Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Medium]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko że 500SM za zwój zmiany profesji to przesada .... Ja myślałem o 100SM

Wtedy równie dobrze moglibyśmy dodać go do NPC, a to nie o to chodzi. :)

Od 96 trochę wysiłku potrzeba aby ten 100 wbić :>

Czy ja wiem, może i do 100 ciężko wbić ale później leci z górki do ~170 i znowu trzeba sie męczyć :P

Opublikowano

@UP

179 i 180 lvl jest tragiczny do wbicia... reszta jest ok

btw. co do zmianki ? Może masz racje dużo noobów tego nie kupi ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

179 i 180 lvl jest tragiczny do wbicia... reszta jest ok

btw. co do zmianki ? Może masz racje dużo noobów tego nie kupi ;p

Co do zmiany miałem propozycje dać nawet za 1k SM, no ale nie bedziemy przesadzać, w końcu Sm nie jest ciezko dostać na serwerze, nie koniecznie trzeba kupować.

Opublikowano

Prawda o serwerze jest taka :

" bug buga bugiem pogania " i to jest motto serwera Astivia.pl ! prócz ładnej prezentacji którą zamieszczono, celem przyciągnięcia kolejnych jeleni do wydawania pln, na serwerze panuje przeraźliwa nuda . Praktycznie gdzie się nie spojrzeć jest dramat, zbugowane pety, zbugowane dungeony, zbugowane kostiumy, zbroje, łuki, nie działające zapisywanie pasów konta, brak dropu kamienia dla biologa 180 lvl, nie działająca arena PVP, nędzny exp jak i spoty, nie działający VIP za 30 pln który znika kiedy ma ochotę, brak dźwięków jakichkolwiek, nie działający launcher, brak balansu postaci w PVP, bony w epikach nieprzemyślane i część z nich jest niepotrzebna i zbędna oraz wiele wiele innych drobiazgów . O ile administracja serwera jakieś 5-7 dni temu uczestniczyła jeszcze w życiu serwera tak od końca weekend'u nie ma praktycznie nikogo, co sprytniejsi grają na wh, a zamieszczone dowody na takich jegomości niejaki GM Lazard puszcza płazem, ten sam pan piastujący jakże zaszczytne stanowisko ma problemy z prawidłową odmianą przez przypadki, jak i poprawnym zwracaniem się do rozmówcy w liczbie pojedynczej . Wspomniana administracja wyparowała nie ma, błędy miały być naprawione już dawno, nawet temat założyli na forum w tym celu tylko efektów brak ! ludzie wydali swoje większe bądź mniejsze pieniądze na Item Shop i co ? i wielkie " 0 "  ! też się dałem nabrać na bilet VIP za 30 pln na 7 dni który to z nieznanych powodów znikł przed upływem owego terminu, nawet temat założyłem na forum celem wyjaśnienia błędu i nic - żadnej wiadomości od administracji, a przecież nie tylko mnie to spotkało . Wspomniany Item Shop to już prawdziwy cyrk Monty Pythona, od broni na 75 lvl +8 , zbroi +8 , po niedziałające bilety VIP czy ostanio dodane 2 klejnoty zawiści za 11 pln :D tutaj należy wspomnieć o ciekawej zagrywce administracji : chodzi mianowicie o nie działające DT przez dłuższy okres, wymówki, kity że coś tam nie można dojść z tym do ładu ... ciekawe że jednak doszliście do ładu i można chodzić DT ale dopiero po tym jak dzieci się obkupiły w Truciaki czy inne Bambusy a wam kasy przybyło ! od tej chwili właśnie was nie ma - przypadek ? nie sądzę ! Wszyscy dobrze wiemy że serwer już leży i kwiczy, czekamy na wymyślną bajeczkę o tym jak to się administracja pokłóciła albo że ktoś się wam włamał - jakiś epilog tego przedstawienia musi być i sam jestem ciekawy jaki on będzie . Wiem że pracujecie już nad kolejnym " projektem " - ptaszki ćwierkają że bardzo szybko wypłynie on na powierzchnię :D innymi słowy po spędzeniu masy godzin na analizie tego co tutaj doświadczyłem odradzam kategorycznie celem uniknięcia straty czasu, pieniędzy i nerwów w kontaktach GM czy innym HA .

Opublikowano

Prawda o serwerze jest taka :

" bug buga bugiem pogania " i to jest motto serwera Astivia.pl ! prócz ładnej prezentacji którą zamieszczono, celem przyciągnięcia kolejnych jeleni do wydawania pln, na serwerze panuje przeraźliwa nuda . Praktycznie gdzie się nie spojrzeć jest dramat, zbugowane pety, zbugowane dungeony, zbugowane kostiumy, zbroje, łuki, nie działające zapisywanie pasów konta, brak dropu kamienia dla biologa 180 lvl, nie działająca arena PVP, nędzny exp jak i spoty, nie działający VIP za 30 pln który znika kiedy ma ochotę, brak dźwięków jakichkolwiek, nie działający launcher, brak balansu postaci w PVP, bony w epikach nieprzemyślane i część z nich jest niepotrzebna i zbędna oraz wiele wiele innych drobiazgów . O ile administracja serwera jakieś 5-7 dni temu uczestniczyła jeszcze w życiu serwera tak od końca weekend'u nie ma praktycznie nikogo, co sprytniejsi grają na wh, a zamieszczone dowody na takich jegomości niejaki GM Lazard puszcza płazem, ten sam pan piastujący jakże zaszczytne stanowisko ma problemy z prawidłową odmianą przez przypadki, jak i poprawnym zwracaniem się do rozmówcy w liczbie pojedynczej . Wspomniana administracja wyparowała nie ma, błędy miały być naprawione już dawno, nawet temat założyli na forum w tym celu tylko efektów brak ! ludzie wydali swoje większe bądź mniejsze pieniądze na Item Shop i co ? i wielkie " 0 "  ! też się dałem nabrać na bilet VIP za 30 pln na 7 dni który to z nieznanych powodów znikł przed upływem owego terminu, nawet temat założyłem na forum celem wyjaśnienia błędu i nic - żadnej wiadomości od administracji, a przecież nie tylko mnie to spotkało . Wspomniany Item Shop to już prawdziwy cyrk Monty Pythona, od broni na 75 lvl +8 , zbroi +8 , po niedziałające bilety VIP czy ostanio dodane 2 klejnoty zawiści za 11 pln :D tutaj należy wspomnieć o ciekawej zagrywce administracji : chodzi mianowicie o nie działające DT przez dłuższy okres, wymówki, kity że coś tam nie można dojść z tym do ładu ... ciekawe że jednak doszliście do ładu i można chodzić DT ale dopiero po tym jak dzieci się obkupiły w Truciaki czy inne Bambusy a wam kasy przybyło ! od tej chwili właśnie was nie ma - przypadek ? nie sądzę ! Wszyscy dobrze wiemy że serwer już leży i kwiczy, czekamy na wymyślną bajeczkę o tym jak to się administracja pokłóciła albo że ktoś się wam włamał - jakiś epilog tego przedstawienia musi być i sam jestem ciekawy jaki on będzie . Wiem że pracujecie już nad kolejnym " projektem " - ptaszki ćwierkają że bardzo szybko wypłynie on na powierzchnię :D innymi słowy po spędzeniu masy godzin na analizie tego co tutaj doświadczyłem odradzam kategorycznie celem uniknięcia straty czasu, pieniędzy i nerwów w kontaktach GM czy innym HA .

Zacznę od zbugowanych petów...No powiedz co jest zbugowane? Zwykłe pety od kza54 z Epvp + GUI do nich by Nixo.Zbugowane dungeony?Które?Zbugowane kostiumy?Pls... No co w nich jest zbugowane?Hę?Nie działające zapisywanie passów?To nie jest mój interface to jak ma działać jak źle zakodowany?Równie dobrze mogę go wywalić.Z dropem kamienia się zgodzę brak jego to dzisiaj dorzucę do dropu.Jaka arena PVP? Nie przypominam sobie,żebym dodawał arene pvp ( sklerozę mam?) , Brak dźwięków?Jakich? Bo BGM od soundtracków wywaliłem a to nie jest problem wziąć z innego clienta.Bony w epikach nie przemyślane?Przemyślane.Klasy nie równe? No dobra zgodzę się tu z tym.Przez 5-7 nie miałem czasu bo sobie jeździłem dorabiać ( za co nie wnikaj nie twój interes).Do tego z Lazardem się nie odnoszę.Dałeś się nabrać na bilet VIP? Gratuluję i czym się nabrałeś?Przecież wiem o tym,że zły  timer jest.Ciekawa zagrywka administracji jeśli chodzi o DT powiadasz?Szkoda,że timer był zbugowany i nie wiedziałem przez co.Powiadasz kity i wymówki ?Pls jeśli nie wiesz jak wygląda prowadzenie serwera to nie pisz takich rzeczy.I na koniec specjalnie dla Ciebie czekamy na bajeczkę,że team się pokłócił( chociaż z harnasiem nigdy się praktycznie nie kłóciłem) oraz,że ktoś się włamał(Ta ktoś się włamie arsob czuwa :unsure: )

Opublikowano

Sądząc po wpisie kolegi up dawno nie był w grze bądź w ogóle nie czytał wpisów na forum jakie ludzie zamieszczali . Pety - szanowny kolego są zbugowane, chodzi o to że jednym exp leci jak krew z nosa innym normalnie, nie sądzisz chyba że to normalne że expiąc na 160+ petowi leci jakieś 0.01 a idąc do lochu V2 exp szaleje, mało tego niektórych nie widać, mimo że zostały przywołane .Dungeony ? idąc na smoka często i gęsto nie ma go tam wcale, DT było zbugowane od startu, Katakumby zbugowane - jak się chcesz przekonać idź, wejdx i spróbuj zrobić powodzenia. Kostiumy ? załóż kostium jeden drugi trzeci czwarty dziesiąty i spróbuj zdjąć po kolei, ciekawwe ile z nich uda Ci się zdjąć, a jak już masz pierwszą zakładkę w przedmiotach wypełnioną nie zdejmiesz żadnego ! Zapisywanie passów ? skoro źle jak to twierdzisz zakodowany, to po co to jest się pytam ? dla zmyłki czy dla szpanu ? Dźwięki i folder BGM - weź sobie wrzuć folder z innego metina do Astivii i powiedz mi później że masz dźwięk - życzę powodzenia ! Bonusy w epikach przemyślane, a to ci dopiero nowinka : na cholerę w butach tyle bloku, dodając do tego blok z tarczy + 15 za biologa masz cały czas " miss miss miss " :) na co tyle szybkości zaklęcia skoro to się w żaden sposób nie przekłada na redukcję ? a teraz bilet VIP za 30 pln - skoro wiesz że jest zły timer to na co to jest w Item Shop ? świadomie ciągniecie kasę z czegoś co i tak nie działa poprawnie - czy Ty siebie słyszysz ? gdybym tylko chciał , byście w zębach stracone pieniądze przynieśli ludziom za ten bubel jaki zaserwowaliście ale niewykluczone że tak się nie stanie ! Jak chcesz jeszcze popisać głupot i zrobić z siebie jeszcze większego idiotę to zapraszam : w kolekcji mam kilka ciekawych screenów jak to dobrze administracja żyje z graczami, jak GM puszcza płazem osobnika na WH i o tym skąd niektórzy mają tyle Yang :)

Opublikowano

Sądząc po wpisie kolegi up dawno nie był w grze bądź w ogóle nie czytał wpisów na forum jakie ludzie zamieszczali . Pety - szanowny kolego są zbugowane, chodzi o to że jednym exp leci jak krew z nosa innym normalnie, nie sądzisz chyba że to normalne że expiąc na 160+ petowi leci jakieś 0.01 a idąc do lochu V2 exp szaleje, mało tego niektórych nie widać, mimo że zostały przywołane .Dungeony ? idąc na smoka często i gęsto nie ma go tam wcale, DT było zbugowane od startu, Katakumby zbugowane - jak się chcesz przekonać idź, wejdx i spróbuj zrobić powodzenia. Kostiumy ? załóż kostium jeden drugi trzeci czwarty dziesiąty i spróbuj zdjąć po kolei, ciekawwe ile z nich uda Ci się zdjąć, a jak już masz pierwszą zakładkę w przedmiotach wypełnioną nie zdejmiesz żadnego ! Zapisywanie passów ? skoro źle jak to twierdzisz zakodowany, to po co to jest się pytam ? dla zmyłki czy dla szpanu ? Dźwięki i folder BGM - weź sobie wrzuć folder z innego metina do Astivii i powiedz mi później że masz dźwięk - życzę powodzenia ! Bonusy w epikach przemyślane, a to ci dopiero nowinka : na cholerę w butach tyle bloku, dodając do tego blok z tarczy + 15 za biologa masz cały czas " miss miss miss " :) na co tyle szybkości zaklęcia skoro to się w żaden sposób nie przekłada na redukcję ? a teraz bilet VIP za 30 pln - skoro wiesz że jest zły timer to na co to jest w Item Shop ? świadomie ciągniecie kasę z czegoś co i tak nie działa poprawnie - czy Ty siebie słyszysz ? gdybym tylko chciał , byście w zębach stracone pieniądze przynieśli ludziom za ten bubel jaki zaserwowaliście ale niewykluczone że tak się nie stanie ! Jak chcesz jeszcze popisać głupot i zrobić z siebie jeszcze większego idiotę to zapraszam : w kolekcji mam kilka ciekawych screenów jak to dobrze administracja żyje z graczami, jak GM puszcza płazem osobnika na WH i o tym skąd niektórzy mają tyle Yang :)

vip z IS jest na loop_timer xD

Opublikowano

Nie wiem z czego się śmiejesz ? z tego że głupio Tobie, czy to reakcja na fakt iż ludzi ubywa wprost proporcjonalnie do zaangażowania administracji ?

Opublikowano

vip z IS jest na loop_timer xD

Kiedy zaczniecie robić ten balans? -.- 5 dni robicie i efektów nie widać dalej..

Radzę wam się wziąć za server bo zaczyna świecić pustkami..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@ madaffaka :

nie zrobią, bo mają wywalone na to ! kasę przytulili, teraz pracują nad kolejnym projektem o czym się wkrótce przekonacie :) znowu będą te same bugi, beznadziejna administracja i obiecanki ...

Opublikowano

@Astivia-Flourine.

Koniec tego pierdolamenta:

mati:

i tak ten serwer pada	Wczoraj, 18:17
po co?
mati:

pomozesz mi rownac klasy?	18 maj, 19:50
mati

To co pomożesz?	17 maj, 11:46
z tym co napisałem?
bo ja naprawdę chce zrobić harda (SAM)
w końcu coś sam a nie liczyć na sponsorów

Jeśli ludzie piszą że coś jest zbugowane to chyba z palca sb tego nie wysysają,poza tym na chuj kłamiesz?,zaczynasz płakać tak jak płakałeś na Tanirusie

Skoro mówisz że ten serwer "padnie" to po jakiego grzyba jesteś na nim Administratorem.

Opublikowano

@ madaffaka :

nie zrobią, bo mają wywalone na to ! kasę przytulili, teraz pracują nad kolejnym projektem o czym się wkrótce przekonacie :) znowu będą te same bugi, beznadziejna administracja i obiecanki ...

Nom.

Opublikowano

Ten sam Mati co jako pierwszy osiągnął 200 lvl xD yangi też ładnie rozdawaliście, ach ta współpraca z niektórymi xD

What?... Ja jestem w ukrytej kamerze?

Opublikowano

Tak jesteś wielki brat patrzy :) administrację na sm niektórzy robili jak małe dzieci xD

Może mi powiesz kto bo oskarżać bez podstaw każdy umie.Akurat na tym serwerze mam czyste sumienie.

Opublikowano

What?... Ja jestem w ukrytej kamerze?

Ukryta kamera co najwyżej to ten serwer -.- Dobra nie chce mi się już denerwować, bo to co robicie to się żałosne robi ^^

Balansu nie potraficie naprawić od chu* wie jakiego czasu .. Bonusy w eq tym bardziej 90% na uniki jest jak nie lepiej

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ten serwer to zgliszcza, pozostał tylko jeden element tego przedstawienia : kiedy " ende " ?

Za 30 sekund.

PS. nie chcę wiedzieć co masz w domu #zgliszcza

Opublikowano

Ukryta kamera co najwyżej to ten serwer -.- Dobra nie chce mi się już denerwować, bo to co robicie to się żałosne robi ^^

Balansu nie potraficie naprawić od chu* wie jakiego czasu .. Bonusy w eq tym bardziej 90% na uniki jest jak nie lepiej

Wbij lvl potem pisz ! bo takie coś jest żałosne .... ja mam 194lvl i nie widzę problemu z balansem !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Truta tylko z ripera ? 

Dziś pytałem w grze to gracze pisali że tylko is i jeżeli prawda to nie zagram .

Ciezko prezentacje zo baczc i drop z bossow?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...