Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Historia teamu - aktualizacje.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na Tak !

Z seldkiem kiedyś rozmawiałem, to miało to być aktualizowane, ale najwidoczniej nikomu się nie chciało.

Fajnie jakbyśmy się dowiedzieli kto co dostał, bo nowi mogą się dowiedzieć czegoś o starych wyjadaczach ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jedno nie jest aktualizowane, to i drugie za jakiś czas nie będzie. Niestety tego typu tematy na mpc mają to do siebie, że są dopieszczane i kontrolowane średnio przez dwa miesiące. Później tworzy się taki, nieaktualny temacik, który leży sobie kolejne 2 miesiące, aż ktoś wreszcie się zorientuje, że nadal istnieje.

Może i pomysł dobry, ale z doświadczenia wiem, że nieskuteczny.

Dokładnie tak. Mimo, że pomysł jest dobry (punkt 1 i 3), to tak jak pisze Wredna - przez X czasu temat będzie aktualizowany, a potem zostanie porzucony, tak jak obecny. Mobilizacją dla osoby, zajmującej się tym tematem byłaby pewnie specjalna ranga lub plakietka (ironia, nie proponuję takiego rozwiązania).

Coś na zasadzie modlogs z pewnością by się sprawdziło, o ile coś takiego jest wykonalne.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Nowa lepsza lista jest w private cs bądź smite, nie pamiętam już, leży tam już od kilku miesięcy.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...