Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - Pre-Trailer.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super to wygląda... powodzenia Panowie... Mam nadzieję, że client Wam wyrobi z tymi wszystkimi modelami. 

PS: Miałem niezłą bekę czytając ten temat. Gdybym nie wiedział Armagiedon że solaR Ci pomoga z tym source a arsob z spakowaniem tego source to może bym się troszkę mniej śmiał. :P

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Super to wygląda... powodzenia Panowie... Mam nadzieję, że client Wam wyrobi z tymi wszystkimi modelami.

PS: Miałem niezłą bekę czytając ten temat. Gdybym nie wiedział Armagiedon że solaR Ci pomoga z tym source a arsob z spakowaniem tego source to może bym się troszkę mniej śmiał. :P

Spokojnie, mamy lepszą optymalizację od Ymira na dzień dzisiejszy więc nie mamy o co się martwić. :P

0LsM05U.png

Opublikowano

Haha to i ja się udzielę

Armageidon , piszesz ze z tego metina zrobili gowno . Czemu? Bo dodali lepsze efekty i lepsze wszystko? Dam ci przykład był cs 1.6 , wyszedł GO (lepsza grafa itp) i jaki wynik? Na +. Ps. Sam dodajesz na serwer gowna typu UKLADANKA KUBUSIA PUCHATKA. Rozjebales mnie tym.

Co do ludzi którzy myślą ,ze Naid zostawi serwer po 2 tygodniach są pierdolnieci tyle w temacie. Enjoy.

@T

Świetny film zagram i mam nadzieje ,ze załapie się na betę :p

Opublikowano

Ogólnie c*****o, a serwer pewnie padnie jak poprzednie wasze projekty.

u Was dużo nowości = dużo bugów których nie potraficie ogarnąć

Nie wypowiadaj się następnym razem ponieważ jest to nasz pierwszy wspólny projekt więc próbujesz jakimś gównem wprowadzić użytkowników forum w błąd.

0LsM05U.png

Opublikowano

Gównem które Ty zrobiłeś.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że w końcu jakiś serwer dla którego warto wrócić do metina, może wyjdzie z tego taki polski m2m.

Kiedy jakieś forum?

Opublikowano

W kliencie zrobiliście kawał dobrej roboty mi osobiście miasta się podobają, ale żeby z tym serwerem nie było tak jak z restheą, klient zajebiscie się przedstawiał, ale gra to było dno, pełno bugów + słaba maszyna i ddosy, życze powodzenia z serwerem, przyda się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiede będzie prezentacja serwera na MPC? I ogólnie kiedy serwer powstanie? 

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

Obecnie nad nim pracujemy, mam nadzieję że jak najszybciej.
Co do prezentacji to nie wiem, są tu chore zasady których niestety musimy się trzymać, także gdy będziemy w 95% pewni co do daty startu, pojawi się zapowiedź.

0VPaRnd.png

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...