Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o meczu CLG vs TStorm ?? , Tstorm wygrało ostanio 3 mecze przeciwko CLG , ale teraz są na nich mniejsze %

Modki to dźiffki

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po wczorajszych i nocnych meczach z niecałych 18 euro na 44,5. // Co myślicie o lgb vs penta? Zamiast Rubino gra mystic. Na reddicie piszą, że mecz 50/50, ale wg mnie penta to totalny trash ct site i co najwyżej dojdzie to ot i lgb wygra.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Po wczorajszych i nocnych meczach z niecałych 18 euro na 44,5. // Co myślicie o lgb vs penta? Zamiast Rubino gra mystic. Na reddicie piszą, że mecz 50/50, ale wg mnie penta to totalny trash ct site i co najwyżej dojdzie to ot i lgb wygra.

Ja wlasnie stawiam lowa na lgb, penta daje pupy ostatnio i mysle, ze warto zaryzykowac.

Opublikowano

jakies pewniaki dzisiaj ?­

hr vs orbit

@Edit

Wczoraj ebetttle (exinshock) wygrali mi skinsy, dziś stawiam na nich med (13 $) profit spory, mają spore szanse. Tym bardzie, że są on fire, wczoraj z kick 2-0.

Nie graj by wygrać...

Opublikowano

hr vs orbit

@Edit

Wczoraj ebetttle (exinshock) wygrali mi skinsy, dziś stawiam na nich med (13 $) profit spory, mają spore szanse. Tym bardzie, że są on fire, wczoraj z kick 2-0.

na kogo stawiasz w tym meczu hr vs orbit?

Opublikowano

dzisiaj nie ma pewniaków, nie stawiaj fulla :P

zobaczymy później jeszcze, może coś się zmieni

@Edit

Moje bety na dziś B)

ffiG0jS.png

ZZgbw0u.png

:)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

na kogo stawiasz w tym meczu hr vs orbit?

Oczywiście, że hr. Wczoraj orbit ledwo ledwo wręcz na farcie ugrali z esc 16-14, przegrywali proste rundy.  // Co do meczu nr vs eb myślę jeszcze na kogo oglądam teraz eb vs ux i nie są on fire tak jak wczoraj, bynajmniej nie widać tego po stronie ct.

@Edit

Train ledwo ledwo, zobaczymy jak dd2. Interesuje mnie jakie mapy będą grali na NR. Podobno joelz i vilig to hype carry, a cadian to znakomity snajper.

@Edit2

Na dd2 stomp jak na raize 8-0 po ct, Zostawiam 13 $ na ex inshock w meczu vs nr

Nie graj by wygrać...

Opublikowano

nie, ryzykowny mecz imo

LGB vs Penta

penta z tego co wiem musi ugrać dosyć mocno, żeby się zakwalifikować tzn 18 rund przewagi (przykładowo dwa razy po 16-7 minimum) więc powiedzmy jak już nie uda im się, dajmy na to przegrają pistole i powiedzmy jednego fulla (5-0 dla lgb) to wątpie żeby dalej walczyli i już będą grali od niechcenia

także stawiam low/med na LGB

x

Opublikowano

nie, ryzykowny mecz imo

LGB vs Penta

penta z tego co wiem musi ugrać dosyć mocno, żeby się zakwalifikować tzn 18 rund przewagi (przykładowo dwa razy po 16-7 minimum) więc powiedzmy jak już nie uda im się, dajmy na to przegrają pistole i powiedzmy jednego fulla (5-0 dla lgb) to wątpie żeby dalej walczyli i już będą grali od niechcenia

także stawiam low/med na LGB

Jeśli ebettle wygra w miarę szybko idę medium na lgb. Penta tak jak pisałem wyżej ma trash ct site.

Nie graj by wygrać...

Opublikowano

easy, juz 11 euro w plecy i nie mam czego stawiac, koncze kariere ze skinami w cs'ie xD

Tak to jest, jak stawia się na 80%, do tego BO1, portugalskie teamy. 

­

Opublikowano

yh1jk9.jpg

Szkoda tylko, że ebettle dało się tak ograć dla nr. Stomp na trainie i mirage żadnej pistoletówki.

Nie graj by wygrać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...