Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMT2 nie działa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :P

Mam mianowicie problem z xenoxem Grałem sobie jak zawsze :) I nagle mnie wywaliło

Ani strona WWW Xenoxa mi nie działa ani Sam Xenox tak jakbym nie miał internetu  np.   CH1 ...  zamiast  CH1 Coś tam na N xD

Koledze działa wszystko co się mogło stać że ani strona ani gra nie działa.?

Sorka za orto ale na SZYBKO :)

Opublikowano

Zresetuj komputer i połączenie z internetem.

Wyłącz zaporę/antywirusa.

Skoro tak cię nagle wywaliło to może coś z internetem?

Dziwne, że działa ci MPC a ich strona już nie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też mam taki problem prosiłbym o pomoc próbowałem wszystkiego.

Jak zrobiłeś to co podałem wyżej, pobierz od nowa clienta i zainstaluj na innej partycji.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podłaczam sie! Mam taki sam problem. ''Zagrajmarek'' probowałem wszystkiego co napisałeś jednak nic to nie dało :( Jeszcze gdyby ktos mógł potsiłbym o bezpośreni link do pobierania xenoxa( nie przez stronę)  a najlepiej gdyby wrzucił na jakis free hostking plików typu speedyshare.  Ktoś pomoże rozwiązać ten problem.

Opublikowano

Podłaczam sie! Mam taki sam problem. ''Zagrajmarek'' probowałem wszystkiego co napisałeś jednak nic to nie dało :( Jeszcze gdyby ktos mógł potsiłbym o bezpośreni link do pobierania xenoxa( nie przez stronę)  a najlepiej gdyby wrzucił na jakis free hostking plików typu speedyshare.  Ktoś pomoże rozwiązać ten problem.

Z pobraniem Xenoxa są podobno problemy, ale u mnie działa link 2, 3 i 4 na ich stronie.

Sprawdź jeszcze raz, strona też ci nie działa?

O reup możesz poprosić tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/554616-upload-plikw-serwery-prywatne/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal nic,,, Ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Strona mi nie działa również, a gdy chce wejsc na serwer ty wszystkie ch sa wyłączone ale u kolegi działa wszystko normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...