Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można się zalogować na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z serwerem u mnie działą wszystko cacy ale u kolegi który ma GM'a, tylko może wbić na wybór postaci a jak wybierze to nie ma okna logowania i odrazu wywala. Dodam, że porty odblokowane a u mnie jest ustawione w gmlist moje ip na jego koncie, może musi być moje ?

Opublikowano

Jego Ip musi być normalne bez końcówki 100.

Masz wlaczanego portmapa? Czy zapora systemu Windows jest wylaczana?

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Pliki serwerowe by terenzo te wcześniejsze niż te co dałeś w linku. Portmap odblokowany a zapora po obydwu stronach off ?

W każdym razie użyj tego launchera i sprawdź jeszcze czy zgadzają się te IP/porty

żeby się upewnić.

Wyłącz zaporę i antywirusa(najlepiej po obu stronach, będzie pewne przynajmniej, że

to nie wywołuje lub nawet rozwiąże problem).

Opublikowano

Jezeli wywala go po wybraniu postaci to musisz dac launchera mcncc v2. Po dobrym skonfigurowaniu powinien wejść :p

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Jezeli wywala go po wybraniu postaci to musisz dac launchera mcncc v2. Po dobrym skonfigurowaniu powinien wejść :P

Gdzie go pobiore ? U mnie wszystko gra.

Opublikowano

No tak, dlatego mowie zeby on go pobrał. Tobie dziala, jemu nie. Wpisz w google launcher 2010 mcncc V2 i poszukaj.

Opublikowano

To szukaj gdzies jakiegos reuploadu, do tegi trzeba miec dobre rooty i locale_pl zeby ta binka odpalila, ale w paczce z binka powinno byc.

Opublikowano

To szukaj gdzies jakiegos reuploadu, do tegi trzeba miec dobre rooty i locale_pl zeby ta binka odpalila, ale w paczce z binka powinno byc.

Pobrałem złykłego launchera hamachi z chomika i tylko się loguje i wywala przy wybraniu postaci przed tłem loadingu. Musi mieć ip złykłe w root i serwerimfo?

Opublikowano

Nie miałem ten sam problem i było to spowodowane złymi rootami.

Musiałem pobrać clientside v.3.7 by terenzo. Działa all. Thx za wszelkie pomoce. Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...