Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin pod forum (MyBB)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby MyBB miało licencje jak IPB to też by było takie kozackie jak owy silnik. Ludzie.. czego wy wkońcu chcecie ? :v

Porównując MyBB do IPB automatycznie strzelasz sobie w głowę. Porównanie godne tego:

Fiat Coupe aka wiejskie Ferrari Vs Ferrari F430

fiat-coupe-18-16v-01.jpgferrari-f430-china-1.jpg?2aa5ff

Oba czerwone, oba nawet mają znaczki marki Ferrari (olać że na jednym to tylko naklejka :D), oba jeżdżą, oba od fiata. Czy uczciwe jest porównywanie ich? Raczej nie bo to zupełnie inna liga. To samo się tyczy MyBB i IPB, to zupełnie różne silniki, różne środowiska. To że jedno i drugie nosi nazwę forum to inna sprawa, ale porównywanie ich ze sobą to istna pomyłka.

Z popularniejszych silników to:

1. IPB

.

.

długo, długo nic

.

.

2. Vbulletin

3. phpBB by Przemo

4. phpBB 3 i bliźniacze wersje

5. MyBB

Jeśli chodzi o skin, to najlepszą jego częścią jest background. :)

Specjalista
Opublikowano

Skin nie jest skończony, bo moja znajomość php nie pozwala mi na wyedytowanie go tak, by był taki jaki ja chce, ale może ktoś z Was się wezmie za edycje.

Aczkolwiek z czasem zaczne aktualizować, jeżeli znajde czas.

@top Co masz na myśli pisząc te zdanie ??

Coś jest do poprawy ??

Skin bardzo ładny i przejrzysty.

Liczę na szybką odpowiedź.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

@top Co masz na myśli pisząc te zdanie ??

Coś jest do poprawy ??

Skin bardzo ładny i przejrzysty.

Liczę na szybką odpowiedź.

Pozdrawiam.

M.in BB-Code w postach, pare opcji w profilu i drobne poprawki wydajnościowe. ;-)

Opublikowano

Porównując MyBB do IPB automatycznie strzelasz sobie w głowę. Porównanie godne tego:

Fiat Coupe aka wiejskie Ferrari Vs Ferrari F430

fiat-coupe-18-16v-01.jpgferrari-f430-china-1.jpg?2aa5ff

Oba czerwone, oba nawet mają znaczki marki Ferrari (olać że na jednym to tylko naklejka :D), oba jeżdżą, oba od fiata. Czy uczciwe jest porównywanie ich? Raczej nie bo to zupełnie inna liga. To samo się tyczy MyBB i IPB, to zupełnie różne silniki, różne środowiska. To że jedno i drugie nosi nazwę forum to inna sprawa, ale porównywanie ich ze sobą to istna pomyłka.

Z popularniejszych silników to:

1. IPB

.

.

długo, długo nic

.

.

2. Vbulletin

3. phpBB by Przemo

4. phpBB 3 i bliźniacze wersje

5. MyBB

Jeśli chodzi o skin, to najlepszą jego częścią jest background. :)

No sory.. większość for które przeglądam polecają MyBB no i chyba nie na darmo... Mi ten silnik bardzo się podoba zreszto tak jak i wielu innym osobom a to że ktoś nie umie poprawnie go skonfigurować czy nie docenia jego zasobów to już nie mój problem. Radze zainstalować sobie gdzieś na darmowym hoście, polatać po Supportach MyBB itp itd. może zmieniłbyś zdanie na temat tego silnika. ;)

nlcEZxg.png

Opublikowano

A ja bym polemizował co do tej krytyki na MyBB. Gdyby nie IPB używałbym właśnie MyBB, przejrzysty panel, wydajny i szybki silnik, po modyfikacjach user-friendly. No ale do IPB nie ma porównania.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No sory.. większość for które przeglądam polecają MyBB no i chyba nie na darmo... Mi ten silnik bardzo się podoba zreszto tak jak i wielu innym osobom a to że ktoś nie umie poprawnie go skonfigurować czy nie docenia jego zasobów to już nie mój problem. Radze zainstalować sobie gdzieś na darmowym hoście, polatać po Supportach MyBB itp itd. może zmieniłbyś zdanie na temat tego silnika. ;)

Jak lubisz gotowe pluginy gdzie wgrywa sie je metodą pobierz, wgraj do FTP kliknij xD. To lubisz...  Ale pod względem wydajności to jednak phpBB wygrywa :)

@topc: Nawet, nawet. Na jakiegoś hamaka ujdzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...