Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Legenda
Opublikowano

Jutro dodam wam parę betów, które warto obstawić. Akurat wybraliście sobie ciężki mecz do obstawienia :D

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

LGB vs EnVyUs na Dust II confirmed. Czekam na analizy i chyba lecę tego fulla na LGB (ktoś inny by powiedział że to low xD

@Ljx miszczu ucz mnie

fnatic vs. NiP, bo1 na mirage, na moje fnatic powinno dać radę, co sądzicie?

Opublikowano

Jakie skiny  kupic za 25 euro do obstawiania i jest jakiś mecz zeby postawić all ?? i jest pewny ?? xD bo kupie skiny za 25 euro i strace prosze o napisanie jakie skiny kupic do obstawiania ;p 

Opublikowano

LGB vs. EnVyUs

35:65 

fnatic vs. NiP

55:45

Ostatnie gry na Mirage:

Fnatic 19:15 NiP

Fnatic 12:16 NiP

fnatic vs. LGB

70:30

EnVyUs vs. NiP

50:50 

// Ostatnio na mouz wpadło troszkę $$$ :D

Opublikowano

Gdyby ktoś nie wiedział to Volgare dziś gra z dwoma subami.

@Ljx

Już się tak nie reklamuj bo nikt nie da Ci 2 kluczy za wejście do grupy, a bety ściągane z innych grup/reddita/hltv itp.

Opublikowano

@Ljx

Już się tak nie reklamuj bo nikt nie da Ci 2 kluczy za wejście do grupy, a bety ściągane z innych grup/reddita/hltv itp.

LGB vs. EnVyUs 

Gamus EnVy dobrze gra na DD2 ? krążą pogłoski ze nie zamierzają zbyt dobrze grać przed IEM żeby nie zdradzić swoich taktyk drużynowych, co o tym sądzisz ?

Opublikowano

[NiP] vs EnVyUs

Reszta meczy na mojej grupie steam.

"To join my group you need to pay 2 keys or 6$ skins."

Chciałem dojść, ale jednak sobie odpuszczę. ;d 

Tutaj też jest sporo ludzi, którzy coś wiedzą i pomagają bezinteresownie, a nie za 2 key'e. ;p 

graphic.png

Legenda
Opublikowano

@Ljx

Cebula nie zapłaci, ale już oferty z brazyli/ameryki są. Zobacz moich "znajomych" do obstawek i ich asimovy. Volgare wygra.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

LGB vs. EnVyUs 

Gamus EnVy dobrze gra na DD2 ? krążą pogłoski ze nie zamierzają zbyt dobrze grać przed IEM żeby nie zdradzić swoich taktyk drużynowych, co o tym sądzisz ?

Wątpię, aby się podkładali. Mają tyle taktyk na każdą możliwą okazję, tym bardziej będzie im zależało na realizacji nowych.

Czy gra dobrze? Titan i EnVy najczęściej dominuje na DD2.

Cebula nie zapłaci, ale już oferty z brazyli/ameryki są. Zobacz moich "znajomych" do obstawek i ich asimovy. Volgare wygra.

No ja mam oferty z całego świata, ale nie skorzystałem. Muszę się zastanowić czy jednak nie skorzystać.

9 osób w grupie z tego sami znajomi(pewnie z reala), koment dodany na grupie od Moderatora z MPC.

Śmiechłem serio.

Opublikowano

Dzisiaj fajne meczyki z faceita znów bo1 więc można pokusić się na małe % :)

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...