Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD MW 2 czy BF BC 2

Która lepsza   

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. MW 2 czy BC 2

• Modern Warfare 2
      30
    • Bad Company 2
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Call of Duty zdecydowanie, najlepsza gierka

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

BC2, bo multi w MW2 jest strasznie męczący, masa cheatersów, długie szukanie serwa, fuuu

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Mógłbym Ci tutaj skopiować moją recenzję do BC2 która niebawem pojawi się na kanale YT, ale raczej mi nie wypada.

Gdzie w MW2 jest jakakolwiek fizyka ? Pełno plebsu latającego ze sławnym comando i nożem, na 2 metry do Ciebie doskoczą i zadźgają, ok raz tak dostaniesz to sie nic nie dzieje, ale jak dostaniesz tak 5 razy przez całą rundę i co rundę to już staje się męczące. Kolejna rzecz irytująca w MW2, a mianowicie, granatniki - idzie taki pro kozak i będzie się cieszyć jak to Cie świetnie załatwił z granatnika, albo graj sobie CTF'a czy S&D kiedy i na tych trybach 70% osób za cel bierze sobie zabijanie innych a nie spełnianie celów. Kolejnym dużym minusem jest Steam - tutaj po prostu nie trzeba nic wyjaśniać... Hackerów jest MNÓSTWO, gdzie nie wejdziesz będzie jakiś hacker na 100% gdyż system VAC można łatwo ominąć i da radę to zrobić nawet dziecko 11 letnie - przykład ? mój brat ;x Kolejną sprawą oprócz tych idiotycznych perków są kill streaki, gdzie koleś walnie sobie pakiet pomocy czy jak się to tam nazywa i wylosuje mu się Strzelec śmigłowca czy AC130 - i pograne, bo się nigdzie nie ruszysz.

Bierz BC2.

@widget997

ile grałeś ? 2 godziny ? Weź się nie wypowiadaj skoro nawet nie masz zielonego pojęcia o grze ;x

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Legenda
Opublikowano

MW2 sam mam i gram w BC 2 grałem godzinkę i moim zdaniem gra do dupy.

MW2 przejdziesz z uśmiechem na pysku, a potem jeszcze Multi player no cud miód i orzeszki.

Opublikowano

MW2 sam mam i gram w BC 2 grałem godzinkę i moim zdaniem gra do dupy.

MW2 przejdziesz z uśmiechem na pysku, a potem jeszcze Multi player no cud miód i orzeszki.

taaa jest do dupy bo pewnie sam dostawałeś po dupie albo nie mogłeś nikogo zdjąć snajperką ...

w porównaniu patrzenia na MW2 i BC2 a granie w nie to jest kolosalna różnica, MW2 z patrzenia wydaje się lepsze, ale to BC2 jest bardziej realistyczne, i podobne do normalnego FPS'a ...

jeśli jeszcze się zastanawiasz to bierz bc2 bez dwóch zdań

Opublikowano

Jeżeli wolisz bardziej taktyczna gre z mega rozwalka i super grafika to bc2, jezeli zrecznosciowke bez dedykowanych serwerow i z piszczacymi amerykaninami na serwie to mw2

Mam obie gry i zdecydowanie bardziej wole bc2

RAsfepN.png
Opublikowano

Obydwie gry sa dobre, ale trzeba patrzec z innych stron.

Call Of Duty Moderwn Warfare 2 - zajebista single player, druzyna Ci pomaga, duzo misji, lepsza grafa, i ogolnie miod jesli chodzi o single player.

Multiplayer Cod MW2 - dobre, lecz nie mozna latac/jezdzic pojazdami jak w BF BC 2.

BattlefielD bAd Copmany 2 - Single player jest strasznie do dupy, nawet jesli masz skilla i grasz w gry tego typu bardzo dlugo to i tak wiecej razy cie zabija niz myslisz, wrogowie ciagle strzelaja w ciebie, a twoi kompani sa niesmiertelni. Wkurzam sie na ta gre, poniewaz lataja 3 helikoptery i musisz je sam zdjac , a celuja tylko w ciebie. Ogolnie to nawet jak schowasz sie za murkiem albo daleko w pizdu to i takcie trafia z odleglosci 2km ( przesadzam, ale tak jest xD).

Multiplayer BF BC2 - no lepsze od cod m2, bo masz te pojazdy,czolgi itp, bardziej rozbudowane.

Hyym, nakoniec bym radzil Ci wziasc COD MW2. No chyba ze wolisz rozbudowane multi to bf bc2.

Opublikowano

Grałem w obydwie i stwierdziłem że Singleplayer wygrywa Modern Warfare 2 ( ciekawe sceny momenty walk itp ) lecz w multiplayer Bad Company 2 ( 50lv to msc grania po 5h+ wiele ciekawych broni Piny itp )

Polecam ci jednak Modern Warfare 2 ;)

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

no panowie od marca to juz sporo czasu uplynelo xDD

ale odniose sie do jednego posta

Mógłbym Ci tutaj skopiować moją recenzję do BC2 która niebawem pojawi się na kanale YT, ale raczej mi nie wypada.

Gdzie w MW2 jest jakakolwiek fizyka ? Pełno plebsu latającego ze sławnym comando i nożem, na 2 metry do Ciebie doskoczą i zadźgają, ok raz tak dostaniesz to sie nic nie dzieje, ale jak dostaniesz tak 5 razy przez całą rundę i co rundę to już staje się męczące. Kolejna rzecz irytująca w MW2, a mianowicie, granatniki - idzie taki pro kozak i będzie się cieszyć jak to Cie świetnie załatwił z granatnika, albo graj sobie CTF'a czy S&D kiedy i na tych trybach 70% osób za cel bierze sobie zabijanie innych a nie spełnianie celów. Kolejnym dużym minusem jest Steam - tutaj po prostu nie trzeba nic wyjaśniać... Hackerów jest MNÓSTWO, gdzie nie wejdziesz będzie jakiś hacker na 100% gdyż system VAC można łatwo ominąć i da radę to zrobić nawet dziecko 11 letnie - przykład ? mój brat ;x Kolejną sprawą oprócz tych idiotycznych perków są kill streaki, gdzie koleś walnie sobie pakiet pomocy czy jak się to tam nazywa i wylosuje mu się Strzelec śmigłowca czy AC130 - i pograne, bo się nigdzie nie ruszysz.

Bierz BC2.

@widget997

ile grałeś ? 2 godziny ? Weź się nie wypowiadaj skoro nawet nie masz zielonego pojęcia o grze ;x

sranie w banie, tak tylko gadaja lowki co nie potrafia nikogo ubic...jak sie nie umie grac to tak jest, ze cie kosza ciagle, ale multi w mw2 jest, ze tak powiem bardzo "latwe", np ja w cs'sie nigdy nie bylem jakims tam pro graczem, taki sredniaka, a w mw2 (w mw1 tez) jade all, wiec ta gra nie jest trudna i nie pierdol, ze pelno plebsu, bo jak nie umiesz to nie graj, proste...trzeba miec wyczucie i sie kosi. Jedyne z czym sie zgodze to noobski granatnik, no ale co zrobisz...

Opublikowano

Obydwie gry sa dobre, ale trzeba patrzec z innych stron.

Call Of Duty Moderwn Warfare 2 - zajebista single player, druzyna Ci pomaga, duzo misji, lepsza grafa, i ogolnie miod jesli chodzi o single player.

Multiplayer Cod MW2 - dobre, lecz nie mozna latac/jezdzic pojazdami jak w BF BC 2.

BattlefielD bAd Copmany 2 - Single player jest strasznie do dupy, nawet jesli masz skilla i grasz w gry tego typu bardzo dlugo to i tak wiecej razy cie zabija niz myslisz, wrogowie ciagle strzelaja w ciebie, a twoi kompani sa niesmiertelni. Wkurzam sie na ta gre, poniewaz lataja 3 helikoptery i musisz je sam zdjac , a celuja tylko w ciebie. Ogolnie to nawet jak schowasz sie za murkiem albo daleko w pizdu to i takcie trafia z odleglosci 2km ( przesadzam, ale tak jest xD).

Multiplayer BF BC2 - no lepsze od cod m2, bo masz te pojazdy,czolgi itp, bardziej rozbudowane.

Hyym, nakoniec bym radzil Ci wziasc COD MW2. No chyba ze wolisz rozbudowane multi to bf bc2.

Nie zgodzę się z tobą, przeszedłem single w BF'ie na najtrudniejszym poziomie bez większych problemów, jedynie co to w tej misji co opisujesz, ale są tam 2 heli do zniszczenia a nie 3, porada do tej misji: ubij najpierw wszystkich tych którzy wychodzą z helikoptera transportowego żeby potem ci nie przeszkadzali a potem chowaj się za murkiem koło stacjonarnej rakietnicy co jakiś czas strzelając to ze stacjonarnej to z normalnego granatnika. Efekt: za drugim razem tym sposobem przeszedłem tą misję na najtrudniejszym poziomie. Chciałbym przypomnieć że w CoD'ie z towarzyszami wcale nie ma inaczej, też są nieśmiertelni.

A tak btw to nieźli z was archeologowie, że z marca temat odkopaliście, pewnie już dawno kupił jedną z tych gier. Wiem sam nie jestem lepszy, ale czułem powinność odpisania na ten post xD

Mariuszw13.png
Opublikowano

Napisano 16 marzec 2010 - 23:47

Górnicy...

Ten co założył ten temat pewno już kupił tą grę co chciał.

Opublikowano

Lol Tak od bardzo dawna już mam Battlefield Bad Company 2 i strasznie się cieszę że nie kupiłem tego szitu MW 2 :P Pozdro dla wszystkich grajacych w BFBC2

Temat zamknijcie bo znowu ktoś go odkopie

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Z tego co słyszałem MW ma o wiele bardziej rozbudowany Multi Player.

Ja bym kupił MW2 ,ale to twój wybór.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

MW2 ma bardziej rozbudowany multi player? WTF, kilka trybow, nawet pojazdami nie da sie jezdzic.

RAsfepN.png
Opublikowano

Z tego co słyszałem MW ma o wiele bardziej rozbudowany Multi Player.

Ja bym kupił MW2 ,ale to twój wybór.

"O wiele bardziej rozbudowany" CO ?! Większego kłamstwa nie słyszałem nigdy ... tak przy okazji nie słuchaj wszystkiego co ludzie powiedzą tylko sam sprawdź....

Co lubie w Bad Company?

- Pojazdy, helikoptery

-Duże mapy i duża liczba osób na serwie

-Bronie

i jedno czego gracze MW 2 nigdy nie posmakują to DEDYKOWANE SERWERY, więc mi nie wystarczy wolny czas coś do przekąszenia, popicia i BFBC2, a potem niezapomniane wrażenia z gry :P

JAK JUŻ SIĘ POWTÓRZĘ TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !!!

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...