Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaterzy.

Zegee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jestescie na poziomie plastiku 9 to wiadome ze beda tam dzieci ponizej 12 roku zycia.

Troche denerwujace staje sie mowienie "TO JEST FORUM O CHEATACH JAK COS SIE NIE PODOBA DROGA WOLNA BLA BLA BLA"

Jeszcze troche i nie bedzie to forum tylko i wylacznie o cheatach.A bol jest gownianym programem na ktorem twory trzepia w 1 dzien taka kase co moi rodzice w miesiac.

A to wszystko dzieki wam, gracza ktorzy sa poprostu slabi i nie moge tego do siebie przyjac i szukaja wymowek a potem jest tylko sciagnecie bola bo "wejda tam gdzie moj poziom i odinstaluje".

Smiesza mnie tacy ludzie.Co masz z tego ze wbijesz ten Diament na bolu? Nawet to zabawne nie jest... Wiec nie rozumiem jak niektorzy czyt. Wredny czerpia fun na graniu na bolu.

Jak ja chce miec fun ide zagrac normala i pickuje poppy na adc.Wiec troche pomyslcie nad tym.Bo bol nie dodaje skilla

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Hahahahha

Denerwują to mnie ludzie którzy w każdym tego typu temacie piszą: Ale mpc to forum dla cheterów.

No fajnie szkoda tylko ze na tym forum nie pisze się tylko o cheatch ale też o wielu innych rzeczach.W tym temacie kolega wyraża swoją opinie i się pyta o waszą.

Co do tematu oczywiście ze mnie wkurwiają, jak doładowuje rp zawsze myślę o tych zerach ze kiedy ja wpłacam jakieś tam pieniądze aby ta gra się rozwijała to przychodzą takie kajtki z bolem i psują to co jest w grze najfajniejsze czyli dobrą zabawę.

49yxrs.png

Opublikowano

Wiec nie rozumiem jak niektorzy czyt. Wredny czerpia fun na graniu na bolu.

Jak ja chce miec fun ide zagrac normala i pickuje poppy na adc.Wiec troche pomyslcie nad tym.Bo bol nie dodaje skilla

>Pickuje Poppy na ADC.

Ale mi zabawa... Przy okazji jesteś jednym z powodów przez które przestałem grać w lola, czyt. chujowa społeczność.

Opublikowano

Jak jestescie na poziomie plastiku 9 to wiadome ze beda tam dzieci ponizej 12 roku zycia.

Ja bym powiedział inaczej...

Na Poziomie Drewna V - Szkoda, że nie ma takiej dywizji :)

Co do tematu.

MI również jest przykro, gdy spotkam  w przeciwnym teamie. 99% to przegrana :(.

Ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Jeśli by pobanować wszystkich bolowców to 75% Graczy Lol'a została by zbanowana ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

>Pickuje Poppy na ADC.

Ale mi zabawa... Przy okazji jesteś jednym z powodów przez które przestałem grać w lola, czyt. chujowa społeczność.

Anony ja do ciebie nic nie mam, ale gadanie ze gra na bolu sprawia ci radosc to tak jakby powiedziec ze wygrales z kolesiem ktory szedl a ty jechales na motorze.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Rozpierdalają mnie ludzie którzy wielce patrzą kto gra na bolu(tak jak ty) chociaż miesiąc temu nawet nie wiedzieli ze że coś takiego istnieje .

damjian.png

Opublikowano

Nie wkurwiają mnie, każdy gra jak chce chuj mi do tego. Wiele razy grałem na bolowców i generalnie to mi zwisa czy przegram

przez jednego cheatera gre, elo.

eat

Opublikowano

Bardziej wkurwiają mnie płaczki jak autor tematu. Pokaż swojego lolkinga i zobaczymy Twoją historię gier challengerze. Na kogo przegrałeś mida? Na LB, Cassio, Syndrę czy może Xeratha? XDDD 

Najśmieszniejsze jest to, że graczy jest miliony a bolowców to nawet 50 tysięcy nie ma (z vipem) więc jakim cudem możesz grać na bolowca w swojej marnej dywizji challenger dziewiendźź

Drugie śmieszne jest to, że przecież istnieją gracze co ogarniają LoLa i potrafią ograć bolowca ale to rzadkość.

Ja normalnie pokochałem wkurwianie polaczków na nordiku. Po dramie z nitrem to tylko picknę Cassio to już leci albo flame " ty cziterze!!!!11" albo "huh free lp".

Opublikowano

I na ch*ja wam ta drama?

BoL był, jest i będzie i jestem pewny że przynajmniej 50% ludzi grający w LoLa gra na skryptach.

To jest tylko gra,

Fakt, wbicie diamentu na BoL'u nie przynosi satysfakcji a granie przeciwko "bolowcom" jest bólem dupy ale to nie powód do płaczu.

Jeśli jest ci ciężko wyjść z brązu przez osoby grające na BoLu, to prędzej czy później sam zaczniesz na nim grać,

Nie stoję po żadnej stronie ale to zaczyna mnie powoli wk*rwiać..

Tyle ode mnie,

Pis.

Opublikowano

Gra upada właśnie przez osoby pokroju @Royal6. Życz sobie więcej, gówno kogokolwiek obchodzi twoje życzenie.

50% społeczności gra w lola? Śmieszne. Powiedzcie mi: Kiedy ostatnio widzieliście BoL'owca? Ja ok. tydzień temu. Przedtem widziałem Bolowca rok temu. Zrozumcie, że skill =/= bol. No ale, bronzy v i wykierowane czelendżery płaczą o skrypty to co sie dziwic

Opublikowano

a dlaczego po prostu nie wyjdziecie z tych bronzów i silverów jak tam same 12 letnie dzieci graja? nie rozumiem, musicie z pomocą bola wychodzić na wyższe ligi, bo jedynym waszym argumentem jest to, że są tam afki i trolle. zjeby, ja gry w goldzie, silverze i bronze wygrywam sam, dla mnie gra na tych ligach to czysta przyjemność, staty po 30/0 co grę, carruje gry nawet z trollami i afkami, więc nie pierdolcie, że się nie da i jedynym rozwiązaniem jest bol. siedzicie w takiej lidzie, która odpowiada waszemu skillowi. albo zacznijcie grać normalnie bez bola albo skończcie z tą grą, bo widać, że nie jest dla was.

@Edit
frajerzy

Opublikowano

Są świadomi istnienia takiego programu więc jest możliwe że cokolwiek podejmą.

Ale powiedz mi co mają zrobić? Wprowadzić hackshielda? Kappa.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Może i ktoś gra na tym BoLu, ale nie ma 100% szansy na wina bo większość zależy od teamu, a i tak jak ktoś używa exploitów to w ciągu 1/2 dni ma perma ;)

50181132426509053208.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...