Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki] Kody do Gier - SKARBNICA KODÓW

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1398526720-U215643.png

##WYNIKI##

Jak w każdym konkursie przystało, nadszedł czas na wyniki. Dla jednych będą one pomyślne, dla drugich zaś nie. Niestety.

Wybór był trudny, prac wiele i na pewno każda z nich zasługiwała na 1-sze miejsce. Musieliśmy wytypować jednak tych najlepszych.

Zwycięzcy:

Miejsce 1 - @Vomar™ - 8-AwardImgMaster-1361138012.png / 9-AwardImgMaster-1361138078.png + - 10% + 1x limit polubień (jeśli ma obie plakietki - Champion)

Miejsce 2 - - 9-AwardImgMaster-1361138078.png + - 10%

Miejsce 3 - - 7-AwardImgMaster-1361137781.png

Wszystkim gratuluję i życzę Miłego Dnia! :)

<konkurs>

---
@Press1, nie pamiętam już dokładnie. Ale wynik zwycięzcy górował ponad liczbą 100. Jeśli na prawdę Cię to ciekawi - możesz sobie policzyć.
@TheGreatLee39 liczyły się, pewnie uważasz tak dlatego, że nie wygrałeś. Muszę jednak przyznać, że twoja praca była bardzo dobra. No cóż, powodzenia następnym razem.

Opublikowano

Gratuluję zwycięzcą!

Możesz podać kto ile miał tych punktów? :D

//

Wogóle mnie nie obchodzi 1 i 2 miejsce, chcę porównać 3/4/5 miejsce, a nw jak np. wygląd ocenialiście.

giphy.gif

Opublikowano

Graty i również z chęcią poznałbym ilość punktów zdobytych na miejscach niżej.

Najgorsze w konkursie jest to że po prostu wystarczyło z jednego źródła skopiować nawet te 100 kodów do gier, wyodrębnić tematy i zapakować w spoiler. Ale cóż, tym razem estetyka, obrazki, etc się nie liczyło a ilość.

Dzięki za - 5 % i jeszcze raz graty dla tych co wygrali ! :))

@@

Nie chodzi o moja wygraną, tylko wkurwiające jest to że liczy się ilość a nie jakość i to boli.

Plakietki mi się tak potrzebne do życia jak majtki prostytutce.

Bardziej chodziło mi o zrzucenie więcej % ostrzeżeń, bo trochę się ich nazbierało.

A tak czy siak dużo roboty poszło wsio za marne 5 % ^^ Takie jest moje zdanie.

Gdyby mi zależało na wygranej to bym pobrał ten program wypisałbym te tysiac kodów a byle jak i bym miał pierwsze miejsce, bo by było tysiąc punktów ale nie chciałem psuć konkursu ;)

Także ''sens'' mojego postu nie jest kierowany ku temu że np. nie zająłem topki. Nie w tym sens.

Opublikowano

No to widzę że liczyła się tutaj ilość skopiowanych i nawalonych kodów do tematu niż ładnie wykonany i przejrzysty temat.

Rozczarowałem się tym że tak się starałem a nawet w czołówce nie jestem, najwidoczniej wiem jak podejść do konkursu w przyszłośći ... naje*** jak najwięcej skopiowanych kodów, wykorzystać napisy z generatora i wygram.

Opublikowano

Jeśli nie podoba Wam się konkurs - nie musicie w nim brać udziału. Ale tak jak już napisałem, liczyła się estetyka, a w większości taka krytyka pojawia się przez brak wygranej. Jednakże, warto cieszyć się też czyimś szczęściem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...