Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt na Reborny.

FR4S3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję skrypt do Mortal OTS, który po wbiciu 717217 lvl będzie wpisywał "!next" (bez cudzysłowia), potem znowu wejdzie na chara, będzie expił do 800k lvl, poleci do PZ wpisze "!reb" lub "!reborn" (bez cudzysłowia), potem znowu wejdzie na chara i będzie expił dalej i tak ciągle. Da się zrobić ?

Opublikowano

To jest troche skomplikowane, musisz poczytać w necie poradniki ale ogólnie rzecz biorąc to tak:

1.Robisz wpt na expie, klikasz label i action na poczatku i końcu wptów. Później wpt do pz, i znów na expa.

Jeżeli nie wiesz co wpisać w actionach to pytaj tu: http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/466447-Skrypty-ElfBot-NG

Sory że piszę tak chaotycznie, ale ciężko pomoc jeżeli sie nie gra na danym ots zwlaszcza x9999.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

if [$level >= x] say !next, a przedtym zrób if [$level >= x] gotolabel "safe pz"

Robisz label o nazwie safe pz, który idzie Ci do pzta i wtedy wpisuje.

Mam nadzieję, że dobrze pamietam, bo dawno nie pisałem skryptów pod elfa.

Możemy się zgadać na skypie to pomógłbym Ci, tylko musiał bym ogarnąć 8.6 i elfa to bym Ci to napisał, albo wytłumaczył co i jak.

Jeżeli chodzi o logowanie po prostu dajesz zwykłego reconnecta i akcje if [$posx > x && $posx < x && $posy > && $posy <] gotolabel "Go Hunt" - wraca Ci na expa bądź dajesz, że jak po zalogowaniu stoi na == $pos to idzie na label "Go Hunt"

Można jeszcze zrobić safy w razie jakby się zablokował czyli ifnot $pos mieszczacy się miedzy x i y to wraca do punktu wyjścia i powtarza wszystko.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...