Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaterzy.

Zegee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wkurwiaja was te zera na botach? W ogole smieszne jest to, ze powstał tutaj dział o cheatach. Przecież ta gra przez to upadnie. Bez sensu.. Zastanowcie sie co robicie jak gracie na bolu. Bedzie wiecej i wiecej tego gowna, az w koncu ludzie przestana w to grac. Szkoda slow.

Opublikowano

Ja mam dość grania mida na leblanc, która ma 20 farmy w 10 minucie i sciąga każdego bo robi idealne combo w sekundę i ściąga wszystko ;__;

Opublikowano

MPC - Multi Player Cheats

Coś się nie podoba, to nie wchodź

Opublikowano

przynajmniej ktoś nieświadomie doda screena, poda nick czy coś kto gra na bolu, to można podpierdolić do supportu. nie lubię tego forum ani ludzi którzy tutaj przebywają. skurwiele. pozdrawiam nie-bolowców

Opublikowano

Nie wkurwiaja was te zera na botach? W ogole smieszne jest to, ze powstał tutaj dział o cheatach. Przecież ta gra przez to upadnie. Bez sensu.. Zastanowcie sie co robicie jak gracie na bolu. Bedzie wiecej i wiecej tego gowna, az w koncu ludzie przestana w to grac. Szkoda slow.

Ta gra prędzej upadnie przez takich ludzi jak ty ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Narzekasz na jebanych cheaterow - jestes w brazie. Genialna logika.

@Edit. No tak lepiej cheatowac i psuc innym fun ;) Przez granie na cheatach w lola wzrasta chyba wasze ego i poczucie "skilla".

Opublikowano

Temat ma troche racji trochę nie.

Forum przechodzi reformę i zamienia się w community więc już do końca nie będzie o cheatach więc się tym nie brońcie że narzekasz na wspomagacze na forum o wspomagaczach..

Najgorsze jest to że ludzie którzy grają uczciwie przegrają z tymi co grają na wspomagaczach i tracą punkty przez co spadają w dół to jest trochę przykre.

Wiadomo że narzekania nie zmienia postawy ludzi którzy już cheatują i wbijają dywizję (Nie mają z tego zabawy ani dywizja nie odzwierciedla ich skilla troche puste.)

Trzeba się z tym pogodzić i tak długo nie było hacków w lolu jak na taką grę.

Widziałem wypowiedzi bolowców (i nie tylko) którzy pisali że jak nie podoba się to że ludzie cheatują to zeby nagrywac filmiki i zgłaszać ale jaki to ma sens?Grając mam się bawić a nie siedzieć i pisać raporty na innych bo co mi to da?Zbanują jednego spotkam następnego i tak bez konca.

Irytuję mnie to ale trzeba się z tym pogodzić wkońcu to gra mmo.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

MPC - Multi Player Cheats

Coś się nie podoba, to nie wchodź

MPC - Multi Player Community

Raczej każdy ma prawo do własnej wypowiedzi na tym forum.

@top

Tak mnie też oni denerwują, ale powoli riot coś z tym zrobi i polecą bany masowo ;p

Jednak przyznaj, że jak nie wiedziałeś o istnieniu bola to byś się o to nie kłócił tylko znalazłbyś jakieś wytłumaczenie.

Opublikowano

Narzekasz na jebanych cheaterow - jestes w brazie. Genialna logika.

@Edit. No tak lepiej cheatowac i psuc innym fun ;) Przez granie na cheatach w lola wzrasta chyba wasze ego i poczucie "skilla".

A teraz policz ile razy komuś zepsułeś 'fun' swoim flame'owaniem i rageowaniem :) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

A teraz policz ile razy komuś zepsułeś 'fun' swoim flame'owaniem i rageowaniem :)

Nie flejmuje w grze. Mam zwyczaj mutowania toksycznych osobnikow. Na forum to inna bajka. Jak odpalam gre to po to zeby wygrac, a nie flejmic i zmniejszac sobie szanse na zwycięstwo.

Opublikowano

Kolesia który rageuje można zignorować poprzez zablokowanie jeśli ktoś jest inteligentny i podchodzi do tego z dystansem to nie zepsuje funu.

Z bolem nie jest tak samo.

Opublikowano

Kolesia który rageuje można zignorować poprzez zablokowanie jeśli ktoś jest inteligentny i podchodzi do tego z dystansem to nie zepsuje funu.

Z bolem nie jest tak samo.

Jak ci się trafi w teamie bolowiec, to dostajesz free lp, jeżeli w enemy to tracisz lp. Proste. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak ci się trafi w teamie bolowiec, to dostajesz free lp, jeżeli w enemy to tracisz lp. Proste. 

"Free lp" to jest najgorsze wtedy totalnie nie ma zabawy z gry bo jest team A ktory wygra na bank i team B który przegra  na bank.

Zapomnieliście co jest najważniejsze w grach czyli współpraca i dobra zabawa a nie puste dywizje wbijane wspomagaczem.

Bywalec
Opublikowano

Riot zamierza z tym cos zrobic, czy dalej droga wolna?

Mnie rowniez denerwuja cheaterzy, bo ja gram fair.

Ale z drugiej strony ciesze sie, jak mi sie trafi Bolowiec w teamie :D

Opublikowano

Riot zamierza z tym cos zrobic, czy dalej droga wolna?

Mnie rowniez denerwuja cheaterzy, bo ja gram fair.

Ale z drugiej strony ciesze sie, jak mi sie trafi Bolowiec w teamie :D

Zapewne coś z tym zrobią dostają sporawą ilość raportów o BoLu także są świadomi jako że w grę gra tak wiele osób pewnie podejmą jakieś działania.

Bywalec
Opublikowano

Zapewne coś z tym zrobią dostają sporawą ilość raportów o BoLu także są świadomi jako że w grę gra tak wiele osób pewnie podejmą jakieś działania.

Ok, to nie zaczynam na tym grac xD.

Permy na IP wszystkim Bolowcom. #yolo

Opublikowano

Riot podejmie działania ? haha, bez dowodów w postaci filmów min. z 2 gier od 2 różnych osób rito nic nie zrobi. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Po pierwsze, jest to forum o cheatach, po drugie, tak czy tak trzeba miec Skilla by grac w ta gre, zapamietaj Skill>Skrypt i udowodnilem to nie dawno :p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Riot podejmie działania ? haha, bez dowodów w postaci filmów min. z 2 gier od 2 różnych osób rito nic nie zrobi. 

Są świadomi istnienia takiego programu więc jest możliwe że cokolwiek podejmą.

Opublikowano

Szczerze mówiąc mało mnie obchodzi mam czy gra updanie, wolę się po prostu dobrze pobawić na cheatach :D I tak już od dłuższego czasu nie grałem w lola z powodu durnej społeczności w której średnia wieku to 12 lat :\ To jest największy problem tej gry...

Opublikowano

"Wygrana jest zależna od teamu" 

"Srednia wieku spolecznosci 12 lat" 

Buahahha! Szkoda z wami dyskutowac, masakra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...