Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto pokona Jaxa?

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się ktora postać wygra 1vs1 na Jaxa, zakładam że obie maja FullBuild. Mysle i żadna postac nie przychodzi mi do glowy. Jak myslicie co moze wygrac z nim 1vs1

Opublikowano

Malphite z łatwością, rzecz jasna jakby miał coś pod atak.

Opublikowano

Vayne, wystarczy że jax spali stuna i już ma ciężko. Jeżeli ogarniesz to Ryze ma jeszcze szanse, a co do malphita to nie jestem pewien, niby w której kwestii z full buildem jax przegra z kamieniem?

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Ja stawiam na Nasus'a... Jax polega na AS, a pieseł ładnie je zbija ze swojego W, także jeżeli się nastackował to go ciśnie. Slow+randuin+frozen heart i jax'a nie ma.

h6IduA1.png

Opublikowano

Grałem ostatnio na topie Jaxem vs Malphite. Malphite mnie zniszczył, bo Jax bez attack speeda jest useless trochę.

W late jeżeli malph nie zrobi nic pod ap, to Jax go pokona bez problemu.

Opublikowano

Grałem ostatnio na topie Jaxem vs Malphite. Malphite mnie zniszczył, bo Jax bez attack speeda jest useless trochę.

W late jeżeli malph nie zrobi nic pod ap, to Jax go pokona bez problemu.

O tym właśnie mówię, kolega pytał o postacie z full buildami zrobionymi, w fazie lane'owej jax może przegrać ale w late... :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Wszystko moze pokonac jaxa, nawet soraka :) wystarczy dobrze wyczuwać swojego maina :p

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Nie wiem ja bardzo dobrze się zawsze czuje Renektonem na jaxa i w 99% wygrywam lane i late ale to

może przez to że renek to mój main 700 gier.

z

Opublikowano

Może wyłaczmy z tej dyskusji nasusa i veigara bo jak te gowna sie nastackuja to nic nie ma szans :). NIe uwzgledniajcie fazy lan'owej, tylko Fullbuildy. Ja powiem, że ryze nia ma szans bo jax kupuje banshe seimitar i po ryzie co do vayny to patrzcie jaki jest cd skoku a odepchniecia. Renekton w late to nie ma oczym mowic a co do malphta to nie jestem pewien

Opublikowano

Jest moze jakas lista na ktore champy dziala E jaxa?

Taki maly Tip, E Jaxa mozesz ominac Ulti Fiory :P

Ogolnie to na 2 full buildy nie wiele jest w stanie pokonac Jaxa, takich jak Ryze czy Nasus ( Na Full Buildach powtarzam, Nasus z gigantyczna iloscia stackow da rade ) Jax jest ogolnie OP Postacia dlatego malo postaci mu dorownuje.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie wiem ja bardzo dobrze się zawsze czuje Renektonem na jaxa i w 99% wygrywam lane i late ale to

może przez to że renek to mój main 700 gier.

hehe no to ładnie xD bardzo skillowego champa na mainowanie sobie wybrałes XDDD

jax zniszczy renka na full hp w late :P just botrk.

vayne imo każdego tanka rypie w rzope jak chce. polecam jeszcze lee sina :P ofc trzeba miec to coś by z outbrainować jaxa ^.^

https://www.facebook.com/unknown10k         <- zajebisty toplane, polecam

Opublikowano

hehe no to ładnie xD bardzo skillowego champa na mainowanie sobie wybrałes XDDD

jax zniszczy renka na full hp w late :P just botrk.

vayne imo każdego tanka rypie w rzope jak chce. polecam jeszcze lee sina :P ofc trzeba miec to coś by z outbrainować jaxa ^.^

tylko nie jestem pewien czy E jaxa nie dziala rowniez na vayne

Opublikowano

Skill pokonuje jaxa.

A myslac o postaciach

Ryze

Panth

Malph

Ogarniety Lee ale tylko w early.

Riven

Nasus lategame.

Opublikowano

Każdym champem pokonasz jaxa wystarczy wsiąść na niego exhausta a jak gracie jakimś tankiem/offtankiem to wystarczy kupić frozen hearta i omen i jax nie ma szans no chyba że się na feeduje 1 słowem nie dać mu się zabijać i wystarczy mu obniżyć attack speed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...