Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyczka24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muzyczka24 to serwis dzięki któremu odsłuchasz swoje ulubione utwory kompletnie za darmo, możesz również

się zarejestrować, oceniać muzykę, pisać komentarze, i wrzucać własną muzykę (musi zostać zaakceptowana przez administratora).

Adres:

http://muzyczka24.ct8.pl/

Domena muzyczka24.pl jest wykupiona, czekam na aktywację :)

Proszę o oceny :)

UWAGA! Przy rejestracji wielkość literek jest ważna (CAPTCHA)!

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Nie wiem, czy wiesz ale muzyka nie jest za darmo. Wstawianie tam utworów bez odpowiedniej licencji to przestępstwo...

Większość nutek jest z youtuba, tylko użytkownicy mogą uploadować muzykę bezpośrednio z komputera, admin strony nie ponosi odpowiedzialności za to ^^

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Większość nutek jest z youtuba, tylko użytkownicy mogą uploadować muzykę bezpośrednio z komputera, admin strony nie ponosi odpowiedzialności za to ^^

Teoretycznie warezy działają na takiej samej zasadzie, a są nielegalne.

Opublikowano

Teoretycznie warezy działają na takiej samej zasadzie, a są nielegalne.

Czyli twierdzisz że yt też jest nielegalny? 

Pamiętaj o tym, że muzyka odrazu nie przechodzi na stronę, tylko musi zostać przez admina zaakceptowana.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Czyli twierdzisz że yt też jest nielegalny? 

Pamiętaj o tym, że muzyka odrazu nie przechodzi na stronę, tylko musi zostać przez admina zaakceptowana.

Na YouTube dostajesz powiadomienia, że użyto materiałów osób trzecich, czasem nawet sami usuwają muzykę z filmów.

Opublikowano

Na YouTube dostajesz powiadomienia, że użyto materiałów osób trzecich, czasem nawet sami usuwają muzykę z filmów.

Nie wystarczy podać autora, linku do jego strony, i linku do kupna? 

Jeśli wystarczy to mógłbym to dodać.

Jeśli nie, to sam nie wiem.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Logo paintowskie : p

Co do strony to podejrzana bo na samym dole pisze 'music MPCforum' także ten .. ;c

Podejrzana xD

Z początku to miało się nazywać music-MPCforum, ale domena była zajęta (.pl) to wykminiłem muzyczka24 :)

//to nie ja robiłem logo

@down

bo to nie jest logo, to nawet nie jest obrazek :)

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Ta strona łamie prawa autorskie ponieważ większość piosenek na yt też to robi tylko do póki nikt tego nie zgłosi to filmik wisi :)

Na mojej stronie też jest opcja raportowania, gdy ktokolwiek zgłosi naruszenie swoich praw autorskich filmik zostanie natychmiastowo usunięty :)

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Na mojej stronie też jest opcja raportowania, gdy ktokolwiek zgłosi naruszenie swoich praw autorskich filmik zostanie natychmiastowo usunięty :)

Nikt nie będzie się w to bawił. Prędzej dostanie ci się za łamanie praw autorskich i rozpowszechnianie tego :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nikt nie będzie się w to bawił. Prędzej dostanie ci się za łamanie praw autorskich i rozpowszechnianie tego :D

No to poszło całkowicie nie po mojej myśli.

Strony z muzyką Creative Commons raczej nie ma się co bawić :|

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Skoro są tu tacy spece od prawa to dlaczego jeszcze nie zamknęli np. chomikuj, zalukaj, pobieraczka itp. Wystarczy odpowiednio ułożyć regulamin, a co do strony czy na pewno sam robiłeś "I agree with terms of agreement" ?

Opublikowano

Skoro są tu tacy spece od prawa to dlaczego jeszcze nie zamknęli np. chomikuj, zalukaj, pobieraczka itp. Wystarczy odpowiednio ułożyć regulamin, a co do strony czy na pewno sam robiłeś "I agree with terms of agreement" ?

Skrypt jest kupiony :)

@topic

dodałem więcej kategorii, i więcej piosenek :)

regulamin też jest.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Serwery chomikuj.pl znajdują się w Nowej Zelandii. Inne prawo dotyczące praw autorskich.

Serwery zalukaj.tv znajdują się w Rumuni. Jak wyżej. :)

Pobieraczek został już dawno zamknięty.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Serwery chomikuj.pl znajdują się w Nowej Zelandii. Inne prawo dotyczące praw autorskich.

Kurwa, każdy mówi co innego xD

podsumujmy, mój serwis jest nielegalny? tzn łamie prawa autorskie?

Nie mam zamiaru inwestować w coś co nie ma przyszłości ^^

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Kurwa, każdy mówi co innego xD

podsumujmy, mój serwis jest nielegalny? tzn łamie prawa autorskie?

Nie mam zamiaru inwestować w coś co nie ma przyszłości ^^

Tak.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Bo to polska (ten poj$bany kraj ;))

@topic

Nie opłaca się wgl. inwestować w takie rzeczy bo dużo tego na internecie i YT nie boli...

Opublikowano

Ahhh http://www.podatki.biz/sn_autoryzacja/logowanie.php5/artykuly/naruszenie-praw-autorskich-w-internecie-a-lokalizacja-serwerow_33_20398.htm?idDzialu=33&idArtykulu=20398

Twój serwis jeżeli odpowiednio sformułujesz regulamin będzie legalny. Jedynie użytkownicy, którzy to wrzucają to mogą mieć problemy (sugerowanie, że w Polsce ktoś zareaguje na taki mały serwis).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...