Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile oni grają tych meczy? Aimface vs Revenge?

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Legenda
Opublikowano

Ile oni grają tych meczy? Aimface vs Revenge?

BO3.

Mirage, Dust 2, Cashe

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

a GPlay vs myRev? jak myślicie na kogo obstawiać?

To jest kolejna gierka 50-50 w której każdy może wygrać. Ja znów polecę lowa na ex dotpixels(myrevenge).

Opublikowano

wczorajszy win z aimface: viherb.jpg

Dzisiaj obstawiam:

Gplay w pierwszym meczu

Volgare w drugim meczu.

Gplay - najlepsza drużyna, która mnie jeszcze nie zawiodła <3

Volgare - wczoraj postraszyli trochę i myślę, że są w lepszej formie niż Aimface, które wczoraj nie zagrało najlepiej...

Opublikowano

Postawiłem 3 euro na Volgare zobaczymy. Trochę się obawiam bo Volgare wczoraj nawet dobrze grało, a meczu AimFace nie oglądałem.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja dałem na Volgare ale jesli chodzi o procenty to maja mniej.

Pieprzyć procenty, ile razy już się przejechałem na nich...

graphic.png

Opublikowano

Ja dzisiaj bym obstawił tak:

GPlay vs myRev (myRev) - GPlay jest w niezłej formie. 4 z 5 ostatnich meczy wygrali, ale za to myRev wygrało wczoraj z aimface. Pozatym na GPlay fortuny nie zarobicie.

Volgare vs aimface (Volgare) - Volgare niedawno przegrało z aimface 2-0 chociaż to nie była łatwa wygrana. Aimface ma jednak średniawą formę bo przegrali 2 razy. Obstawiam Volgare bo więcej sie da zarobić a szanse obstawiam 50/50

Opublikowano

Ja w meczu Volgare  vs  Aimface

Postawiłem na Volarge . 

Wczoraj grało z Gplay i wydawałi się całkiem solidną drużyną... Ciekawe dlaczego tyle osób stawia na aimface.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...