Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze chcą wprowadzenia opcji reportowania za... cheatowanie (xD)

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I dobrze niech się skończy era cheatów w LoLu bo to gorzej niż patologia :)

Dla Ciebie śmieszne bo pewnie sam pykasz na nich.

Opublikowano

No i dobrze.

Przed chwilą gram sobie rankeda, ciśniemy ich 20:5 i co ? DC, próbuję robić reconnecty przez 10min i nic. Nagle zniknął mi reconnect, wchodzę w historię gier i oczywiście gry nie ma. 

Jebane drophacki -.-

Opublikowano

Ja gram od 2.5 roku w lola ale nie spotkalem sie z czyms takim jak drop hack. Przesadzacie ludzie.

@topic

Ta funkcja bylaby bez sensu. Grasz za dobze dana postacia i report. Jak sprawdza czy ktos cheatowal?

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

pozdrawiam Cię kolego bo nie gram rankedów na BoL'u, ot czasami sobie dla beki zagram normala, też uważam że to żałosne ale wprowadzenie tej funkcji skrzywdziłoby wielu uczciwych graczy, w końcu brązy reportowałyby załózmy na normalu wylosowanego diamenta w przeciwnym teamie za to że bardzo szybko castuje spelle i to ma być cheatowanie bitch pls

No i dobrze.

Przed chwilą gram sobie rankeda, ciśniemy ich 20:5 i co ? DC, próbuję robić reconnecty przez 10min i nic. Nagle zniknął mi reconnect, wchodzę w historię gier i oczywiście gry nie ma. 

Jebane drophacki -.-

takie rzeczy widzę tylko na waszym nordicu, gram na weście od 1,5 roku, rankedy zacząłem grać jakoś na początku ubiegłego roku i jeszcze nigdy nie spotkałem drophacka

Opublikowano

takie rzeczy widzę tylko na waszym nordicu, gram na weście od 1,5 roku, rankedy zacząłem grać jakoś na początku ubiegłego roku i jeszcze nigdy nie spotkałem drophacka

Zależy w jakiej dywizji jesteś ;). Bo ktoś kto tego badziewia używa jest raczej wysoko ;).

Opublikowano

diamond1 - drophacki ostatnio widuję za często, nawet wszyscy o tym mówią, więc jest to problem jak najbardziej poważny.

@Edit
co nie zmienia faktu, że po drophacku nie za bardzo da się reportować kogokolwiek

Bywalec
Opublikowano

Opublikowano

TBH nie przejdzie, bo niby jak to udowodnią? Są jednostki, które faktycznie grają dobrze. Zresztą ludzie z zawiści będą reportowac za czitowanie i pójdą bany za nic. 

Wątpie żeby Rito dopuścił by gracze byli karani nie słusznie;>.

Opublikowano

I dobrze niech te bolowce spierdalają. Nie dość że są debile którzy tylko chodzą po mapie i mają statystyki 0/20/2...

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

pozdrawiam Cię kolego bo nie gram rankedów na BoL'u, ot czasami sobie dla beki zagram normala, też uważam że to żałosne ale wprowadzenie tej funkcji skrzywdziłoby wielu uczciwych graczy, w końcu brązy reportowałyby załózmy na normalu wylosowanego diamenta w przeciwnym teamie za to że bardzo szybko castuje spelle i to ma być cheatowanie bitch pls

Nice one. " nie gram rankedów na BoL'u" . Boże ludzie nie kompromitujcie się proszę. Akurat ci ktoś w to uwierzy.

@Topic.

Nareszczcie, oczywiście że jestem za, ale w takim razie powinny być wprowadzone replay'e dla riotu, i po takim reporcie dany członek Riotu obejrzałby grę i sam stwierdził czy to bol czy nie x)

Opublikowano

Tak. I w każdym przegranym meczu, w którym ktoś carrował będzie 5x na niego, bo przecież niemożliwe żeby ktoś doskonale umiał grać wymainowaną postacią. To z pewnością BoL.

Bez sensu.

Game Over

Opublikowano

Jak ktoś nie był w średnim, wysokim diamencie to nie ma o tym pojęcia. Tam w co 2 grze jest drop hack i bol. Nie da się przez to grać, gracze odchodzą w niewiarygodnym tempie. 

Tak. I w każdym przegranym meczu, w którym ktoś carrował będzie 5x na niego, bo przecież niemożliwe żeby ktoś doskonale umiał grać wymainowaną postacią. To z pewnością BoL.

Bez sensu.

bol ma oskryptowane i wyeploitowane kilka postaci, ktore same potrafia wygrac gre, a ty trzymasz spację.. 

Opublikowano

Największym idiotyzmem byłoby danie takiego czegoś graczom. Ludzie będą zgłaszać kogo się tylko da za cheaty i komu dobrze idzie.

Opublikowano

wbij przynajmniej platynę :P

Opublikowano

wbij przynajmniej platynę :P

na co mi platyna, chyba po to żeby stracić nerwy doszczętni :P? Mając golda 2 gram z samymi platynami 5 i 4 i większość przegrywam. Często jestem jedynym goldem w obu teamach o przyzwoitych statach a moi koledzy z platyny no nie bójmy się tego określenia no ssą pałę :) Dlatego przestałem grać rankedy :P

Opublikowano

Riot gówno wprowadzi. Ich nie obchodzi BoL i inne gówno, dla nich liczy się tylko HAJ$

Dokładnie. A grać i tak będziecie grać z nami 'hakjerami' więc odpuście te wasze marzenia bo nawet na Metku próbowano a i tak normalnie hacki działają i są zabezpieczenia na to by nie wykrywało.

Myślicie, że jak wieszak (pedał z hiszpani), srandiago (bolowiec z wysokim ego) i selex ( biedak) dostali bana za swoją głupotę to inni też dostaną?

- Wieszak dostał bana bo sam się wjebał filmem z Cassio oraz filmem z aramu gdzie widać napis, że bol został aktywowany.

- Srandiago dostał za chwalenie się i pewnie musiał jakiś rioter go w końcu obserwować i zbanować.

- A Srelex to wiadomo grał na disa (streamer) kiedy akurat znajomy disa (rioter) obserwował grę tak więc ban z automatu.

Jeszcze najlepsze są te filmy Srelexa jaki on to oburzony jest bolowcami, a sam biedak cisnął i pewnie nadal ciśnie na glory ryze.

Opublikowano

No i dobrze.

Jebane drophacki -.-

No powiem ci że coś w tym jest to pewnie haker bonzo włamuje się na serwery riotu i zakłada im hasło na serwery  :) Masz racje 

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...