Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsor/inwestor - VPS + DEDYK + WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w temacie poświęconym ofercie sponsoringu serwerów Metin2 prowadzonym przez kRETovskiego.

Słowem wstępu - zajmuje się tym od 2011 roku z niecałą roczną przerwą. Od prawie 2 lat aktywnie sponsoruję prywatne serwery, dzieki czemu posiadam także duże doświadczenie w sponsorowaniu jak i prowadzeniu serwerów (nie tylko Metina). Poniżej przedstawiam moją ofertę oraz to czego wymagam od osób które sponsoruję:

OFERUJĘ:
-VPS do skończenia prac nad serwerem + beta (dostarczany przeze mnie serwer jest w 99% gotowy do uruchomienia serwera MT2, posiada wgrane liby, zainstalowany serwer mysql itp, Twoje zadanie ogranicza się do wrzucenia baz danych oraz plików serwerówych a następnie ich edycja)
-po zakończeniu prac nad serwerem, ustaleniem daty startu, wrzuceniu zapowiedzi na MPC i inne fora daję właściwy dedyk na którym będzie stał serwer
-zabezpieczony hosting pod www
-zabezpieczony hosting pod forum
-zabezpieczony hosting pod patchera
-własna, sprawdzona strona www (+ admin panel a w nim miedzy innymi wglad w zarobki)
-systemy platnosci na serwerze SMS / PAYPAL / PRZELEW (około 35 banków obsługiwanych przez przelew ekspresowy) + reszta normalnie według sesji elixir
-około 27 różnych styli pod stronę WWW + możliwość pozyskania nowych po udanym starcie serwera
-własny, prosty, sprawdzony w działaniu autopatcher który działa bezproblemowo i nie wymaga netframeworków do poprawnego działania (co czasem powoduje problemy u niektórych graczy)
-posiadam 3 szybkie hostingi dzięki czemu gracze bez problemu szybko i z pełną prędkością łącza ściągną klienta gry! (często ludzie mają problemy z mega, a z innych "darmowych" hostingów leci po 100kB/s...)
-okupno domeny pod serwer *.pl, *.eu itp
-bardzo dobrze zabezpieczony serwer dedykowany przed atakami ddos (padające channele od bugów to inna sprawa...)
-mocny sprzęt który wytrzyma tysiące graczy online
-system monitoringu nad serwerem (powiadomienia e-mail / SMS (tylko sieć PLUS) jeśli serwer/kanał będzie offline)
-TS3 do dogadania
-reklama na Metin2List.pl + fanpage (13k like) + youtuberzy
-brak wtrącania się w sprawy serwerowe, nie interesuje mnie jaki serwer zrobisz, liczy się efekt końcowy
-pełny dostęp do maszyny /root/ a nie sam user na maszynie która jest współdzielona z innymi osobami które sa sponsorowane
-niskie koszty utrzymania serwera dedykowanego
-podział zysków 50/50
-gdy serwer zaliczy udany start daję VPS pod prace nad aktualizacjami/poprawkami

WYMAGAM:
-zaangażowanie, poświęcenia, staranności i ogólnego przyłożenia się do pracy
-skończenie prac do miesiąca od dostania serwera VPS
-w momencie pisania o sponsoring posiadania już ekipy z którą będzie miało się zamiar robić serwer! (żeby się nie okazało ze jak już dam komuś vps to tego samego dnia będę widział na MPC oferty typu: 'szukam technika,grafika,klientmastera-mam vps!' itp) -> ekipa ma być gotowa do działania wraz z otrzymaniem VPSa do prac
-doświadczenie w edycji plików serwerowych MT2
-realne myślenie (proszę bez bajek typu "zasponsoruj mnie gwarantuję 5k online i 50k zł miesięcznie")
-dostępności na GG

Jeśli przeczytałeś mój post i stwierdzasz, że spełniasz moje wymagania a jednocześnie odpowiada Ci moja oferta - napisz do mnie prywatną wiadomość.

UWAGA - ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam.Z averią bez problemu oraz będą kolejne ;)

Pomocnik
Opublikowano

oczywiscie polecam najlepszy czlowiek, 0 oszustwa, kradziezy plikow, wymowek itp 100% pozytyw!!

Opublikowano

W chuj polecam uczciwy , wyrozumiały i bardzo pracowity ;]

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Nic dodać nic ująć.

Sponsor najlepszy jaki jest chyba w całym kraju.

10,5 Miesiąca z nim przebywam.

Tyle serwerów zjebałem,padały po 2 dniach,jednak on zawsze dawał mi szanse aż do dziś z nim współpracuje...

Co do pieniędzy jest uczciwy :)

Nigdy nie ukradł,ani 1zł,a nawet dokładał do równej kwoty.

Można zawsze pogadać i wszystkim.

Jedyny minus to to,że boi się wejść na TS3 :P

Krótko:

Tomasza mogę polecić :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Pełen profesjonalizm, stalowe nerwy i komunikatywność na bardzo wysokim poziomie.
Z czystym sercem polecam.  

Opublikowano

To tak na szybko:

-Jeżeli wyślę Ci szablon strony, to dasz radę zlecić komuś kodowanie strony?

-Mogę używać własnego patchera, czy tylko Twojego?

-Reklama przed startem?

-Łączna ilośc subskrypcji YT u których będzie reklama?

Na razie polecam, czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

To tak na szybko:

-Jeżeli wyślę Ci szablon strony, to dasz radę zlecić komuś kodowanie strony?

-Mogę używać własnego patchera, czy tylko Twojego?

-Reklama przed startem?

-Łączna ilośc subskrypcji YT u których będzie reklama?

Na razie polecam, czekam na odpowiedzi.

1. Mam komu zlecić pocięcie/zakodowanie strony, kumpel po obejrzeniu psd wyceni ile to będzie kosztować.

2. Możesz używać czego tylko chcesz :)

3. Tak

4. Na chwilę obecną łącznie około 10k, jak serwer się trochę rozwinie możliwa inwestycja w dalszą reklamę.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

bring up my thread

Opublikowano

Witam. Poszukuję sponsora, chciałabym założyć prywatny serwer ts3 i metin2 proszę o pilny kontakt. Na Teamspeak mam już wszystko przygotowane.

Opublikowano

@up

poszło pw

Opublikowano

Odświeżam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...