Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trenix.pl [Dedyk] [Easy]

TrenixMetin2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać?

Tak , oplaca sie .

Serwer wydaje sie fajny :) Napewno wbije.

A skad Bronie i Zbroje do expa?

Kazdy stalke Ci da za free bo na mapach +95 itd lotaja z kadego metka po 2x . Albo sellaja w sklepach .

Truty , zale itd w av2 leca .

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem tam, ogółem serwer stworzony z pomysłem, ale grywalny nie będzie bo graczy może gra tam z 50.
Dodam też że DT zbugowane.

0VPaRnd.png

Opublikowano

jak chce wejść na ch 4 to clienta mi zamyka i ch2 nie działa

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

###NEWS###

SERWER JUŻ DZIALA PO PRZERWIE TECHNICZNEJ

ZOSTAŁY NAPRAWIONE WSZYSTKIE RAJDY;

-KOMNATA ANTHARASA

-LODOWY WYMIAR

-KOMNATA NAERLI

MOŻNA WCHODZIĆ SOLO!

ORAZ WIEZA DEMONÓW

ZWOJE 100,500,1000,1500,2000 SMOCZY MONET

POZDRAWIAMY TEAM

sygnaturka.png

Opublikowano

Polecam serwer . Administracja wreszcie zadbala o serwer . Naprawili Dogeony itd . Pelno nowosci , zapraszam !

Osobiście mam tam postać, ale nie gram dopóki nie pojawi się przynajmniej 300 graczy :P

Ogółem to serwer fajny, ale praktycznie każdy 200 lvl+ stoi na mieście i pisze że wymieni EQ za EQ na innym serwie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

@Up

Tak nie ma . Co chwile ktos expi i uwierz ze jest tych 300 graczy wieczorami . Po 30-50 jest w miastach , glownie w jinno a reszta na deguonach albo na mapach i expi . Obecnie sie bija o topke .

Opublikowano

Te wymiary władców i lodowy są beznadziejne chyba tylko na ch1 da się wejść do tego każdy może na raz z tego co widzę...nie ma wejściówek ani osobnego przeniesienia do tego w lodowym po wybiciu mobów nie przenosi dalej

W lodowym w. da się wejść samemu tylko na 2pietro

Nie widzę bossów co zrobic?????

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Nie polecam, server Fakela aka zlodzieja w dodatku masa bugow a administracja nawet na server nie wchodzi.

Kubusia Puchatka i Wróżbitę Macieja tez mamy w team dla twojej informacji.

bugi staramy się naprawiać.

Te wymiary władców i lodowy są beznadziejne chyba tylko na ch1 da się wejść do tego każdy może na raz z tego co widzę...nie ma wejściówek ani osobnego przeniesienia do tego w lodowym po wybiciu mobów nie przenosi dalej

W lodowym w. da się wejść samemu tylko na 2pietro

Nie widzę bossów co zrobic?????

Postaramy się to naprawić.

sygnaturka.png

Opublikowano

Zaczynać jak i grać dalej się nie opłaca

- źle zbilansowane postacie (mental wymiata)

- monotonny i dlugi system ulepszeń polegający wciąż na tym samym (bicie metków na co nowej mapie) drop beznadziejny na 200+ lvl z co 2 metka pd

- eq ma beznadziejne bonusy

- beznadziejny wygląd 2ostatnich setów zbr.

- dungeony dalej tylko w pt

- mało ludzi praktycznie wszyscy w jinno

Po prostu serwer jest strasznie nudny

Ps. Oddam eq konto (227sura) tutaj za eq na innym serwerze jak coś pw

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwa, ponieważ jeden z gm [TGM]Bang rozdaje eq, caly czas przywołuje bossy w mieście, metiny, robi posrane konkursy w których dostaje się dostaje zbr Np. jak ma na imie... 

PS. Zabijasz graczy z innego królestwa on Cię zabija komendą albo cały czas wywala...

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Nie polecam serwa, ponieważ jeden z gm [TGM]Bang rozdaje eq, caly czas przywołuje bossy w mieście, metiny, robi posrane konkursy w których dostaje się dostaje zbr Np. jak ma na imie... 

PS. Zabijasz graczy z innego królestwa on Cię zabija komendą albo cały czas wywala...

Aktualnie [TGM]Ban oraz True zostali zablokowani, oraz trwają prace nad przywróceniem działania ts3 oraz naszej strony głównej :)

Wszystkie powiązane konta zostały zablokowane

Za problemy Przepraszamy Team.

sygnaturka.png

Opublikowano

Ja mam taki problem, że się zalogować nie mogę. Miałem zmieniane usługi internetowe i oddany komp do serwisu i zapomniałem danych przez ten czas... Na stronie nie ma możliwości przypomnienia hasła, na mailu też nic od was nie mam! Błagam pomóżcie, czekam na szybką priv odpowiedź.

banner.gif

Opublikowano

Warto wbic na serwer ? patrzac w ranking mialem na poczatku lekkie "wtf" ,poniewaz :

16 Martino 250 1 h Wojownik Jinno

18 DearPussy 248 0 h Szamankagender-female.png

Jinno

11 GramBezEndu 250 139 h Sura

Chunjo

13 Hulk 250 2 h Wojownik Chunjo

O co chodzi z czasem gry na serwie ? o.O

00381637475378013724.png
Opublikowano

Dobra. To ja może wytłumaczę. Ten serwer to kompletne dno. Byłem TGM i po wpisaniu komendy /u w godzinach szczytu 28 osób online. HA powiedział, że się nie sprawdziłem.

Czemu? Tego nikt nie wie. Odpisywałem graczom, na forum, byłem z nimi, gdy HA i jego technik mieli ten serwer w głębokiej.... Nie miałem dostępu nawet do PA na forum, a co dopiero do navi itp.

A teraz? Robią straszną reaktywacje, beka xD Ten serwer jest dnem, nikt tam nie gra, bugują exp i dają po 300% i ludzie w 1min wbijają od 210-220 poziomu. Pozdro z taką grą.

Odradzam wszystkim co tam przyjdą. Popatrzcie na forum - każdy płacze z błędami i admin nawet nie odpisze. Odradzam jeszcze raz tego serwera. Salut!

Po szczegółowe info na PW jak ktoś nie wierzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...