Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos US, czy PL?

mateus764

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko odnośnie Last Chaos. Na którym "serwerze" lepiej grać. Dopiero zaczynam wiec pytam Was o to. Kiedy grałem na serwerze angielskim nie wiem czy to był własnie ten US, pamietam tylko, że w 20-30 levelu dostawało się broń +9 czy 14 za mistrza czy coś  takiego. Szukam tego serwera, wydaje mi się, że to ten US, ale nie wiem(na pewno nie był to żaden priv). Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie gra wiecej ludzi, gdzie warto grac? Bardzo prosze o szczera odpowiedź.

Opublikowano

Mniej noobow? Angielskiego nie umiesz to nie wiesz ile noobow tam jest :)

Na Plu gra mase ludxi usa upadlo i gamigo je odkupilo :D ledwo co dyszy ten serw :)

Opublikowano

@up

ahahahahahaha, USA właśnie straciło wielu graczy przez to że GG przejęło serwer, a nie pierdo**sz że serwer upadał

Opublikowano

Mniej noobow? Angielskiego nie umiesz to nie wiesz ile noobow tam jest :)

Na Plu gra mase ludxi usa upadlo i gamigo je odkupilo :D ledwo co dyszy ten serw :)

PL był dobry 4 lata temu i zaczął stopniowo upadać,więc graczy jest mniej niż na początku gdzie Juno k1 było zapełnione stoiskami i trudno było przez nie przejść,bo lagowało.

Ps.Jestem pewien,że umiem posługiwać się angielskim 3x płynniej od ciebie ziomuś. :)

Opublikowano

To gz zimus haha

Lc usa padalo bo malo osob gralo i kupowalo cash

gdyby nie gamigo ten serw by padl odeszla gimbaza z czitami z usa bo x trapa nie przejda ;)

Pozatym usa to gowno a nie serwer ludzie grajacy tam to porazka widac to.nawet na yt idzie typ wbic lcl odpala platyne dla zwierzaka haha

malo ludzi na plu? A na usa masz pewnie x3 wiecej albo x30 mniej?

Nie warto tego pobierac nawet szkoda mi tych 20min ...

Opublikowano

Us upadło bo gamigo go przejebło u usuneło 80% kont (niby wina aerii, lecz tak na prawde wina gamigo)

@PFFP powiedz mi czy na LC PL co 2'gi/3'ci gracz biegał na koxie wartym kilkaset $? Na usa tak było. W Okresie swojego rozkwitu byłam w gildii  gdzie było około 15 osób które władowały po 3'000$ + więc wątpie by to była wina "braku donate". Każdy gracz nie zależnie od warunków chociaż raz zrobił donate na 11-30pln sms'em.

Teraz przejdźmy do kwestii ilości graczy. Na Usa jets mało ludzi, bo jak wspomniałam gamigo wy*ebauo konta (również straciłam swoje konto troche warte ;_;) jak również ludzie potracili cash (Isis points?) gdyż nie wiedzieli skąd wziąć info na temat ilości cash'u na kontach graczy.... Ale nie lepiej zwalić winę na Aerie, bo przecież Gamigo jest bogiem, nie tykalna etc etc.

Osobiście nie polecam Ci ani PL ani US, jak już to ger (sporo graczy i brak p2w [pay to win] ) orz privy typu hard like eternia ep3. (wydawca który mógłby nie zależnie od gamigo, czy też koreańskiego wydawcy tworzyć własne ep)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A ja znam typa co wygral w Lotto 35milionow i za wszystko kupil cash na plu (bajeczka jak twoja)

Gold pewnie sami dropiliscie?

Zablokowali ci bo zlamalas zasady takie zycie (ale pewnie nie bylas winna hahaha to daj ss z poczty z tym banem )

Czy Ger to dobry serw? Taki sam jak Pl tylko ze wiecej graczy i cash tanszy

Dalej polecam Pla

Opublikowano

Us upadło bo gamigo go przejebło u usuneło 80% kont (niby wina aerii, lecz tak na prawde wina gamigo)

@PFFP powiedz mi czy na LC PL co 2'gi/3'ci gracz biegał na koxie wartym kilkaset $? Na usa tak było. W Okresie swojego rozkwitu byłam w gildii  gdzie było około 15 osób które władowały po 3'000$ + więc wątpie by to była wina "braku donate". Każdy gracz nie zależnie od warunków chociaż raz zrobił donate na 11-30pln sms'em.

Teraz przejdźmy do kwestii ilości graczy. Na Usa jets mało ludzi, bo jak wspomniałam gamigo wy*ebauo konta (również straciłam swoje konto troche warte ;_ ;) jak również ludzie potracili cash (Isis points?) gdyż nie wiedzieli skąd wziąć info na temat ilości cash'u na kontach graczy.... Ale nie lepiej zwalić winę na Aerie, bo przecież Gamigo jest bogiem, nie tykalna etc etc.

Osobiście nie polecam Ci ani PL ani US, jak już to ger (sporo graczy i brak p2w [pay to win] ) orz privy typu hard like eternia ep3. (wydawca który mógłby nie zależnie od gamigo, czy też koreańskiego wydawcy tworzyć własne ep)

Przecież płaczki na PLu cashu nie mogą doładować,bo mama nie da dostępu do konta,a sami o istnieniu psc nie wiedzą xD Zostaje tylko płacz,że ktoś może szybciej,lepiej od nich jak np. Bane,które było obrażane cały czas.

Ps.Skoro o nobach mowa to nigdzie nie ma ich więcej niż na PLu :D 

Opublikowano

A ja znam typa co wygral w Lotto 35milionow i za wszystko kupil cash na plu (bajeczka jak twoja)

Gold pewnie sami dropiliscie?

Zablokowali ci bo zlamalas zasady takie zycie (ale pewnie nie bylas winna hahaha to daj ss z poczty z tym banem )

Czy Ger to dobry serw? Taki sam jak Pl tylko ze wiecej graczy i cash tanszy

Dalej polecam Pla

Było siedzieć w angielsko - niemieckich gildiach to byś widział ile ludzie ładują.....

"konta powyżej 1 roku nie logowania się zostały usunięte" więc mówię - a to sorry

Ger lepszy bo bardziej ogarnięci graczy, cash kosztuje grosze, itemów mam dużo więcej w niższej cenie oraz brak złodzieji (są ale nie tak jak na PL'u co 2'gi gracz)

Down, jesteś jak York głośny, ale nie widać Ciebie, tyle w temacie.

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Haha rozwalacie mnie ;)

Jakos gralem na wielu serwach i nie tylko w lc to wszedzie zlodziejstwo jest :) czy to niemiec polak rusek itp.

Co ma ladowanie cashu i matka do gry?

Matki sie do gry nie miecza noobie!

Ja laduje cash jak juz jest jakies swieto ;D

(Bo po co jak mam wszystko co chcialem miec ;D)

Usa to jest jeden z noobskich serwerow gracze warci 0 golda lewego to tam jest i jeszcze troche bedzie ;/ wiec nawet pobierac nie polecam

a Ger to samo co pl tylko jezykiem sie rozni i tym ze cash tam jest za grosze

Gralem na Ger ale to nie to samo co pl na plu mozna jeszcze znalesc kumpli starych z privow z starego pla ;D atmosfera jest zajebista Pl jest top 1 dla polakow no ale jak jakis pan kowalski mowi ze polacy to zlodzieje oszusi nooby to po co siedzisz na tym forum i mowisz kolejnemu oszustowi zeby zagral na Ger to wkoncu tam bedzie ten "twoj syf" zmien forum na inne i bedzie git ;)

co do gildi Bane nie interesuje mnie to zlamali zasady poniesli za to kary (winnych by nie karali)

Opublikowano

Haha rozwalacie mnie ;)

Jakos gralem na wielu serwach i nie tylko w lc to wszedzie zlodziejstwo jest :) czy to niemiec polak rusek itp.

Usa to jest jeden z noobskich serwerow gracze warci 0 golda lewego to tam jest i jeszcze troche bedzie ;/ wiec nawet pobierac nie polecam

Gralem na Ger ale to nie to samo co pl na plu mozna jeszcze znalesc kumpli starych z privow z starego pla ;D atmosfera jest zajebista Pl jest top 1 dla polakow no ale jak jakis pan kowalski mowi ze polacy to zlodzieje oszusi nooby to po co siedzisz na tym forum i mowisz kolejnemu oszustowi zeby zagral na Ger to wkoncu tam bedzie ten "twoj syf" zmien forum na inne i bedzie git ;)

co do gildi Bane nie interesuje mnie to zlamali zasady poniesli za to kary (winnych by nie karali)

Po pierwsze naucz się czytać ze zrozumieniem,po drugie naucz się pisać poprawnie po polsku.Przyda ci się na egzaminie gimnazjalnym.Skoro USA jest noobskim serwerem to PL nie zasługuje na miano serwera nawet.Pełno tam takich głąbów jak ty,którzy nie potrafią zrozumieć co się do nich pisze i nie błyszczą intelektem.

"Ja o zupie ty o dupie"

Koniec dyskusji z tobą,bo sam się pogrążasz :)

Opublikowano

Haha rozwalacie mnie ;)

Przydalo by cie sie powrocic lepiej do szkoly. Polecam jakas specjalna.

Do wszystkich piszesz "noobie" itp. itd. a sam masz mniej inteligencji od mojego grzejnika.

Ladujesz cash jak jest jakies swieto fajnie, a kogo to obchodzi? Zamiast ladowac cash to lepiej bys sobie jakies slowniki kupil.

USA to byl najlepszy serwer globalny przed tym jak wykupilo go gamigo, graczy byla masa donatorow w chuy, malo wiesz o lc a juz swoja wiedza kozaczysz.

LC DE(GER) to pierwszy serwer od gamigo, jak i najlepszy z tych wszystkich co sa obecnie masa graczy malo gimbusow (oszusci) duzo osob ktore bez ladowania waluty gry potrafia do czegos dojsc i jak juz Nauczycielka wspomniala nie jest to typ P2W.

Nie jestes tutaj Administratorem aby zakazac komus udzielania sie na tym forum, ponadto kazdy tutaj wnioskuje na czyms popartym duza wiedza o LC a nie na tym "ooo gram juz rok w lc ale duzo wiem bede kozaczyc na forum".

"co do gildi Bane nie interesuje mnie to zlamali zasady poniesli za to kary (winnych by nie karali)"

mishka_21125385_orig_.jpeg

Opublikowano

Jeżeli macie do powiedzenia coś sobie, chcecie się posprzeczać, to rozwiążcie tę sytuację na PW lub poprzez jakiś komunikator, a nie tutaj.

Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

@up

ahahahahahaha, USA właśnie straciło wielu graczy przez to że GG przejęło serwer, a nie pierdo**sz że serwer upadał

Co ty wiesz człowieku ...

Gdyby gamigo nie przejęło serwerów od Aeria to wszystkie postacie by przepadły ... 

Prawda taka że gracze z US zawdzięczają właśnie gamigo to że mogą nadal grać i nie ośmieszaj się nawet...

US upadało przez fatalne zabezpieczenia (a właściwie ich brak) pełno tam było cheaterów, bugerów i lewego golda.

Teraz przejdźmy do kwestii ilości graczy. Na Usa jets mało ludzi, bo jak wspomniałam gamigo wy*ebauo konta (również straciłam swoje konto troche warte ;_ ;) jak również ludzie potracili cash (Isis points?) gdyż nie wiedzieli skąd wziąć info na temat ilości cash'u na kontach graczy.... Ale nie lepiej zwalić winę na Aerie, bo przecież Gamigo jest bogiem, nie tykalna etc etc.

Naucz się pisać "Nauczycielko", ostatnie zdanie dokładnie podsumowuje twój post a konkretnie to że również nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz...

PL, US, GER należy do gamigo i każda wersja jest prowadzona w ten sam sposób, nawet w tym samym czasie są eventy.

Każda z wersji jest p2w (niestety), więc za przeproszeniem o czym ty pierdzielisz...?

Eternia? wydawca? nie rozśmieszaj mnie ... oni kradną pliki i nie mają praw do czerpania z tego zysków, w każdej chwili mogą zostać dojechani i za to nieźle beknąć.

Witam. Mam pytanko odnośnie Last Chaos. Na którym "serwerze" lepiej grać. Dopiero zaczynam wiec pytam Was o to. Kiedy grałem na serwerze angielskim nie wiem czy to był własnie ten US, pamietam tylko, że w 20-30 levelu dostawało się broń +9 czy 14 za mistrza czy coś  takiego. Szukam tego serwera, wydaje mi się, że to ten US, ale nie wiem(na pewno nie był to żaden priv). Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie gra wiecej ludzi, gdzie warto grac? Bardzo prosze o szczera odpowiedź.

Polecam Ci grać na PL, jeśli chcesz mieć łatwo graj na Elysion(serwer europejski, exp i pu x2) oraz na start dostajesz 1 k PU.

Na 20 lvl-u dostajesz broń + 15 natomiast na 50 cały set +10 i 2 bronie + 10 (nie zapomnij wybrać mistrza !)

[Na każdej wersji od gamigo otrzymujesz takie wynagrodzenie za zakończenie nauki]

Niestety na serwerze europejskim gra mało Polaków, tak więc twój wybór :P

Opublikowano

Co ty wiesz człowieku ...

Gdyby gamigo nie przejęło serwerów od Aeria to wszystkie postacie by przepadły ... 

Prawda taka że gracze z US zawdzięczają właśnie gamigo to że mogą nadal grać i nie ośmieszaj się nawet...

US upadało przez fatalne zabezpieczenia (a właściwie ich brak) pełno tam było cheaterów, bugerów i lewego golda.

Naucz się pisać "Nauczycielko", ostatnie zdanie dokładnie podsumowuje twój post a konkretnie to że również nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz...

PL, US, GER należy do gamigo i każda wersja jest prowadzona w ten sam sposób, nawet w tym samym czasie są eventy.

Każda z wersji jest p2w (niestety), więc za przeproszeniem o czym ty pierdzielisz...?

Eternia? wydawca? nie rozśmieszaj mnie ... oni kradną pliki i nie mają praw do czerpania z tego zysków, w każdej chwili mogą zostać dojechani i za to nieźle beknąć.

Polecam Ci grać na PL, jeśli chcesz mieć łatwo graj na Elysion(serwer europejski, exp i pu x2) oraz na start dostajesz 1 k PU.

Na 20 lvl-u dostajesz broń + 15 natomiast na 50 cały set +10 i 2 bronie + 10 (nie zapomnij wybrać mistrza !)

[Na każdej wersji od gamigo otrzymujesz takie wynagrodzenie za zakończenie nauki]

Niestety na serwerze europejskim gra mało Polaków, tak więc twój wybór :P

A z lvlem jak na Elysion ? 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zapraszam do oglądania, o ile pamiętam te juno oraz guild hall to nie jest "By Gamigo". I jest o niebo lepsze ^^

Co do P2W, na ger masz w chooy więcej itemków za niższe ceny a nie cast maga 107 b6e +15 5b.... =,= Ta suma jest dla nowych graczy nie do osiągnięcia....

Dobrze eventy są takie same, ale Event'y by Gamigo są do dupy (grałeś może na Aeria LC? tam co 1-2 dni był event a nie raz na 2-3 tygodnie.... a jak są to posuzkiwanie skarbu smoka co da Ci moze 2 eski -,-)

Co do server'a europejskiego jest zrobione by kolejne os ładowały $ .... Niby łatwiej ale nawet na PL'u szybciej wbijesz lvl (accki z castem za darmo dostaje się od miłych graczy xD)

Dziękuje do wiedzenia.

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Eternia to pierwszy prywatny serwer, i jako pierwszy miał zakupione oryginalne pliki. A ekipa Eterni pod pewnymi względami przewyższa Gamigo. Co do czerpania zysków maja prawo gdyż mają oni olicencjonowane pliki, więc gdy wydadzą coś WŁASNEGO mają prawo do sprzedawania swojego dzieła. Tak samo jak w życiu realnym pewien malarz namaluje swój obraz i ma prawo go sprzedać tak samo jest w internecie zrobię sam jakiś dodatek do pewnej gry i jeżeli twórcy będą zainteresowani tym i zgodzę się im opylić to będę z tego czerpać zyski.

Co do DE PL bla bla itd. Niemieckie Last Chaos było zawsze do przodu niż PL(popatrz kiedyś gdy na PL dodali 140lvl cap na DE już była topka 165lvl'i).

Tak jak wyżej wspomniała @Nauczycielka na Niemieckim Last Chaos idzie wszystko nabyć taniej niż na PL'u gdyż gra tam więcej graczy i po prostu dla Niemców jest tańsze kupno Cashu.

Wracając do Eterni nie zapominajmy ze praktycznie Eternia ma najlepszą ekipę ze wszystkich prywatnych serwerów w której znajdował się sam Wizatek - [GM]w00f, efekty widać do teraz rozpromował Destiny LC do potężnego sukcesu jako Developer gdzie było ponad 4k online graczy dziennie. Stworzył także swój serwer epizodu pierwszego który także stał się największym serwerem ep1 obecnym co był. Po prawie roku czasu otworzył kolejny serwer epizodu drugiego, niestety jak wiadomo no może nie dla wszystkich epizod pierwszy upadł  a epizod drugi awansował na trzeci z tego co wiadomo mają zamiar teraz otworzyć ep2.0 serwer, czas pokaże co się stanie.

Mam nadzieję że następnym razem zanim się udzielisz nabędziesz więcej wiedzy na temat o którym nie masz zupełnie pojęcia.

Pozdrawiam..

Opublikowano

Nie :)

Pokaż mi dowód ;)

Piszesz bzdury.

Nawet gamigo nie ma wykupionych praw do tej gry ... xD

To działa na takiej zasadzie że firma może zostać wydawcą jakiejś gry, ale barunson nie sprzedało by nigdy swojego projektu tzn. Last Chaos ponieważ zarabiają z tego grubą kase ...

Wszędzie tak to działa.(Nie tylko w LC)

Eternia to zwykły priv złodzieja tak jak każdy inny.

Pliki mogły zostać kupione ale z pewnością nie od barunson, a tym bardziej nie od gamigo bo oni sami nie mają prawa niczego ruszać w plikach gry, wszystko przychodzi z Korei od barunson.

Gram na globalu, na bieżąco śledzę forum więc wiem o wiele więcej od ciebie ...

EDIT: co do tego Juno, przecież to są zmodyfikowane istniejące już krainy ... ludzie litości, piszecie takie bzdury że aż żal czytać.

Opublikowano

Nie :)

Pokaż mi dowód ;)

Piszesz bzdury.

Nawet gamigo nie ma wykupionych praw do tej gry ... xD

To działa na takiej zasadzie że firma może zostać wydawcą jakiejś gry, ale barunson nie sprzedało by nigdy swojego projektu tzn. Last Chaos ponieważ zarabiają z tego grubą kase ...

Wszędzie tak to działa.(Nie tylko w LC)

Eternia to zwykły priv złodzieja tak jak każdy inny.

Pliki mogły zostać kupione ale z pewnością nie od barunson, a tym bardziej nie od gamigo bo oni sami nie mają prawa niczego ruszać w plikach gry, wszystko przychodzi z Korei od barunson.

Gram na globalu, na bieżąco śledzę forum więc wiem o wiele więcej od ciebie ...

Po 1. Kolego Barunson to nie tworcy LC. Last Chaos zostalo stworzone w korei ktora zbankrutowala.

Po 2. Probujesz cos osiagnac tym ze bedziesz pisac na temat o ktorym nic nie wiesz? Cos ci nie wychodzi.

I tak btw. Gamigo podlega Barunson wiec maja prawa do wszystkiego i sa oficjalnymi wydawcami nowosci.

USA sprzedawalo swoje pliki na licencje sprzedali Eterni Destiny i zapewne kilku innym serwerom.

To ze jestes teraz na forum i sledzisz je to nie znaczy ze posiadasz wieksza wiedze niz ja. Gram w ta gre  od gowniarza niedlugo bedzie 9 lat odkad zagralem w Last Chaos i ty mnie probujesz uczyc?

Gowno wiesz i tyle do powiedzenia. Jak to @Miyoshi mawia - nie bede rozmawiac z osobami ktore maja IQ mniejsze niz temperatura pokojowa.

Dziekuje, dobranoc.

Edit.

I blagam cie przestan pierdolic glupoty ze wszystko barunson robi barunson to korporacja ktora zajmuje sie praktycznie papierkowa robota.

Opublikowano

Po 1. Kolego Barunson to nie tworcy LC. Last Chaos zostalo stworzone w korei ktora zbankrutowala.

Po 2. Probujesz cos osiagnac tym ze bedziesz pisac na temat o ktorym nic nie wiesz? Cos ci nie wychodzi.

I tak btw. Gamigo podlega Barunson wiec maja prawa do wszystkiego i sa oficjalnymi wydawcami nowosci.

USA sprzedawalo swoje pliki na licencje sprzedali Eterni Destiny i zapewne kilku innym serwerom.

To ze jestes teraz na forum i sledzisz je to nie znaczy ze posiadasz wieksza wiedze niz ja. Gram w ta gre  od gowniarza niedlugo bedzie 9 lat odkad zagralem w Last Chaos i ty mnie probujesz uczyc?

Gowno wiesz i tyle do powiedzenia. Jak to @Miyoshi mawia - nie bede rozmawiac z osobami ktore maja IQ mniejsze niz temperatura pokojowa.

Dziekuje, dobranoc.

Omg ... co za gimbuch xD

masz link:

http://www.barunsongames.com/eng/service/lastchaos.asp 

Nadal twierdzisz że barunson to nie twórcy LC?

Masz gówniane pojęcie o czymś a masz najwięcej tutaj zawsze do powiedzenia ... (sorry za słownictwo ale skoro na takim poziomie chcesz dyskutować nie ma sprawy)

USA nie sprzedawało nigdy plików tylko wykradano je stamtąd ... 

EDIT:

zapoznaj się z tym również:

http://lastchaos.gamigo.com/pl/forum/board16-community/board6-krytyka-pochwa%C5%82a-i-propozycje/6751-patch-testowy-wra%C5%BCenia-obrazki-og%C3%B3lna-dyskusja/index8.html?s=9858bbd9aee735edda92797ffffea20955101600#post83309
http://lastchaos.gamigo.com/pl/forum/board1-informacje/board2-obwieszczenia/6826-otwarte-testy-podej%C5%9Bcie-drugie/
http://lastchaos.gamigo.com/pl/forum/board1-informacje/board2-obwieszczenia/6740-otwarte-testy-jak-przygotowac-si%C4%99-do-wej%C5%9Bcia-na-serwer-testowy/

Trochę tego jest ale myślę że Cię oświeci ...

EDIT2:

To że barunson zamknęło swoją wersje LC nie oznacza że zbankrutowało łosiu ...

Opublikowano

Ciebie to juz raczej nic nie oswieci. Wgl to odbieglismy od tego tematu i nie jest to temat na rozmowy o tym, az sie dziwie ze Moderator nie pelni swych obowiazkow.
To co jest napisane nie koniecznie musi byc prawda. Jakbys gral od samego pcozatku i bys mial taka wiedze na temat tej gry to bys chyba sie zesral w gacie. Pliki USA nigdy nie zostaly wykradzione takze powodzenia, ale nie mam zamiaru z toba dyskutowac.

Opublikowano

Ciebie to juz raczej nic nie oswieci. Wgl to odbieglismy od tego tematu i nie jest to temat na rozmowy o tym, az sie dziwie ze Moderator nie pelni swych obowiazkow.

To co jest napisane nie koniecznie musi byc prawda. Jakbys gral od samego pcozatku i bys mial taka wiedze na temat tej gry to bys chyba sie zesral w gacie. Pliki USA nigdy nie zostaly wykradzione takze powodzenia, ale nie mam zamiaru z toba dyskutowac.

xD To powiem ci że fajnie masz, omg ...

Wysłałem ci linki, przejrzyj je i nie rób z siebie więcej durnia.

Masz niewielkie pojęcie o tej grze grając tylko na privach, obserwuje to forum od dłuższego czasu i jesteś jednym z tych którzy nic o  niej nie wiedzą ... a piszą takie pierdoły że aż się czytać tego nie da (z tego powodu tylko tutaj się zarejestrowałem) dam Ci radę, nie wiesz czegoś to odpuść sobie bezsensowne posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...