Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - Pre-Trailer.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ARMAGIEDON

hahahhahahaha.

Zacznij od nauki stawiania serwerów, bo ostatnio coś sobie z prostym elemenetem który własnie istniał od ataku nie potrafiłeś poradzić, a chcesz innym psuć serwery....

Ból dupki, że ze swoim syfem bedziesz chciał startować wtedy kiedy MPCforum, czy jak?

Jestem przekonany, że twoje przyszłe serwery skończą jak wszystkie które do tej pory stawialeś wiec opuść dział Metina, idź się pociąć i siedz cicho, bo jesteś tak marny, że polskie prawo się przy tobie chowa.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

flood atak na wasz serwer w prosty sposób  

mysql -h xxx.xxx.xxx.xxx -u naid_jest_slaby 

port 3306 w fw, deny all, allow moje_ip.

myślę że nie kupią w sdc, więc na blackholing nie licz.

Wydaje mi się, że w takiej sytuacji strona musiałaby być na tej samej maszynie co mysql.

No masz rację, na localhosta, podałem tylko przykład :P

Nie. Blokujesz dostęp do portu 3306, zezwalasz go tylko dla ip www, a sam działasz na localhoscie. Sprawdzone, działa od ponad pół roku.  ;)

Jak kto woli.

sygnatura2.png

Opublikowano

port 3306 w fw, deny all, allow moje_ip.

myślę że nie kupią w sdc, więc na blackholing nie licz.

Wydaje mi się, że w takiej sytuacji strona musiałaby być na tej samej maszynie co mysql.

Opublikowano

Nie. Blokujesz dostęp do portu 3306, zezwalasz go tylko dla ip www, a sam działasz na localhoscie. Sprawdzone, działa od ponad pół roku. ;)

Opublikowano

Nie. Blokujesz dostęp do portu 3306, zezwalasz go tylko dla ip www, a sam działasz na localhoscie. Sprawdzone, działa od ponad pół roku. ;)

Ja wiem, ale Quent napisał tylko o własnym IP i przyczepiłem się bo dawno żadnej spiny nie było i nudy, ale nie udało się :(

Miałem edytować, a napisałem nowy post, nevermind ;_;

Opublikowano

powiem ci tak przeczytaj to idź do lustra popatrz na siebie wróć i przeczytaj to jeszcze raz a potem zastanów się co piszesz co robisz i jak się zachowujesz :)

"A tak na podsumowanie bekę mam z pisania, że to nie jest Metin bo dobrze wszyscy wiemy jaka jest prawda.

Inna liga.

Pozdro dla kumatych."

stary ja ci powiem tak 15 min u cb na serwie i mam co najmniej 5 sposobów na wywalenie kanałów 

flood atak na wasz serwer w prosty sposób  
mysql -h xxx.xxx.xxx.xxx -u naid_jest_slaby 

słonko gwarantuję ci że jesteś tak cienki że wywołuję ci 400 połączeń do twojej bazy na sec i ciebie nie ma  

rozumiesz ? zastanów się ja ci tu przykład podałem co można 

ale ty będziesz miał jakieś problemy na starcie i ty graczom napiszesz 

"mamy ataki ddos " - dla tego że nic nie wiesz nic nie potrafisz powiem ci tyle 
( cała robota nie jest moja zlecenie płatne było to tak na marginesie bo bogiem C ++ to nie jestem xD )
+ max lvl 30 000
+ max staty 30 000
+ max yangi 999 999 999 999 999 999 999 999 999
+ max stack itemów 30 000
+ max sloty 30 000
zabezpieczone całe game i nie panie za nic 

serwer nie jeden za 600/1000 zł tylko 3 serwery  

1 WWW 
2 PLIKI 
3 MYSQL - postawiony w ram 

a konwertowanie grafiki z innych gier i wsadzanie do metina to nie jest nie wiadomo co ostatnio ktos mi gadał o zrobieniu " meczy jak w lol`u" na serwer Zadam 1 pytanie po co ? tak samo z twoją grafiką chcę grać mecze idę gram w lola chcę grać w metina gram w metina chce grać w wow`a gram w wow`a 

a ty próbujesz zrobić 
g + ó + w + n + o = gówno !

zapamiętaj 

zrobisz coś w stylu 

a + a + a + a = aaaa 

i styl jest ładny a nie łączenie nosa z pępkiem łokciem i uszami mam nadzieję że zrozumiałeś mój " przekaz " szczerze jaki by twój post kolejny nie był nie odpiszę ci bo znam swoją wartość oraz twoje " UMIEJĘTNOŚCI " szczerze ci powiem nawet nie potrafisz dobrze się zareklamować i mówię tu o tym co robisz 

- zwroty ( dziękuję, postaram się, nie trafia w mój gust, popraw to to i to i będzie oke bo na razie nie trafia w moje gusty, dziękuję za opinię, dlaczego twoja wypowiedz na nasz temat jest tak "ostra" administrator nie mógł ci poświęcić czasu pewnie dla tego że miał ważną rzecz do załatwienia, )

Trudne ? wydaję mi się że nie 

Serwer Metina = Twój Projekt 
Gracze = Klienci 

Gracz cię wyzywa serwer miesza z błotem ty jesteś spokojny i gracz zostaje a ty mu odpowiadasz : Won złamasie jesteś nikim mój serwer nie zasługuje na ciebie ! i ty nie będziesz miał graczy zrozum to !

sam kiedyś taki byłem jak ty i wiesz co ci powiem byłem śmieciem ale nie chciałem nim być i się zmieniłem  tobie radzę to samo 

@ top 

teraz tak zauważyłem budynki i ogółem wszystko ma "Słabe" chodzi mi o to że są za bardzo " Gładkie " według mnie powinno być więcej ornamentów, ozdób, wzorków, jakieś ściana budynku = chropowate ( elewcaja ) drewno / np. bambus cegła / jakieś (szmaty / koturny - mile widziane )

więcej uwag nie mam do posta wyżej nie odpowiadaj jeżeli będziesz chciał napisz pw skasuję i naprawdę zastanów sie nad sobą 

gracz to jest klient !! zapamiętaj sobie to 

taki przykład ci dam 

" Panie kup se te zajeb** moje 10 kg ziemniaków "
" Panie kup se vip`a to ci exp będzie zapierda*** " 
rozumiesz ?
a tu masz inaczej ( taka akcja jest teraz na yt chyba "można inaczej" )
" Proszę pana u mnie ziemniaczki świeżutkie swojskie niepryskane mniam`ciu normalnie " 
" Słuchaj nic ci nie poradzę na to że exp ci tak wolno leci serwer był tworzony xx czasu poświęciliśmy na testy też bardzo dużo i niestety nie możemy tego zmienić ale zawsze możesz odwiedzić nasz item shop znajduje się tam pakiet VIP z nim będzie ci szybciej wpadać doświadczenie " 

naprawdę tyle ode mnie no i trzymam kciuki byś sie poprawił i wam serwer wypalił ( lecz jeżeli twoje zachowanie będzie bez zmian >> Widzimy się na Starcie << ) 

Pozdrawiam Kamil 

Odezwał się ten, którego serwer nie jest gównem. xD

Ogólnie wolę nie prowadzić konwersacji z idiotami, ale Ty po prostu jesteś na tyle spierdolony, że naginasz moje zasady.

Na Twoim miejscu wyjebałbym baranka w ścianę - może byś zmądrzał, choć i tak w to wątpię.

Powiedz mi jeszcze... Czym się szczycisz pokazując tego screena?

Pokazałeś nam skompilowany kod źródłowy gry z małą edycją jaką jest dodanie 3 nowych stron eq (reszty nie naliczam, bo to po prostu zmiana wartości - w sumie 3 nowych stron eq też nie powinienem napisać, bo mamy gotowca na m2dev z tym).

Jak chcesz wyskakiwać do kogoś pokroju Naida lub Mizune to najpierw spraw, abyś nie był spierdoliną i znajdź sobie coś co możesz im narzucić.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Odezwał się ten, którego serwer nie jest gównem. xD

Ogólnie wolę nie prowadzić konwersacji z idiotami, ale Ty po prostu jesteś na tyle spierdolony, że naginasz moje zasady.

Na Twoim miejscu wyjebałbym baranka w ścianę - może byś zmądrzał, choć i tak w to wątpię.

Powiedz mi jeszcze... Czym się szczycisz pokazując tego screena?

Pokazałeś nam skompilowany kod źródłowy gry z małą edycją jaką jest dodanie 3 nowych stron eq (reszty nie naliczam, bo to po prostu zmiana wartości - w sumie 3 nowych stron eq też nie powinienem napisać, bo mamy gotowca na m2dev z tym).

Jak chcesz wyskakiwać do kogoś pokroju Naida lub Mizune to najpierw spraw, abyś nie był spierdoliną i znajdź sobie coś co możesz im narzucić.

Ten pan już został zbanowany za grożenie atakiem na serwer.

Wkrótce się pojawią nowe filmiki z Naszego serwera więc zapraszam do subskrybcji w celu bycia na biężąco :)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Pomijając to że film jest słabej jakości powiem że te mapki wyglądają trochę smutno. Gdy by nie te drzewka (których nawaliłeś jak głupi) mapy wyglądały by jak cmentarz..

Drzewka są fajne, ale akurat najmniej istotny szczegół na serwerze. Powodzenia w dalszych pracach życzę. 

Opublikowano

Pomijając to że film jest słabej jakości powiem że te mapki wyglądają trochę smutno. Gdy by nie te drzewka (których nawaliłeś jak głupi) mapy wyglądały by jak cmentarz..

Drzewka są fajne, ale akurat najmniej istotny szczegół na serwerze. Powodzenia w dalszych pracach życzę. 

Może dlatego, że na trailerze nie ma ustawionych NPC na mapach?

0LsM05U.png

Opublikowano

Matesh który pisał z konta Henia kiedy zacznie się leczyć, wie ktoś może bo chciałbym wysłać sms o treści "pomagam" na fundację która go wspiera. xD

Co do gadania o lagach, jak widać jakoś lagów nie ma a co ciekawsze będą 2 wersje clienta dla słabych komputerów i takich prehistorycznych. ^^

Ogólnie ten film miał za zadanie przedstawić mapy w dodatku nie wszystkie, tak jakby przygotowanie graczy na kolejne materiały.

Jak narazie to gracze wysyłają SMS o treści "POMAGAM" dla Ciebie..

Kupują SM'y a po 2 tygodniach serwer pada, Ty zwijasz manatki i zaczynasz prace nad kolejnym szajsem.

Miałeś już ponad 10 serwerów które na prezentacji wyglądały fajnie ale w praktyce to same hardy z bugami i słabe technicznie.. bo padały po 2 tygodniach.

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover
Opublikowano

Jak narazie to gracze wysyłają SMS o treści "POMAGAM" dla Ciebie..

Kupują SM'y a po 2 tygodniach serwer pada, Ty zwijasz manatki i zaczynasz prace nad kolejnym szajsem.

Miałeś już ponad 10 serwerów które na prezentacji wyglądały fajnie ale w praktyce to same hardy z bugami i słabe technicznie.. bo padały po 2 tygodniach.

Miał dokładnie 2, żaden z nich nie padł po 2 tygodniach także wypierdalaj z takim szerzeniem herezji.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Miał dokładnie 2, żaden z nich nie padł po 2 tygodniach także wypierdalaj z takim szerzeniem herezji.

Mizune spokojnie.

Jak to mówią "do trzech razy sztuka".

Myślę, że gracze wam dają ostatnią szanse, ale jak zawalicie, to ja was proszę odpuście sobie robienie serwerów i nie zmieniajcie nicków.

Dam wam też rade:

Wyzywanie przyszłych graczy, to nie jest dobre rozwiązanie, w sumie wyzywanie kogo kolwiek.

Lepiej wysunąć argumenty i w miarę sensowną wypowiedź.

Oczywiście ta wypowiedź nie dotrze do ludzi podjaranych jakimś serwerem, ale przynajmniej ty nigdy nie będziesz musiał się wstydzić tego co pisałeś.

Naida nie lubię, ale postanowiłem wycofać, to co wcześniej nagryzmoliłem (Oczywiście prócz tego, że Exporty z Tery do Metina są słabe).

Ja z chęcią popatrzę, co tym razem stworzy.

Kiedy planujecie start?

24b5car.jpg

Opublikowano

Mizune spokojnie.

Jak to mówią "do trzech razy sztuka".

Myślę, że gracze wam dają ostatnią szanse, ale jak zawalicie, to ja was proszę odpuście sobie robienie serwerów i nie zmieniajcie nicków.

Dam wam też rade:

Wyzywanie przyszłych graczy, to nie jest dobre rozwiązanie, w sumie wyzywanie kogo kolwiek.

Lepiej wysunąć argumenty i w miarę sensowną wypowiedź.

Oczywiście ta wypowiedź nie dotrze do ludzi podjaranych jakimś serwerem, ale przynajmniej ty nigdy nie będziesz musiał się wstydzić tego co pisałeś.

Naida nie lubię, ale postanowiłem wycofać, to co wcześniej nagryzmoliłem (Oczywiście prócz tego, że Exporty z Tery do Metina są słabe).

Ja z chęcią popatrzę, co tym razem stworzy.

Kiedy planujecie start?

Exportowaniem modeli na mapy, oraz tworzeniem map zajmuje się ja.

Nie wyzwałem ani jednego przyszłego gracza, jeśli ktoś piszę "chujowy serwer nie wejdę na Niego" automatycznie wykreśla go to z listy przyszłych graczy, a poziom kultury w moim poście będzie adekwatny do tego który przedstawił On w swoim.

Nie ma ludzi świętych, administrator ma być miły podczas pomocy, kontaktu z graczem.

To co robi wobec graczy innych serwerów, nie powinno być brane pod uwagę przy ocenie stosunku do swoich graczy.

"to ja was proszę odpuście sobie robienie serwerów i nie zmieniajcie nicków."

Ja jestem tu po raz pierwszy, a Naid przy zmianie nicku ani razu nie krył się z tym że jest Kainsem (Ja osobiście dowiedziałem się o tym z komentarzy pod jego postami i przyznaję że z początku nie wiedziałem o co ludziom chodzi).

Prosiłbym o nie zaliczanie Nas do grupy ledwo wychodzącej ponad poziom małpy, ponieważ jak już wielokrotnie pisałem, projekty w których Naid brał udział jako technik nie padały z jego winy, a ja w żadnym do tej pory nie brałem udziału i z tego też powodu do rzeczy które mogłyby wywołać bugi przez nieumiejętne zrobienie ich, nie będę przykładał rąk.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Exportowaniem modeli na mapy, oraz tworzeniem map zajmuje się ja.

Nie wyzwałem ani jednego przyszłego gracza, jeśli ktoś piszę "chujowy serwer nie wejdę na Niego" automatycznie wykreśla go to z listy przyszłych graczy, a poziom kultury w moim poście będzie adekwatny do tego który przedstawił On w swoim.

Nie ma ludzi świętych, administrator ma być miły podczas pomocy, kontaktu z graczem.

To co robi wobec graczy innych serwerów, nie powinno być brane pod uwagę przy ocenie stosunku do swoich graczy.

"to ja was proszę odpuście sobie robienie serwerów i nie zmieniajcie nicków."

Ja jestem tu po raz pierwszy, a Naid przy zmianie nicku ani razu nie krył się z tym że jest Kainsem (Ja osobiście dowiedziałem się o tym z komentarzy pod jego postami i przyznaję że z początku nie wiedziałem o co ludziom chodzi).

Prosiłbym o nie zaliczanie Nas do grupy ledwo wychodzącej ponad poziom małpy, ponieważ jak już wielokrotnie pisałem, projekty w których Naid brał udział jako technik nie padały z jego winy, a ja w żadnym do tej pory nie brałem udziału i z tego też powodu do rzeczy które mogłyby wywołać bugi przez nieumiejętne zrobienie ich, nie będę przykładał rąk.

Ja to nie pamiętam nawet czemu mam na pieńku z Naidem, ale mam.

Co to padania projektów to padały z powodów technicznych, ale człowiek się uczy z czasem - My też pierwszy serwer zawaliliśmy.

Pozostaje mi wam życzyć powodzenia, ja wam w drogę nie będę wchodził.

Mam też pewien interes w waszym serwerze i zależy mi na tym, żebyście wystartowali.

Ty się Mizune dowiesz o co chodzi, ale dopiero po starcie i nie, nie jest to nic złego.

24b5car.jpg

Opublikowano

Moze wreszcie bedzie gdzie pograc ;p

Ładnie sie prezentuje ale nexanity resthea eternity i wiele innych serverow tez sie ladnie prezentowalo, mam nadzieje ze wyciagneliscie wnioski i zadbac nie tylko o wygląd. (tak wiem ze resthea nie jest wasza ale podobnie wyglądał bieg jej histori)

Btw. kains obraziłeś sie? ;d

rYD9JSA.png

Opublikowano

Moze wreszcie bedzie gdzie pograc ;p

Ładnie sie prezentuje ale nexanity resthea eternity i wiele innych serverow tez sie ladnie prezentowalo, mam nadzieje ze wyciagneliscie wnioski i zadbac nie tylko o wygląd. (tak wiem ze resthea nie jest wasza ale podobnie wyglądał bieg jej histori)

Btw. kains obraziłeś sie? ;d

Kolejna osoba do której muszę napisać indywidualnie..

Nie wyciągnęliśmy wniosków, ponieważ nie tworzyliśmy żadnego projektu, ani Naid, ani ja.

Naid był w zespołach serwera Eternity oraz Nexanity ale nie był ich właścicielem, twórcą, a jedynie technikiem.

Ja jeszcze nie uczestniczyłem w żadnym projekcie prywatnego serwera Metin2, więc nie mam skąd wyciągnąć wniosków, a na pewno nie wspólnych z Naidem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kolejna osoba do której muszę napisać indywidualnie..

Nie wyciągnęliśmy wniosków, ponieważ nie tworzyliśmy żadnego projektu, ani Naid, ani ja.

Naid był w zespołach serwera Eternity oraz Nexanity ale nie był ich właścicielem, twórcą, a jedynie technikiem.

Ja jeszcze nie uczestniczyłem w żadnym projekcie prywatnego serwera Metin2, więc nie mam skąd wyciągnąć wniosków, a na pewno nie wspólnych z Naidem.

Kains zajmował sie serverem, po wiekszosci z nim był kontakt, on decydował o tym co bedzie a co nie na serverze, ale nie, to nie był jego server. Nic mi do tego i szczerze mowiac go*** mnie to obchodzi jak bylo z nexanity eternity itd ale moze najpierw sie go spytaj i bądź pewien zanim zaczniesz cos o nim pisac. Chyba ze on tez bedzie szedl w zaparte i klamal ze to nie byly jego servery. Nvm

Ale okej załóżmy ze nexanity nie było kainsa, tyle ze nexanity padło przez problemy wlasnie natury technicznej.

Eternity tez wiekszego sukcesu nie osiagnelo pomimo tego ze prezentowalo sie super.

Chcialem wam zasugerowac, a wlasciwie jemu zeby troche bardziej przylozyl sie do calosci nie tylko do "strony technicznej" servera, jego wygladu systemów fabuły etc.

W razie gdyby ktorys z was chcial teraz napisac ze gowno sie znam nic w tym temacie nie potrafie i nie powinienem sie udzielac, to powiem wam ze wlasnie dlatego ze sie nie znam to sie za to nie zabieram, wy sie za to zabieracie, a w zasadzie on, i jak narazie mu to nie wychodzi wiec moze niech sie tez zastanowi czy sie do tego nadaje.

Ale w sumie kto nie probuje i nie ryzykuje ten nic nie ma. Uczymy sie na bledach i stad moje słowa o wyciaganiu wnioskow.

Ja wam zycze powodzenia i napewno zagram ale identyczne odczucia mialem z nexanity i sie zawiodłem i mam wrazenie ze tu bedzie podobnie.

Kains potrafi zapakować gówno w piękne ozdobne pudełko ale nie potrafi go sprzedać.

@Edit : przypomniało mi sie jak kains mi kiedys opowiadał jak to było z nexanity, ze robili je z demetrim i ze niedlugo planują nowy server bez mentorów itp. ale pewnie i tak masz racje i wlascicielem nexanity był ktos inny.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Kains zajmował sie serverem, po wiekszosci z nim był kontakt, on decydował o tym co bedzie a co nie na serverze, ale nie, to nie był jego server. Nic mi do tego i szczerze mowiac go*** mnie to obchodzi jak bylo z nexanity eternity itd ale moze najpierw sie go spytaj i bądź pewien zanim zaczniesz cos o nim pisac. Chyba ze on tez bedzie szedl w zaparte i klamal ze to nie byly jego servery. Nvm

Ale okej załóżmy ze nexanity nie było kainsa, tyle ze nexanity padło przez problemy wlasnie natury technicznej.

Eternity tez wiekszego sukcesu nie osiagnelo pomimo tego ze prezentowalo sie super.

Chcialem wam zasugerowac, a wlasciwie jemu zeby troche bardziej przylozyl sie do calosci nie tylko do "strony technicznej" servera, jego wygladu systemów fabuły etc.

W razie gdyby ktorys z was chcial teraz napisac ze gowno sie znam nic w tym temacie nie potrafie i nie powinienem sie udzielac, to powiem wam ze wlasnie dlatego ze sie nie znam to sie za to nie zabieram, wy sie za to zabieracie, a w zasadzie on, i jak narazie mu to nie wychodzi wiec moze niech sie tez zastanowi czy sie do tego nadaje.

Ale w sumie kto nie probuje i nie ryzykuje ten nic nie ma. Uczymy sie na bledach i stad moje słowa o wyciaganiu wnioskow.

Ja wam zycze powodzenia i napewno zagram ale identyczne odczucia mialem z nexanity i sie zawiodłem i mam wrazenie ze tu bedzie podobnie.

Kains potrafi zapakować gówno w piękne ozdobne pudełko ale nie potrafi go sprzedać.

@Edit : przypomniało mi sie jak kains mi kiedys opowiadał jak to było z nexanity, ze robili je z demetrim i ze niedlugo planują nowy server bez mentorów itp. ale pewnie i tak masz racje i wlascicielem nexanity był ktos inny.

Na obu serwerach sponsor decydował co ma być a co nie,

Sponsor był zadowolony więc spełniłem swoją rolę, reklama nie była moją działką dlatego wychodziło jak wychodziło.

To Twoje przypomnienie jest bardzo słabe ponieważ przypomniałeś sobie wydarzenie przed startem serwera Eternity, taki peszek.

Pytałeś w wcześniejszym poście czy się obraziłem. Odpowiadam, że nie, po prostu nie przepadam za typem ludzi którzy na pw się ślinią a na forum publicznym jest o 180 stopni inna sytuacja.

0LsM05U.png

Opublikowano

Co robią ? Ślinią sie? O ja pier***.
Ja rozumiem ze jest wiosna zrobiło sie ciepło i troche wiecej czasu spedzamy na dworze ale chyba troszke za dużo słońca Kains ;p
Napisalem Ci wtedy co mysle i mialem racje, nie raz poleciales w chuja i nexanity ci nie wyszlo.
To ze z toba normalnie gadam i nie traktuje cie jak admina tylko jak czlowieka tzn ze sie ślinie?
Przypomnij sobie ile razy sam do mnie pisales.
A jesli chodzi Ci o to ze pare razy proponowalem pomoc to z czystej zyczliwosci, widzialem ze wasze nexanity ma potencjał i ze macie do tego głowe wiec pisalem Ci ze jbc moge pomoc, jako wieloletni gracz mam troche wiedzy na ten temat, i pomimo tego ze mozesz wiedziec wiecej to wszystkie sam nie zrobisz a w kazdym badz razie mialbys latwiej.

Chujowy jestes kains, nie dosc ze nie potrafisz docenic checi pomocy to jeszcze lecisz w chuja na kazdym kroku. Nie dziwie sie ze siedzisz w swiecie metina, jesli w rl tez jestes tak chujowy dla ludzi to pewnie nie masz za duzo znajomych.
Ale co tam jestes wielki i wszechmocny, samowystarczalny wiem wiem. W sumie nic mi do tego. Jak Ci tak dobrze to rob tak dalej.

Jeszcze raz powodzenia z serverem i czekam na kolejne filmiki.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Co robią ? Ślinią sie? O ja pier***.

Ja rozumiem ze jest wiosna zrobiło sie ciepło i troche wiecej czasu spedzamy na dworze ale chyba troszke za dużo słońca Kains ;p

Napisalem Ci wtedy co mysle i mialem racje, nie raz poleciales w chuja i nexanity ci nie wyszlo.

To ze z toba normalnie gadam i nie traktuje cie jak admina tylko jak czlowieka tzn ze sie ślinie?

Przypomnij sobie ile razy sam do mnie pisales.

A jesli chodzi Ci o to ze pare razy proponowalem pomoc to z czystej zyczliwosci, widzialem ze wasze nexanity ma potencjał i ze macie do tego głowe wiec pisalem Ci ze jbc moge pomoc, jako wieloletni gracz mam troche wiedzy na ten temat, i pomimo tego ze mozesz wiedziec wiecej to wszystkie sam nie zrobisz a w kazdym badz razie mialbys latwiej.

Chujowy jestes kains, nie dosc ze nie potrafisz docenic checi pomocy to jeszcze lecisz w chuja na kazdym kroku. Nie dziwie sie ze siedzisz w swiecie metina, jesli w rl tez jestes tak chujowy dla ludzi to pewnie nie masz za duzo znajomych.

Ale co tam jestes wielki i wszechmocny, samowystarczalny wiem wiem. W sumie nic mi do tego. Jak Ci tak dobrze to rob tak dalej.

Jeszcze raz powodzenia z serverem i czekam na kolejne filmiki.

O moje życie realnie się nie martw bo jestem zadowolony w 100%,

no może dodałbym Koenigsegga Agere R do garażu tylko i mamy perfect.

Wiem kiedy chciałeś pomóc a kiedy się zgrywałeś, potrafię to rozróżnić i ukierunkowałem swojego wcześniejszego posta do zgrywania się a nie pomocy.

A gadki o robieniu w chuja sobie daruj bo dobrze wiesz, że to jest na wyrost umieszczone w Twoim poście.

0LsM05U.png

Opublikowano

Serio kwiatmix nie wiem po co Cię na moda wzieli skoro nie ogarniasz.

Dowiedz się co to kłótnia bo drugi raz tak piszesz i znów będą się śmiać jak ostatnio. :P

Trailer bardzo fajny czekam na serwer i więcej filmikow.

Opublikowano

Nie kłócimy się w tym miejscu.

To nie kłótnia, wyjaśniamy pewną sprawe zwiazaną po czesci z serverem ktory reklamują.

Tzn wyjasniam sobie coś z administratorem servera po to zeby upewnic sie w opini o nim i przez co ocenic szanse oraz całokształt servera o ktorym jest ten temat.

Moderatorzy z mpc sprawiają wrażenie małp którym do klatki wrzucono laptopy i udostępniono wifi.

O moje życie realnie się nie martw bo jestem zadowolony w 100%,

no może dodałbym Koenigsegga Agere R do garażu tylko i mamy perfect.

Wiem kiedy chciałeś pomóc a kiedy się zgrywałeś, potrafię to rozróżnić i ukierunkowałem swojego wcześniejszego posta do zgrywania się a nie pomocy.

A gadki o robieniu w chuja sobie daruj bo dobrze wiesz, że to jest na wyrost umieszczone w Twoim poście.

Skoro juz jestesmy w tym temacie to przypomnij sobie nexanity na androida, to jak mi sie odwdzieczyles za pomoc przy becie, ile razy zmieniales wersje na temat upadku nexanity, az w koncu ktos inny mi powiedzial jak bylo naprawde.

Nie uwazasz ze to lecenie w chuja?

Ja juz sie przyzwyczailem ze administracja zawsze traktuje graczy z gory ale Ty jako admin wydawales mi sie normalniejszy, dlatego proponowalem pomoc  etc. etc.

Ale wyrzucanie brudów jest troche nie na miejscu i spam w tym temacie tez nie jest potrzebny wiec mozemy skonczyc naszą dyskusje.

Moze jeszcze bedziemy mieli okazje pogadac ale to nie tutaj,

Jeszcze jeden i juz ostatni raz powodzenia z serverem.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...