Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD MW 2 czy BF BC 2

Która lepsza   

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. MW 2 czy BC 2

• Modern Warfare 2
      30
    • Bad Company 2
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio mam trochę kaski i chcę się zapytać, która gra była by lepsza Call of Duty Modern Warfare 2 czy Battefield Bad Company 2 ?? odpowiedź uzasadnijcie dlaczego

(głównie chce grać multi ;p)

Sam na razie jestem za BC 2 bo kumple mi nagadali :P

Oczywiście liczę tylko głosy, które ktoś uzasadnił komentarzem ;p

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

hmm wybrałem coda

bo ma fajna kampanie

hmm a sorki chcesz grac multi

a no to tez spoko mnie tryb gry sie podobal wciagnal nie wymaga sporo umiejetnosci

ogolnie wsyzstko ciekawe

a co do bc2 hmm dopiero zaczynam sie wkrecac w ta gre

mysle ze powinienes zrobic jak ja przejsc coda a ponziej bc 2 :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Cod MW 2

ciekawa fabula i piekna grafika... owszem jest dosyc krotka ale arsenal jaki mamy do dyspozycji ? miodzio... + misje co-op i mozliwosc obsugi predatora :D

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

tak samo jak up

BC 2

fajne ma dialogi, tryb MP jest zajebisty a klimatu nie da się porównać do żadnej innej gry!!

Być zajebistym...

Opublikowano

oczywiście BC :)

singla w CoDzie ukończyłem (nie spiesząc się :P) w 3h z kawałkiem. zalety CoDa ? hmm... oczywiście grafa i duużo broni :D

BC grafa, dialogi fajne (jak spolszczone ^^), też dosyć dużo broni i mp lepiej zrobione moim zdaniem ^^

MOJE KONTO NA YT : KLIK :D SUBSKRYBUJCIE PLZ ;*

kapsel.png

mam 90% warna i jest zajebiście

Opublikowano

A ja proponowalbym ci kupic te 2gry.mam na peceta coda i jestem zadowolony, smiga mi na najnizszych więc chcialem sobie kupic na ps3, i tak samo nie wiedzialem czy brac coda czy mam brac battlefielda, po czym kumple mi powiedzieli zebym bral bf2 i wzialem ;p i szczerze ci powiem ze zalezy jaki klimat gry wolisz.Ja osobiscie wole klimat z coda, natomiast grafika + wszystko mozna rozjebac to bf2

Bierz obie gry

Opublikowano

Jak narazie w głosowaniu (głosy z komentarzem) jest 6:4 dla Bad Company 2 :P Głosowanie do jutra

gg1212503410113.jpg

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Gta IV

Opublikowano

TO jest bez sensu cod juz ma za sobą pecze a bf dopiero jest łatany ale uwaga Infinity ward ma Was ( graczy ) głęboko zabrało $$ i miłej gry na starych mapach. Owszem coś planują ale tylko dlatego że bf'bc2 rośnie szybko w siłę aha i niedługo będzie łatka do bf'a z nową paczką map oraz więcej broni!

Opublikowano

Zależy co wolisz, jeśli taktyczną, drużynową rozgrywkę i pojazdy a także trochę dłuższą kampanię to BF:BC 2, a jeśli szybki dynamiczny i wymagający multi z szerokim wyborem broni to CoD MW 2. I jeszcze jeden ważny aspekt: w CoD'ie nie amsz wyboru map w wyszukiwarce serverów co mnie bardzo denerwuje a w BF wszystko co chcesz to masz. Szczerze mówiąc to tych obydwu gier nie da się do siebie porównać, bo niby obie są o tym samym a jednak bardzo się różnią. Ja osobiście mam obie gry (64 lvl CoD i 22 lvl Bf)

A co do predatora, ac-130 to w Bf jest rozwałka i równie dobrze można siać zniszczenie jako strzelec Ah-64 :D

Mój werdykt: Nie zagłosuje na ani jedną bo to kwesta gustu ja lubie obie gry i każdą za co innego

Mariuszw13.png
Opublikowano

z tego co widziałem u kumpla to MW2 ma lepsze multi ale BC2 ma lepszy model zniszczeń :D wybrałem MW2 bo chodzi ci o muli w końcu

Opublikowano

BF:BC2

To mówi samo za siebie...

http://www.youtube.com/watch?v=u_s6Symcceg
http://www.youtube.com/watch?v=oJsLKqYctW4&feature=related

I mnóstwo innych filmików na yt...

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

COD MW2! Zajebista gra, grafika, tryby prestiżu w mp, ulepszenia broni, itp. Sam gram w mp i jestem zachwycony (45lv xD)!

Opublikowano

zdecydowanie Call of Duty Modern Warfare 2

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

zdecydowanie Call of Duty Modern Warfare 2

Przykro mi "Mroku" takie komentarze bez uzasadnienia mnie nie interesują :)

gg1212503410113.jpg

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Gta IV

Opublikowano

Za to co IW robi z PCtowcami, to na MW2 bym nawet nie spojrzał. Brak dedyków i modów to duuuży minus... Nie obchodzi ich gracz, a tylko $. Niedługo mają sprzedawać DLC - 3-4 nowe mapy, 2 mapy z COD4 za 15$. Btw, kto mnie oświeci co jest takiego zajebistego w grafice w MW2?

BC2 na dzień dzisiejszy też bym nie brał, za duże problemy z serwerami. Ciągle wprowadzają łatki, ale na razie nic to nie daje, trzeba czekać. Jak już EA wszystko ogarnie, to polecam BC2, zwłaszcza że klucz do Steama kosztuje tylko 70-75zł : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...