Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Surowi rodzice - odcinek o graczu LoLa już jest!

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne nie możemy wyświetlić tego wideo w Twoim kraju. Obecnie ten film jest dostępny tylko na terenie Polski.

Kontakt

Sorry, we don't have the rights to broadcast this video in your country. Currently our video library can only be watched from within Poland.

Contact

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest u mnie to, że do mnie siostra przyszła po tym odcinku i gada, że jestem do niego podobny bo gram 5h dziennie w LoLa Kappa.

Ale jeśli to nie jest w 100% wyreżyserowane a jest w jakimś stopniu prawdziwe to gdzie tacy idioci się rodzą żeby oblać 1 gim trzy razy bo musiał grać w LoLa i nadal ma brąz V kurwa, jak?

Odkrywca
Opublikowano

Ahahahahahahahaah (powietrze) haha, jak można przejebać 2x  1kl. gimnazjum, siedząc cały czas przed komputerem i w dodatku wciąż siedzieć w bronze V. Albo on jest na prawdę głupi z wyboru albo upośledzony od urodzenia.

Opublikowano

Dodałem go do znajomych i mi mówi, że to było na serio i "Surowi rodzice" nie są reżyserowani i to wszystko jest na serio.

Chyba sam nie wiem czy mam w to wierzyć. :D

Opublikowano

Gorsze patole siedzą w dolnym goldzie i dolnej platynie(upośledzeni indywidualiści), a w diamencie V to czasem można spotkać ludzi grających TEAMOWO, bo z zespołem downa...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...