Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trenix.pl [Dedyk] [Easy]

TrenixMetin2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak mozecie naliczac 20 osob skoro, top50 caly czas sie zmienia, zreszta po co komentujecie jesli nie gracie itd?

bezmyślność ludzi nie zna granic.

50ccab5d1d8b0.png

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na mapie od 125 exp już easy nie jest na pewno :/  kto zainwestuje w pd z is to expi.

Całe ulepszanie polega na jednym kamyczku praktycznie ,który dropi raz na kilka metków....a jest potrzebny do całego eq beznadzieja.

Ogólnie serwer nie jest dopracowany:

- zbugowane mapy (dt i jeszcze 2 jakieś)

- moby na mapach od 90+ mają za mało hp i ostrze wp buguje się przy tym (odejmuje hp)

Coraz mniej ludzi...

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

na serwerze gra sporo osob , dzieci wezcie pod uwage ze sa 3 krolestwa ....

na mapie 90 pelno osob expi ... a nie stoja w m1 jak kolki jak na reszcie serwerow.

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Swoja droga to mogl by sie ktos z Teamu pojawic na servie pare osobek lata na WH ( mapa od 90 lvl ) . Nawet nick podam SlesH z Shinsoo.

AAA zapomnial bym moze jakies info odnosnie lagow czym to jest spowodowane i kiedy ustapia?

Opublikowano

Do której potrwa przerwa?

@Napraw dungeony np. na 150 lvl.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Truciaka da sie ulepszac natomiast Skrzydel juz nie poprawcie to od razu.

Pasjonat
Opublikowano

Takie małe pytanko mam, dlaczego nie ma pliku "config"?
+

Pobrałem patchera, je*ać to, że zawirusowany, niby pobrało potrzebne pliki, a nadal nie ma configu.
+
Co to jest za bug? LOG: "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE"? Nie mam pojęcia o co qrwa chodzi, jeśli ktoś nie da info jak to zrobić to zakończę przygodę z Waszym serwerem na tym o to etapie.
PS. Zapowiadało się całkiem spoko ;)

Opublikowano

Skoro to easy to poprawcie exp na mapce od 125lvl bo leci jak na medium albo gorzej....a potem podobno leci już tak jak na tej od 90lvl

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Takie małe pytanko mam, dlaczego nie ma pliku "config"?

+

Pobrałem patchera, je*ać to, że zawirusowany, niby pobrało potrzebne pliki, a nadal nie ma configu.

+

Co to jest za bug? LOG: "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE"? Nie mam pojęcia o co qrwa chodzi, jeśli ktoś nie da info jak to zrobić to zakończę przygodę z Waszym serwerem na tym o to etapie.

PS. Zapowiadało się całkiem spoko ;)

Weź prawym myszki na ikone tego czym odpalasz clienta i weź własciwości. Nastepnie tam gdzie masz zgodność kliknij Ptaszka zeby odpalał w trybie zgodności z..... i weź Windows 7 :)

Opublikowano

Up ty bys chcial od razu all miec baran jestes jakos ludzie powbijali lvl i nie marudza.

Kiedy bedzie naprawiony system ulepszen bo ze Skrzydel nie da sie nic robic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...