Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze chcą wprowadzenia opcji reportowania za... cheatowanie (xD)

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serio? Wprowadzenie takiej opcji tylko zwiększy liczbę osób używających cheatów.. Jeśli chcesz kogoś zgłosić to piszesz do supportu, a nie w reporcie. Bo przykładowy kowalski zobaczy "O nielegalne oprogramowanie do lola?"  - zobacze o co kaman... wchodzi na strone bola.. szuka.. zaczyna się tym interesować.. sciąga gówno na komputer i zaczyna na tym grać. Jedyny sposób, w jaki możecie pomóc Riotowi w walce z cheaterami to zamknąć ryj i więcej o tym nie gadać, bo w ten sposób robicie im tylko darmową reklamę. Myślę, że skoro Riot był w stanie zrobić najbardziej popularną grę na świece, to i antycheat do niej także się znajdzie, ale potrzeba im dać trochę czasu i nie utrudniać im pracy, wprowadzaniem takich bezsensownych pomysłów.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Uwaga, RiotWaffles zapowiedział że nad tym pracują! Czekamy na bany dla uczciwych graczy :D

Jak mamy czekać na bany dla uczciwych graczy? Riot najpierw będzie sprawdzał czy dana osoba używa programów trzecich, a dopiero później wlepi bana...

Diss_Stream.png

Opublikowano

No powiem ci że coś w tym jest to pewnie haker bonzo włamuje się na serwery riotu i zakłada im hasło na serwery   :) Masz racje 

hahahahaha padłem ziomeczku (y) Razem z kobrą :D

top// Mi tam obojętnie. Dadzą nie dzadzą mnie w sumie nie obchodzi. Nie gram, nie grałem i nie będę grał na bol'u. Ktoś może se tam grać rozpierdalać mnie w 3dupy (grałem raz na taką akali ^_^ ), ale mi to zwisa :) 

p.s JA JEBIE. To jest forum o cheatach czy z frajerami płaczącymi jak to oni nie lubią cheatów i by za nie zajebali ?  PLS LUDZIE. OGAR. Na chuj tu jesteście ? żeby spytać się jaka postać jest lepsza czy ogarnąć jak zainstalować i obsługiwać bol'a ? Przemyślcie to -.-

Opublikowano

To, że LoL tak skończy, to była tylko kwestia czasu. Zamiast pierdolić się z BoLami po prostu zmieniliby "silnik" obsługujący grę, a nie taki który jest na telefony. Zmienić to powinni bardzo dawno temu, a teraz gówno z BoLem zrobią. 

Jeszcze jedno, nie zgadzam się z polityką cheatów, bolowców to forum jest jednak o Cheatach i można je tutaj znaleźć. To, że ktoś tego używa, nikt nie może im tego zabronić - każdy może łamać prawo, ale każdy będzie za to odpowiadał i tutaj od karania jest RIOT.

Co do pana @Faldhor

Nie bez powodu są podfora, dyskusje. Można dać informacje na każdy temat, więc nie rozumiem do czego się tak naprawdę przypierdalasz. Płaczą? Niech płaczą. To forum nie jest tylko dla cheaterów, po za tym to jest tak prosta gra, że tylko debile ich używają. To jest fakt i nikt tego nie zmieni.

A tu podsumowanie LoL'a od 4 sezonu:
17177173786801246159.jpg

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja gram od 2.5 roku w lola ale nie spotkalem sie z czyms takim jak drop hack. Przesadzacie ludzie.

@topic

Ta funkcja bylaby bez sensu. Grasz za dobze dana postacia i report. Jak sprawdza czy ktos cheatowal?

Może zawsze przegrywasz i nikt nie musi robic drophacka :)

Specjalista
Opublikowano

Riot glupi nie jest, znajda rozwiazanie Np: jak ktos dostanie jakas tam ilosc reportow za cheat, sprawdza go, beda obserwowac i tyle koniec klopotu...

Opublikowano

serio? Wprowadzenie takiej opcji tylko zwiększy liczbę osób używających cheatów.. Jeśli chcesz kogoś zgłosić to piszesz do supportu, a nie w reporcie. Bo przykładowy kowalski zobaczy "O nielegalne oprogramowanie do lola?"  - zobacze o co kaman... wchodzi na strone bola.. szuka.. zaczyna się tym interesować.. sciąga gówno na komputer i zaczyna na tym grać. Jedyny sposób, w jaki możecie pomóc Riotowi w walce z cheaterami to zamknąć ryj i więcej o tym nie gadać, bo w ten sposób robicie im tylko darmową reklamę. Myślę, że skoro Riot był w stanie zrobić najbardziej popularną grę na świece, to i antycheat do niej także się znajdzie, ale potrzeba im dać trochę czasu i nie utrudniać im pracy, wprowadzaniem takich bezsensownych pomysłów.

Dobrze gadasz polać Ci!

@top

Pewnie to nie będzie od razu, że report = ban. Znajdą jakiś sposób na zablokowanie kont osób, które używają skryptów. Na przykład, Jan Kowalski używa sobie skryptu na Katarinę i 2 osoby go zreportują za niby skrypt. Jakiś pracownik/program/plugin od Riot'u czy chuj wie co będzie tego Kowalskiego obserwował go kiedy gra. Jeżeli to coś dojrzy np. combo Katariny w 1 sek i jej skoki co 0.0001 sek to pewnie dostanie bana. Jestem za, ale chciałbym żeby to było na prawdę dopracowane na diament można powiedzieć. Założe się, że była ta drama z Wieszakiem i z Disem to na pewno jakiś procent tych ludzi oglądających tą dramę i jak Wieszak gra na bolu zaczęło go używać. Jesteście za to dobrze, też jestem za. Trzeba siedzieć cicho i czekać aż coś się pojawi, jakiś Patch Note albo info od Riotu albo na jakiś tak zwany Hotpatch, gdzie nikt go nie zauważy i będzie wprowadzony owy Antycheat. To było moje zdanie. Pozdrawiam

Anonimowy Głos Internetu

// A co do tych drophack'ów to już kurwicy można dostać. 2 razy na rankedzie ktoś tego pedalstwa użył i wyjebało wszystkich. Wygrywaliśmy, a to był mój sojusznik. Renekton sobie grał i grał i grał i tak nie dostał LP. Obserwowałem tego pedała i tylko jego nie wywaliło.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dopóki nie będzie porządnego hack shielda(którego i tak obejdą lol) to nie będzie banów za bola(chyba ze exploity), nie maja tego jak wykryć, kto mi udowodni że nie potrafie perfekcyjne kitować na vayne albo że nie potrafie zrobic uber szybkiego combo na katarine?

Opublikowano

Niedługo co 3 gracz będzie używał BOL'a,co do cheatów to sam report nie wystarczy,bo gracz może grac dobrze,ktoś go zreportuje za cheaty i niby RIOT mu udowodni że czitował ?

No sense.

Opublikowano

Uwaga, RiotWaffles zapowiedział że nad tym pracują! Czekamy na bany dla uczciwych graczy :D

Tak, ZAPOWIEDZIAŁ. Podobnie jak z BoLem, rok temu ZAPOWIEDZIELI, że go zablokują.

Rito to gówno, nie zbanują, dopóki ktoś nie poda im na tacy dowodów, że cheater używa exploitów. A jak BoLowiec ma brain.lua to wyłączy exploit i rito NIC nie zrobi. BoL istnieje od 2 lat(?) I CO? I NIC nie zrobiono, by temu zapobiec. Także kwintesencja tego postu: RIOTU BOL NIE INTERESUJE, DEAL WITH IT.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Dopóki nie będzie porządnego hack shielda(którego i tak obejdą lol) to nie będzie banów za bola(chyba ze exploity), nie maja tego jak wykryć, kto mi udowodni że nie potrafie perfekcyjne kitować na vayne albo że nie potrafie zrobic uber szybkiego combo na katarine?

Chciałbym zauważyć, że to nie ty naciskasz klawisze na klawiaturze tylko program wprowadza skrypty.. co na pewno da się w jakiś sposób udowodnić, jeśli do clienta ingeruje jakiś inny program. Niestety hackshield będzie prawdopodobnie kłócił się z użytkownikami nic nie winnymi, którzy po prostu chcieliby wgrać sobie customowego skina - możliwe, że dlatego nie zostało to do tej pory wprowadzone, gdyż Riot chce pozwolić swoim graczom na zmienianie HUD-ów, wgrywanie nowych skinów czy zmienianie map. Niestety przez takich ludzi, którzy nadużywają tego zaufania coś takiego się skończy i jakakolwiek ingerencja w pliki League of Legends będzie się kończyła zawieszeniem konta. Przykre jest to, że przez takich niedowartościowanych ludzi używających wspomagaczy psuje się całe community gry, jak i sama gra.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Chciałbym zauważyć, że to nie ty naciskasz klawisze na klawiaturze tylko program wprowadza skrypty.. co na pewno da się w jakiś sposób udowodnić, jeśli do clienta ingeruje jakiś inny program. Niestety hackshield będzie prawdopodobnie kłócił się z użytkownikami nic nie winnymi, którzy po prostu chcieliby wgrać sobie customowego skina - możliwe, że dlatego nie zostało to do tej pory wprowadzone, gdyż Riot chce pozwolić swoim graczom na zmienianie HUD-ów, wgrywanie nowych skinów czy zmienianie map. Niestety przez takich ludzi, którzy nadużywają tego zaufania coś takiego się skończy i jakakolwiek ingerencja w pliki League of Legends będzie się kończyła zawieszeniem konta. Przykre jest to, że przez takich niedowartościowanych ludzi używających wspomagaczy psuje się całe community gry, jak i sama gra.

Podmiana tekstur a injectowanie .dll-ki to 2 inne rzeczy. I wprowadzenie anticheata do LoLa to nic trudnego dla takiej firmy jak Rito.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

mnie to tam nie robi roznicy w tym sezonie z 500 rankedow zagralem i nie spotkalem zadnego bolowca chyba ze po prostu nie umiem tego rozroznic :x ale ogolnie nie narzekam i wyrąbane i tak kazdy gracz bez hackow jest w dywizji na jaka zasluguje a system rankingowy jest dosc dobry czasem sa trolle ale kazdy ich ma i albo plakac albo mutowac grac i czerpac przyjemnosc z gry :x

Opublikowano

Riot ma wy1ebane na cziterów. Cheatujcie ile możecie, bo i tak wam nic się nie stanie. Zreportowałem ostatnio typa za timery mk jogo na chacie, riot napisal że już się nim zajął ja tu ucieszony sprawdzić czy ten unskiled z mk jogo ma bana, a on nadal napierdala solo q. Ta gra za niedługo padnie, a właściciel rajotu złapie się za łep i powie " CZEMU W TO NIKT NIE GRA, A DODAMY WIĘCEJ SKINÓW "

Cheatujcie i wbijajcie dywizje, ja wbijam szybkie d1 i spierdalam z tej giereczki

Pasjonat
Opublikowano

To nie miałoby sensu, ktoś zagrałby na smurfie i od razu 5 reportów od gówien z low elo. Żeby na pewno dostać bana musiałbyś dostawać reporty w każdej grze i to dużo a 70% osób wychodzi z lobby po grze nie dając reporta, a drophacka niedało by się zreportować xD bo nie było by kiedy.

.

Opublikowano

Nie nie skoncza sie. Ludzie beda reportowac za cheaty np normalnego gracza bo szybko rzuca skille bo dobrze gra.

Jak gram katarina bez bola to ludzie tez twierdza ze mam bola a nie uzywam tego gowna. Pomysl kompletnie bez sensu.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

wy wcale nie myslicie.

odpowiedzcie na pytanie: CZY JESLI DOSTAJECIE REPORTA ZA OBRAZE, TO OD RAZU LECI MUTE/BAN? NIE!

tak wiec tutaj tez nie bedzie roznicy. dostaniesz reporta? i co z tego? riot sprawdzi czy cos miales, a oni sa bardziej profesjonalni niz brazy reportujace  smurfa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...