Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC zacina sie po wejściu na server

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem przed chwilą formata z 7 na viste bo 7 zamulała za mocno i mam problem bo gdy loguje się na jakiś server albo robię świat w SP to widzę tylko rączkę i jest ścina całego MC co jest tego przyczyną na 7 bez sterowników do grafy mc działał jave mam nową vista jest na service pack 1 grafika radeon hd 2400 dodam że stary są dobre bo działa Areo...

Dowiedziałem się że service pack 2 do visty poprawia coś tam z javą czy to prawda ? bo mam SP1 ;/

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Vista najgorszy system operacyjny jaki może być.

Zawsze coś da, bo w każdym są jakieś łatki usprawniające system.

Areo może Ci działać - sprawdz czy na 100% masz najnowsze sterowniki do karty graficznej.

8372383248.png
Opublikowano

No dobra ale pytanie bo mam sp1 ale nie miałem czasu wgrać sp2 i wgrałem windows loader by daz bo mam oryginalną viste ale bałem sie klucza wprowadzać bo nie chcę żeby u starej na kompie wyświetlał się komunikat typu padłeś ofiarą pirackiego oprogramowania ...

Więc pytanie czy jak wgram sp2 to przez to że jest loader może paść system ?

Up ale na win 7 wgl sterów nie bylo i działał

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

A ta zacina się na chwile czy jak wbijesz na serwer i tak masz cały czas może masz mało fps co :D ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Vista hah lepsze już windows xp , a co do mc mi też tak sie działo zrób reistal mc , zobacz czy serv on ,i sprawdzi liczbę fps ;).

.

Opublikowano

Problem w tym że raczej nie da mi nic reinstall a co do fps to jak mam zobaczyć jak wbijam na server i tylko czat i łapkę widzę bo zwiesza mc

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

UP ok dam win 7 jak to tego laptopa który link dam niżej znajdziesz mi sterowniki :) bo ja jakoś nie widzę albo jestem ślepy

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=F3Sr&p=3&s=78&os=25&hashedid=rbCNemgD99p1mFA8

bo tu są tylko xp/vista

oczywiście dam ci like najbardziej są potrzebne stery do grafy,dzięku,chipset,wifi,Lan  nie obraże się jak napotkasz do kamery i bluetooth\

Myślałem że nie działa przez to że mam Jave 8 ale wgrałem 7 update 55 i to samo ...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

czy jakiś lepsze rady macie niż np zmiana systemu  

Pytanie co może się stać jeśli przerwie się instalacje SP2 bo mam laptopa ale on się potrafi losowo wyłączyć tak z siebie

udało mi sie sp1 wgrać ale sp2 boje się troche bo nie wiem co może się stać jak mi się komputer wyłączy

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

o up @ like

ale wracając to visty kolega też miał kompa na korbe ale mu MC działał z tym że on ma oryginała z kluczem (Viste) i on miał wszystkie aktualizacje do visty

A tu mam tylko SP1  a nie mam nawet jak wgrać tego SP2 bo ten laptop się wyłącza tak jakby losowo nie moge przewidzieć czy nie wyłączy się gdy będe wgrywał SP2 i co potym może się stać

Pozatym może ktoś bedzie wiedział ten laptop się owszem wyłącza ale to się dzieje tak

Coś robie na nim nagle czarny ekran i taka migająca kropka (lub podłoga _ ) przez 5 sec i komputer off dodam że format był ...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Jak dla mnie to nie widze problemu ale to laptop koleżanki ona nie ogarnie ubuntu może wgram tą 7 ale musze poszukać sterowniki

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Stery od visty powinny działać ale i tak masz 2gb ramo, lepszą wydajność będziesz miał na ubuntu a jak się uparłeś na siódemkę to x86.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobra le* koksy wgrałem win 7 bo widze na tym forum są tacy profesionaliści że i tak nie udało mi tego się na win vista naprawić ...

i teraz działa ...

Do zamknięcia

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...