Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC za 8k

Daniel1022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to se weź 29" od LG na ipsie za 1000zł, tylko nie miej pretensji że oczy bolą . Smużenia nie będzie oraz mają niski input lag ale tak to śmieć. IPS to inaczej żarówa tzn. darmowa wypalarka do oczu. Wojla masz panoramike. Jak chcesz coś porządnego to koszt 2-3k za sam monitor.

Z tym samochodem chodziło mi o to że jak kupisz mercedesa to nie będzie tak samo jak w skodzie xD. Ale chyba źle zrozumiałeś.

graphic.png
Opublikowano

to se weź 29" od LG na ipsie za 1000zł, tylko nie miej pretensji że oczy bolą . Smużenia nie będzie oraz mają niski input lag ale tak to śmieć. IPS to inaczej żarówa tzn. darmowa wypalarka do oczu. Wojla masz panoramike. Jak chcesz coś porządnego to koszt 2-3k za sam monitor.

Z tym samochodem chodziło mi o to że jak kupisz mercedesa to nie będzie tak samo jak w skodzie xD. Ale chyba źle zrozumiałeś.

co ty pieprzysz o tym IPS -.- TN jest słabsze od IPS, jedynie co możne ci zepsuć wzrok to zbyt duża jasność monitora od otocznia

tak po za tym to moja propozycja :

http://www.morele.net/inventory/info/OXRdn9/

jebałem się z chłodzeniem >.< miało być 15 ale nie mają w sprzedaży

zmięcie je bo jest na 2011

Opublikowano

co ty pieprzysz o tym IPS -.- TN jest słabsze od IPS, jedynie co możne ci zepsuć wzrok to zbyt duża jasność monitora od otocznia

tak po za tym to moja propozycja :

http://www.morele.net/inventory/info/OXRdn9/

Myślisz że dlaczego ten telewizor/monitor tyle kosztuje? Bo jest tanim gównem za przeproszeniem. Prawdziwy monitor kosztuje sromotnie, a to że odradzam zakupu tego specificznego monitora ponieważ 24" od LG także mają piękne wady. E.g prześwitujący lewy dolny róg. Nie spodziewał bym się czego innego po tych monitorach od siedmiu boleści.

Jeśli chcesz zainwestować dobrze pieniądze w monitor to kup coś mniejszego ale porządnego a nie idź na cale jak to się robi przed kolegami..

graphic.png
Opublikowano

Nie kupuje na popis tylko po to by głównie oglądać na nim filmy bo granie to już swoją drogą. Bardzo się teraz pogubilem..

Opublikowano

Myślisz że dlaczego ten telewizor/monitor tyle kosztuje? Bo jest tanim gównem za przeproszeniem. Prawdziwy monitor kosztuje sromotnie, a to że odradzam zakupu tego specificznego monitora ponieważ 24" od LG także mają piękne wady. E.g prześwitujący lewy dolny róg. Nie spodziewał bym się czego innego po tych monitorach od siedmiu boleści.

Jeśli chcesz zainwestować dobrze pieniądze w monitor to kup coś mniejszego ale porządnego a nie idź na cale jak to się robi przed kolegami..

tyle kosztuje bo to jest nowość (jak wiadomo za nowości trzeba płacić) 21:9 (większa widoczność w grach, przydatne do niektórych programów graficznych np. 3dsmax ) zresztą autor tematu coś chciał takiej wielkości

Opublikowano

To może jak masz taki budżet to kup jeden do filmów taki 27-29 Cali. I jeden typowy GAMING.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...