Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zemścić Się Na Nauczycielu?

wojtek12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daj mi namiary na typa to go rozpierdole B)

Kupujemy busika i zbieramy ekipę?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

[quote name=TechnoBoy :)' date='18 marzec 2010 - 05:25 ' timestamp='1268929520' post='785531]

powiedz co dokładniej

1= biegunka

tel do starego=biegunka 2x dawka :)

uwaga= poplamienie ciucha np nowej koszuli piurem albo najlepsze sokiem z aronii :D mi z rąk nie zchodziło tydzień a z koszuli xD

nagana= to grubsza sprawa kup pistolet na kulki i strzelaj mu w samochód tylko pamietaj nie wal w szyby bo sie alarm włączy

Pobicie=?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Nauczyciel cię pobił o.O?

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Nie chodzi mi oto że tak ostro mnie pobił że było widać, tylko że ja coś do niego powiedziałem a on mnie przydusił.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

dusił cię przez 5 sekund???

jak tak to to nawet poduszki pierdzącej jest nie warte.

Po prostu zrób wyprawe doo dyrektora.

a co do tematu to gwoździe pod koła laugh.gif

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Powinienes byl kopnac go w jaja zeby sie obsral na mietowo.

Nauczyciel nie ma prawa skrzywdzic ucznia.

Moze przerob jakims programem jego zdjecie, wydrukuj i przylep na jego auto albo porozwieszaj po szkole.

Pamietam raz mialem taka sytuacje jeszcze w gimnazjum jak przez przypadek WFista dostal ode mnie pilka w twarz, wszyscy pompowali, mimo ze go przeprosilem zrobil sie caly czerwony podszedl, popchnal mnie i zaczal mi grozic. Wysluchalem co ma mi do powiedzenia.

Usiadl sobie na lawce, ja poszedlem po pilke i wyjebalem mu tube prosto na twarz i spierdolilem :lol: Nic mi za to nie zrobili a beka przez tydzien byla z WFisty.

Przez pierwszy miesiac mialem przejebane na WFie bo sie mscil ale pozniej juz lajtowo :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Wyskocz zza rogu z pałką i środkiem żrącym. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

:D

Smerf powiem Ci że masz racje - najprostsze pomysły są najlepsze. Cholera nie wpadłem na patent z pigułą :P

Tylko musi być jakaś mocna bo tak to frajer tylko się spoci.

A tak na serio i wracając do tematu pamiętam jak u mnie w gimnazjum typek dał facetowi od WOS-y z liścia. Powód ? Pojechał mu na matke. Inna bajka (z przed roku) - bójka trzecioklasistów w szkole. Jeden typ waga ciężka. Nauczycielka czy tam sorka jak kto woli próbowała ich rozdzielić. Efekt? Strzał na pysk i powyginana bransoletka :)

Nauczyciel niby państwowy ale nie ma prawa Ci grozić. Jeżeli masz na to świadków to strzel na niego z dupy do rodziców albo wychowawcy. U mnie taki dziadek od wfu miał sprawe w sądze o molestowanie i już panienek nie uczy.

f.png

Opublikowano

czy to ważne ? on zadał pytanie i oczekuje odpowiedzi a nie pytania ... może dostał nie sprawiedliwą ocenę np. był chory przychodzi a ma banie ze sprawdzianu bo nie zaliczył go... sam nigdy nie miałeś chęci odegrać się na nauczycielu ?

Nie, nie mialem ;) Jakos nigdy mi nie przeszkadzali... poprostu wyjebane na nich mam jak ktorys mi nie pasuje.... po co robic sobie przpal za glupia 1?...

Opublikowano

A może rób wszystko od dupy strony?jako zemstę?:P

Pinezki na krzesło??nuddaaa :DD duże baterie parę kabelków i jest mrowisko w dupie u nauczyciela :DD

albo jeszcze jedna zabawka :DD ku kropelkę i np postaraj się okryć w sali z plecakiem oczywiście i np długopis, szufladę, krzesło mu kropelka polej BUhahahahha :D

Sam nie próbowałem :P ale jutro ma być jazda na WFie u mnie :P WFista kazał nam robić yy... dużo wszystkiego za to że: kazali nam wziąć piłki od kosza i się ustawiać a potem mówił ze mówił gdzie stoimy a nie idziemy na miejsca ;O lól

I cała klasa ma robić bunt :P był jeden pomysł że bierzemy piłki stajemy w kole do niego i go napierdalamy xD...bo w sumie=jak zrobicie całą klasą gówno wam zrobi ^^

a jak coś zrobi to robicie REPLEYA :D

userbarwb.png
Opublikowano

Jeśli jesteś z serii JP na 100% to spotkaj się z dresami i mu obij twarz.

Jednakże jak jesteś normalny to zdaj do następnej klasy i już go wkurzysz.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

@Up

Haha tak , napewno każdy nauczyciej jest JP x D.

@Topic

No własnie poczekaj na osatnią klase , albo koniec roku i dopiero zrob mu przypał , bo tak nic Ci nie zrobi

Hehe

Nasyp mu mąki do parasolki w deszczowy dzień . Jak otworzy to ciacho x d

Polecam sposób jak jest dresem :

http://www.joemonster.org/art/1903/Jak_odreagowac_stres_i_zemscic_sie_na_dresie

ichigonapisblb.png

Opublikowano

hehe

Wy sie ostro mscicie na nauczycielach o.O jak mnie jakis wkurwi to mam na niego

Wyjebane

no chyba ze raz na wf-ie wsypalem nauczycielce środki przeczyszczające do kawy i 2 wf-y nam mineły a ona srała że aż sie miło patrzyło xDDD B)

post103988127047034227.png

Błagam DAJ +, tobie to nic nie szkodzi a mi wiele pomoże!

TradeHack na PL'u!

Pomoz psom! Wystarczy imie i nazwisko!

Opublikowano

wylej mu płyn hamulcowy na lakier w aucie lub jakiegoś kwasu

albo

obrzuć samochód jajkami

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Dziwnie jesteście O_o

Wojne z nauczycielami prowadzi się regularnie i nonstop :lol:

My np. mam już 4 nauczycielke od religii w tym roku

Jednak podstawa to zgrana klasa bo jak nie to zawsze ktos podpieprzy <_<

U nas w szkole są takie dziwne zamki w klasach że da się je nawet długopisem zamknąć i otworzyć, jedynie co to trzeba wyczaić sposób.

Był dzwonek i weszli do klasy, kazała nam wyjść i wejść jeszcze raz po zachowujemy się karygodnie. No to wszyscy wyszli prócz nauczycielki, więc my się zemściliśmy zamykając ją ^^

Takich przykładów jest mnogo u nas ;P Najważniejsze to zgrana klasa i wykorzystanie okazji do jakiegoś przypału. No i wiadomo wyobraźnia.

BTW. W wieku 12 lat nie radzie takich jaj odpi*rdalać ^^

@EDIT

Haha ^^ 2 sytuacje mi się przypomniały:

I-Ogólnie w mojej szkole panuje opinia, że moja klasa to "szatany" i wogóle :P

Większość słucha rocka i jest paru(-e też ;) ) z pentagramami na szyi.

Na którejś lekcji nauczycielka powiedziała:

-Wam to tylko Szatan w głowach ! Za nauke byście się wzięli !

No i następnego dnia pytała nas kto namalował jej odwrócony krzyż na drzwiach do domu.

II- Na fizyce, któraś dziewczyna powiedziała coś uszczypliwego do innej. I komentarz nauczycielki był taki:

- No wiesz co Paulina?! Po "Małym" [to było do mnie <_<]bym się tego spodziewała, ale nie po Tobie!

Efekt był taki że na następnej lekcji dostała 300-u recepturkami na wejściu. Wyglądało to zajebiście, 50 gumek pędzących w strone nauczyciela.

@EDIT2

Chyba nie musze wspominać że w I klasie gim miałem Dopuszczające zachowanie <_<

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

a co można zrobić, jak nauczyciel wraca do domu autobusem (z pobliskiej wsi)?? I niestety mam klasę podzieloną na 4 grupy koleżeńskie(czyli w ogóle nie zgrana). Muszę się pomścić na nauczycielce od polskiego, geografii, muzyki, francuskiego i na wułefiście. Powód to uwzięcie się na mnie, a przywułefiście za to, że pajac mi mów, że symuluje ból, ciekawe po co jak ja zawsze chętnie gram oraz za to, ze jeden koleś mi zajebał z całej pary i nic faula nie było a jak by ktokolwiek inny z klasy tak zrobił to by od razu było darcie mordy.

25538_04_06_10_5_38_25_0.png
Opublikowano

Mnie w 6 Klasie. Nauczyciel od plastyki dusił tak jak cb. ;(

Na drugi dzień :

Przebite Opony w samochodzie

Srodki przeczyszczające

itd.

Wiedział ze to ja ale nic nie zrobił i mnie przepraszał bo powiedziałem ze jak mi cos zrobi to powiem dyrce. ;)

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Wsiądźcie im na psychikę, najlepszy sposób, my kiedyś pewnej nauczycielce tak zrobiliśmy, przez dobre pół roku leczyła się na głowę, a jak znowu wróciła do szkoły to była już troszeczkę "inna" niż wcześniej(na nieszczęście nasza klasa już z tej szkoły odeszła).

-Ogólnie w mojej szkole panuje opinia, że moja klasa to "szatany" i wogóle

Ja mam tak od trzeciej klasy podstawówki, zawsze najgorsza klasa(zachowanie, oceny, frekwencja), ale jakoś nauczyciele którzy byli w porządku nas lubili, w gimnazjum jak jedna nauczycielka nam trochę zaszła za skórę to zawartość jej torby razem z krzesłem wylądowała na korytarzu. Środki przeczyszczające też musiały być, tylko my to zrobiliśmy na większą skalę, cała stołówka miała dziwne problemy z brzuchem. Więcej tego było, ale nie chce mi się opowiadać.

Podsumowując, musisz mieć zgraną klasę, bez tego ani rusz, wystarczy, że jedna osoba zakapuje i już po ptakach. A samemu nie ma co zaczynać do nauczyciela, jak to mówią "w kupie siła, kupy nikt nie ruszy" :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...