Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Medium]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż można tylko potwierdzić wszystko co nade mną napisane:
-Straszne różnice w obrażeniach postaci, jeżeli chcecie grać: mentalem, archerem, smokiem czy healerem to sobie odpuście... 
-Robiąc zakupy w ISie można stworzyć postać nie do zniszczenia... 
A kto normalny wyda 60zł, żeby mieć komplet itemów?
Jak już mówiłem przeważnie w m1 są gracze, którzy stoją z rangą na - i nawet pół miasta nie potrafi ich ubić... 
Chyba odpuszczę sobie serwer. 
Administracja tydzień robi coś w sprawie dungeonów, najpierw naprawiali DT, potem błyskotliwie doszli do wniosku (po 5 dniach), że nic z tym nie zrobią.
Teraz od dwóch dni ankieta na forum, gdzie dodać drop przepustek na dungeony... 
Jeden chce w jednym miejscu, drugi w drugim... Stworzyliście serwer a jesteście tak mało kreatywni?
No ludzie ogarnijcie się... 

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tam chwalą się to prezką a to jest gotowiec który był udostępniony na mpcforum. 

Bystrzak jesteś widzę. A to, że prezentacja z MPC, to nie moge używać, skoro jest lepsza od 99% prezentacji które są na tym forum?

Opublikowano

No , a Ty jesteś amatorem ;). Dużo krzyczysz mało robisz i Twojego dziecinnego zachowania już nie komentuje bo jesteś zerem ;) .

Serwer polecam widać , że chłopaki się starają .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

No , a Ty jesteś amatorem ;). Dużo krzyczysz mało robisz i Twojego dziecinnego zachowania już nie komentuje bo jesteś zerem ;) .

Ja tylko prawdę mówię.

ps. mentis 50 online?  :P

Opublikowano

Możesz jakoś rozwinąć słowa "chłopaki się starają"? Podaj kilka argumentów:)

Chyba nie chodzi o DT?

@Jesionek05

No dam im, na to liczę że w końcu polecimy na jakiś dungeon...:|

Opublikowano

Ja tylko prawdę mówię.

ps. mentis 50 online?  :P

Ps. Fajna zabawa była aliosem na starcie bash te sprawy ;) , ale potem zapłaciłeś słyszałem komuś tam, żeby Ci zabezpieczył bo co ty umiesz ? :) only poradniki mpc welcome .

koniec spamowania tutaj o Tobie bo jesteś zerem jak i Twój serwer .

Możesz jakoś rozwinąć zdanie "chłopaki się starają"? Podaj kilka argumentów:)

Chyba nie chodzi o DT?

Daj im trochę czasu i będzie git ;).

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

HAHAHAHA Shaggy ty wez sie nie kompromituj  ty z tym twoim gownianym serwerem tutaj wbijasz i spamisz hahahhaha.. Gdzie masz pliki balanti gorzej wygladajace niz  byly zepsules te pliki poprostu.. I ty masz duzo graczy? Widzialem filmik darka 3osoby w jinno 2 osoby w shinsho na krzyz hahaha a na wolaj spamia tylko 3 te same osoby:) 

Ty masz gowno nie serwer idz tam na ts'a zeby damianek ci jekal jak sobie walisz. Pozdro 600. LSD Shagy z aliosem pod mostem spi.

@ Serwer polecam widac ze Harnasiek sie stara.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

HAHAHAHA Shaggy ty wez sie nie kompromituj  ty z tym twoim gownianym serwerem tutaj wbijasz i spamisz hahahhaha.. Gdzie masz pliki balanti gorzej wygladajace niz  byly zepsules te pliki poprostu.. I ty masz duzo graczy? Widzialem filmik darka 3osoby w jinno 2 osoby w shinsho na krzyz hahaha a na wolaj spamia tylko 3 te same osoby:) 

Ty masz gowno nie serwer idz tam na ts'a zeby damianek ci jekal jak sobie walisz. Pozdro 600. LSD Shagy z aliosem pod mostem spi.

@ Serwer polecam widac ze Harnasiek sie stara.

No i przyszedł wysłannik Jesionka. :D Kolego, mam +200 online a ty masz 50. Widać, kto ma większe doświadczenie. A tak wgl to jeżeli byś mi chciał postękać, to zapraszam serdecznie. Oh, zapomniałem że Cie na mikrofon nie stać. I kto pod mostem śpi? 

@Serwer polecam ze względu na team.

Opublikowano

No i przyszedł wysłannik Jesionka. :D Kolego, mam +200 online a ty masz 50. Widać, kto ma większe doświadczenie. A tak wgl to jeżeli byś mi chciał postękać, to zapraszam serdecznie. Oh, zapomniałem że Cie na mikrofon nie stać. I kto pod mostem śpi? 

@Serwer polecam ze względu na team.

Filmik Darka3 swiadczy o tych 200 graczach :) Jak nie wiem co. 3osoby w jinno 2osoby w shinsho a 3 osoby spamia na wolaj o jednym i tym samym :)

Damianka zawolaj "Freda Pedalskiego" Ktory lubil ci stekac na tsie za pieniadze.  Idz do teodorka by ci bash panel za 300zl zabezpieczyl <33 bo sam nie potrafiles :) I jak cos masz to pw nie rob syfu Harnaskowi w prezce zerze 

@ Wczesniej serwer hejtujesz a teraz polecasz ?  wez ty sie czasem w ten glupi leb czyms ciezkim pirdolnij bo ci sie na leb od hajsu rzucilo. 

@ Serwerek dosc fajny tylko musza ogarnac bugi i bedzie wporzadku.. Polecam  ze wzgledu na Harnaska i True :)

@ Edit - Sory Harnasiek za syf w prezce ale to jest idiota i trzeba mu dac znac ze nikt go tu niechce i ma wypierdalac. Jeszcze raz przepraszam ale to w obronie twojego serwera bo hejtuje a gowno wie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Filmik Darka3 swiadczy o tych 200 graczach :) Jak nie wiem co. 3osoby w jinno 2osoby w shinsho a 3 osoby spamia na wolaj o jednym i tym samym :)

Damianka zawolaj "Freda Pedalskiego" Ktory lubil ci stekac na tsie za pieniadze.  Idz do teodorka by ci bash panel za 300zl zabezpieczyl <33 bo sam nie potrafiles :) I jak cos masz to pw nie rob syfu Harnaskowi w prezce zerze 

@ Wczesniej serwer hejtujesz a teraz polecasz ?  wez ty sie czasem w ten glupi leb czyms ciezkim pirdolnij bo ci sie na leb od hajsu rzucilo. 

@ Serwerek dosc fajny tylko musza ogarnac bugi i bedzie wporzadku.. Polecam  ze wzgledu na Harnaska i True :)

@ Edit - Sory Harnasiek za syf w prezce ale to jest idiota i trzeba mu dac znac ze nikt go tu niechce i ma wypierdalac. Jeszcze raz przepraszam ale to w obronie twojego serwera bo hejtuje a gowno wie.

Ja tylko napiasałem jeden komentarz dotyczący uwagi prezentacji. A ty wlatujesz tutaj z swoją bandą i piszesz abym wypierdalał. Zostanę tu, bo mam takie prawo.

A co do hajsów, bo mentis tyle przez rok nie zarobi. Jak mówiłem serwer polecam ze względu na Harnasia ; > 

ps. sprawdź sobie ile masz błędów w poście  8S

Opublikowano

Proszę nie spamujcie tylko przenieście się na PW.

Mamy godzinę 22:03 a na samym CH1 jest 100 osób a w sumie mamy 250 :)

Opublikowano

Wiem o DMG postaci i będzie to dopasowane niedługo wszystko.

Gotowiec na maximum tydzień, jutro mija tydzien - brak max lvla, wiec?

Nie rozumiesz mnie :) 

"Gotowiec na max tydzień" w tej wypowiedzi miałem bardziej na myśli, że nie ma nowości na serwerze, wszystko to co macie już było i po tygodniu gry na takim serwerze nie ma co robić, zostaje tylko exp :) 

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Jak jest wbudowany bs nie zagram ;)

Nie ma wbudowanego.

@top

Zostaly jakies zmiany wprowadzone? Drop klejnotow zawisci? Balans postaci?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Usunąć Ci linijkę z questa za 30zł? Przecież Ty nic nie potrafisz, za wszystko płacisz a szczekasz do innych że mają gotowca grafikę?

Opublikowano

Chill endy. Nie warto. Zaraz wyjedzie,ze nic nie umiesz xD dla mnie ani alios(sf balanti + kupione rzeczy od teodorka) ani mentis(tanirus) i zadnego z nich nie lubię.Nie wiem jak harnas ale ja wole się nie rozpisywać ntt.

Opublikowano

Chill endy. Nie warto. Zaraz wyjedzie,ze nic nie umiesz xD dla mnie ani alios(sf balanti + kupione rzeczy od teodorka) ani mentis(tanirus) i zadnego z nich nie lubię.Nie wiem jak harnas ale ja wole się nie rozpisywać ntt.

+ kupione rzeczy ode mnie i krzywego

Opublikowano

1726458.jpeg

Tydzien od startu serwera już minął, przez ten czas przewinęło się na serwerze setki osób.

Mieliście dawane raty, odbył się konkurs OX, ciągle poprawiamy błędy i odczytujemy Wasze propozycje.

Uwierzcie, prowadzenie serwera dla tak wspaniałych graczy to coś pięknego, więc chcę Wam podziękować za to, że jesteście z nami od startu i wybraliście Nas serwer.

No dobra, ale do rzeczy. Na Weekend, z okazji pierwszego tygodnia serwera zorganizowaliśmy Wam serwie eventów.

Sobota

16:00 - Event Zuo(Bossy) - Odbędzie się na pustyni.

18:00 - Event Zuo(Metiny) - Odbędzie się na sohan.

20:00 - Konkurs OX (2 Rundy)

Niedziela

16:00 - Event OX (2 rundy)

18:00 - Szukanie GM (3 Rundy)

20:00 - Mini Zuo (Mieszanka) ((O ile będzie dobra frekwencja :) )

Mam nadzieje, że pobijemy rekord serwera w ten Weekend!

Pozdrawiamy!

Astivia.pl Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...