Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze chcą wprowadzenia opcji reportowania za... cheatowanie (xD)

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie dobry pomysł z tym reportem. Gdyż jest to w jakimś stopniu "rozwalenie" gry przeciwnej drużyny.

Jak to nie wykryją? Jak zobaczą replay, który mogą wysłać użytkownicy, gdzie cassiopeia wywala skille plecami, to wiecie : )

xvez_eune_55_6_logo.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak bo teraz kazdy bedzie nagrywal replaye, a Riotowi bedzie chcialo sie je sprawdzac. Pomysl czlowieku co Ty mowisz.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Według mnie dobry pomysł z tym reportem. Gdyż jest to w jakimś stopniu "rozwalenie" gry przeciwnej drużyny.

Jak to nie wykryją? Jak zobaczą replay, który mogą wysłać użytkownicy, gdzie cassiopeia wywala skille plecami, to wiecie : )

exploity mozna wylaczyc i gowno zrobicie placzki

Opublikowano

Jebłem.... Przecież to będzie wyglądało tak że jakiś gimb przegra mida na typa PO PROSTU LEPSZEGO i leci report że bol, drophacki, teleporthacki, demagehacki, wallhacki i inne aimboty~ Nic to nie da tylko bardziej zawali Riot.

Opublikowano

Największym idiotyzmem będzie możliwość dania tego graczom, aktualnie jeżeli kogoś wkurzysz na meczu to cie zreportuje za byle co nie patrząc na powód.Sam pomysł byłby spoko gdyby nie wiem osoba został reportowana z 30 razy podczas jednego dnia i dopiero po tych 30 reportach riot by się tym zajął.

49yxrs.png

Opublikowano

Nawet jak polecą bany to problem nie zniknie ... nowe konta itp. Mogą sobie wprowadzać blokady jakie chcą ale i tak pewnie je za jakiś czas hu* strzeli ...  Niech rozwiążą problem z drophakami bo to jest poważny problem. A co do "obserwowania gier" przez panów z rito to powiem wam tylko GL -.-, wątpię żeby rito zawracał sobie tłusty tyłeczek oglądając powtórki w których ktoś ma "za duży refleks"   to nawet brzmi śmiesznie , jest już za duża skala na takie zabawy. Inna sprawa to skill shoty za pleców ale to da się wyłączyć.

Wiecie co mi się przypomina :) ? warrock, kiedyś tam był weapon hack, firma zaczęła tracić pieniążki i zaraz zostało to zablokowane, dziś rito nie traci pieniążków i tu może być problem ;).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Powiem jedno siedzenie przed komputerem i dyskusja na ten temat nic nie da ;> , ochłoń stary i wyjdź na dwór a nie pierdołami się zajmujesz :D.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Ja gram od 2lat, tylko raz Spotkalem drop hacka, i raz gralem z kims normala z bolem (cassio) caly czas bylo e z plecow ale miala 1/15 xD,  niepotrzebna ta opjca, teraz kazdy jak bedzie koksil, to inni (brazy) beda mowili hacker report xD, pozatym jak ktos chce kogos zglosic za hacki, to moze poprostu nagrac filmik i napisac do supportu -___-

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Beka. :D To i tak nie wyjdzie, szczerze mowiac gdyby riot chcial to juz dawno zablokowaliby bola i inne gowna, zaloze sie, ze dla nich bylaby to kwestia 2 dni, ale poprostu nie chca i maja na to wyjebane. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...