadaczem owej gry i jest wyśmienita. 

Opublikowano

Ale weźcie pod uwagę, że Blizzard faktycznie ma dobrą passę za sobą. Więc nie byłbym tu do końca optymistą...

Ale fakt faktem, w HOTS może być mniej tych toksycznych graczy, pod warunkiem że Blizzard na serio się za to weźmie a czemu? Czasami czytam fora WoWa i ludzie narzekają na graczy którzy łamią regulamin poprzez nękanie, grożenie itp. A kończąc na serwerach RP odprawiając erotyczne sesje RP i to w dodatku publicznie. (Pozdro Argent Dawn EU oraz Wyrmrest Accord US na których Goldshire działa jak biuro matrymonialne)

Pod tym aspektem HOTS może być lepszy, ale bierzcie pod uwagę to co napisałem.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Powiem tyle, że gra mnie wciągnęła totalnie. Śmiało 10/10.

Blizzard stworzył arcydzieło. Gra i mapy wyglądają pięknie, a bohaterowie z uniwersum są bardzo przyjemny. Zastąpienie sklepu talentami, a po zrobieniu dżungli nie ma bonusu tylko pomagają ci stworki jest największym plusem. Drużynowe zdobywanie doświadczenia i cele poboczne nastawiają na rozgrywkę zespołową i to fajnie wychodzi. Polecam. Mogę z ręką na sercu powiedzieć Hots>Inne Moby 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

tak pozatym jeśli ktoś nie grał w pozostałe gry blizzarda to gra może mu się nie spodobać. tak btw lol ma ile map po tych 6 latach 4 czy 5? a hots w becie ma więcej trybów gry :)

Age is just a number :)

Opublikowano

tak pozatym jeśli ktoś nie grał w pozostałe gry blizzarda to gra może mu się nie spodobać. tak btw lol ma ile map po tych 6 latach 4 czy 5? a hots w becie ma więcej trybów gry :)

Kto nie grał w chociaż jedną grę Blizzarda? :P

LoL to coś zupełnie innego niż HOTS, myślę, że nawet nie ma co porównywać ilości map. 

Opublikowano

Kto nie grał w chociaż jedną grę Blizzarda? :P

LoL to coś zupełnie innego niż HOTS, myślę, że nawet nie ma co porównywać ilości map. 

raki grające w lola :)

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...