Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ortografia Na Mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie napisane pragnę aby administracja zaostrzyła wymagania dotyczące ortografii na MPC Forum.

Jeżeli wpiszesz w wyszukiwarce ortografia wyświetli się 8 stron i wyświetlane wyniki są ograniczane do 200. Jak zauważyliście wpisując hasło "ortografia" wszystkie (czyt. większość) jest z działu Metin2, także proszę aby Moderatorzy ew. Administracja zajęła się ortografią na MPC Forum. Tych co nie potrafią pisać powinni dostać bana (?) na dzień lub dwa aby poprosili nauczycielkę z Polskiego aby wytłumaczyła im jak powinno się pisać. Nikogo nie usprawiedliwia dysortografia, od tego są poprawiacze w Operze, Firefoxie. Tak wiem sam nie używam znaków interpunkcyjnych w odpowiednich miejscach ale tu głównie chodzi o ó, ż, ź, rz, sz, cz itd. . Także proszę o zaostrzenie rygorów dotyczących ortografii na MPC.

Ps. Proszę nie wypowiadanie się osób które zarejestrowały się przed 01.XX.2009. Tyle.

@edit Xemon12

Proszę Ja Ciebie, popatrzył byś od jakiego roku Ja tu jestem i przeczytaj co pisze w Post scriptum (ps.).

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Ja wiem ale czy nie wkurwiają cie dzieci które wchodzą do różnych działów i zaczynają spamować plus do tego piszą puzno itd. ?

Mogliby chociaż używać Firefoxa ew. Opery żeby mogli poprawić, a Oni zamiast tego piszą Internet Explorerem bo nie wiedzą jak ściągnąć Opere a szukają już haxów do Metina itd.

Nie nie gram w Metina. Ta gra to jeden wielki nie wypał ze strony Polaków.

Opublikowano

Ortografia to raczej osobista sprawa, jak ktoś chcę być neardeltańczyki nie znać polskiego to już jego sprawa, ja czasami popełniam błędy, ale staram się je jak najszybciej korygować.

Siemka

Opublikowano

I co z tego ? Może i piszę z ale nie popełniam błędów takich jak Metinczycy ....

I kurwa czytajcie co jest napisane w ps. .

Proszę nie wypowiadanie się osób które zarejestrowały się przed 01.XX.2009. Tyle.

@edit

@up Aż 5 minut zajęło ci wyszukanie błędu i napisanie go ażeby go poprawić GZ !

@edit2

@down Zastanówmy się hm tak.....

Opublikowano

Osobista sprawa, a zaniżanie poziomu na forum to dwie różne rzeczy.

@down

Zaraz Ci się roflopaliwo skończy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ej jak sciognonc tego metina bo ja mam jakies plik i niewiem??????????

Wątpię, że moderatorom chciałoby się co drugiemu dawać bana.

Opublikowano
Tych co nie potrafią pisać powinni dostać bana

To mnie rozwaliło

Edit@

kolega podemnom ma racje

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Glupi pomysl mimo ze nie robie bledow jezykowych.

Nie lubie uzywac znakow interpunkyjnych z tego powodu ze zapierdalam na kalawiaturze jak strus pedziwiatr.

dziekuje dobranoc

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

mnie to tam nie przeszkadza

male bledy moga byc ja sam nie uzywam polskich znakow bo sa mi nie potzrebne wystarczy ze pisze je w zeszycie

ehh no ale jak ktos pisze gura to juz jest denerwujace

ale nie ma co za ort nie powinno nic by6c

bo wsrod nas sa dyslektycy a po to jest ta choroba aby ich nie karac

hmm ja nim nie jestem ale jak bys sprawdzal czy ktos jest czy nie ??

hmm bo jak bys karal kazdego co blad popelnia to dyslektykow bys krzywdzil

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

wiem, że nie spełniam wymagań do udzielania się, ale coś z ortografią dzieciaków trzeba zrobić. Czasami sam potrafię zrobić byka, ale niektóre noobki w ogóle nie szanują, a nawet gwałcą prawa poprawnej pisowni.

A może administracja doda jakiś filtr antyspamowy(wpisywanie odpowiedzi na jakieś mądre pytania)?

Opublikowano

Kaszdy pisze jak hce. :D

piwo mu polać!

@top

Niech nie będzie niczego !

Wprowadzić zakaz pisania postów w godzinach 22:00 - 6.00

Oraz całkowity zakaz zakładania tematów póki nie masz miliard postów.

Niech żyje Kononowicz!

Być zajebistym...

Opublikowano

@Chejka Wiesz co znaczy (?) przy wyrazie? Nie? To się dowiedz.

@Kokosz Dobry pomysł z T9.

I w końcu ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem mówie o

Proszę nie wypowiadanie się osób które zarejestrowały się przed 01.XX.2009. Tyle.

Powód? Po prostu nie chcę aby ludzie którzy nie są "starsi" i bardziej nauczeni o MPC się nie wypowiadali.

@edit @up

Nie ponieważ jest to szanowane forum (wg mnie) i powinno mieć bardziej zaostrzony regulamin dotyczący Newbie i ortografii. Już nie mówię o polskich znakach chociażby pisać pozno a nie pUSno

Opublikowano

YYY a ja kiedy się zarejestrowałem?:P

hę, w dziale metin 2 powinno być sub-forum "bledy ortogrficne" :P i by się okazało ile na ile osób popełnia błędy :D

Ale w Metin2 niech zgadnę :DD 11/10?:D bo w metina graja dzieci 9-12 lat ja się nie zaliczam mam 13 :D

userbarwb.png
Opublikowano

Kaszdy pisze jak hce, to nie zaleszy od ciebje. Jak nie chcom sciagnac Mozilli to jusz ih problem!

#Topic:

Co zrobić, są 12 latkowie co nie umieją pisać i nic nie poradzisz, podrosną i się nauczą ortografii ^^ ( Każde pokolenie ma własny czas B) )

#DOWN

A czy ja mówiłem o wszystkich 12-latkach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...