Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam BS'a działającego 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na pewnym privie mt2 a dokładnie Batios.pl i szukam działającego bs'a na ten serwer ponieważ ciągłe zmienianie bonów ręcznie nudzi mnie bardzo i nie oto chodzi w metku więc proszę o działającego BS'a tylko nie by Padmak czy jakos tak D:

Opublikowano

Taa masz tutaj tylko nwm czy przy pobieraniu nie będziesz musiał zezwolić na pobieranie pliku bo Ci może wyskoczyć informacja że windows go zablokował itd więc jak coś to masz to jest BS zrobiony przeze mnie:

xxx

Jak chcesz odblokować wchodzisz w Panel sterowania -> Zapoznaj się ze stanem komputera -> Wykryto potencjalnie szkodliwe oprogramowanie -> więcej szczegółów i tam dajesz żeby zezwalało ;) i to tyle. pobierasz i włączasz instalujesz do metka i jak włączasz metka to ci wyskakuje okienko z botem ;) Miłego Zmieniania ;p

Opublikowano

Taa masz tutaj tylko nwm czy przy pobieraniu nie będziesz musiał zezwolić na pobieranie pliku bo Ci może wyskoczyć informacja że windows go zablokował itd więc jak coś to masz to jest BS zrobiony przeze mnie:

x

Jak chcesz odblokować wchodzisz w Panel sterowania -> Zapoznaj się ze stanem komputera -> Wykryto potencjalnie szkodliwe oprogramowanie -> więcej szczegółów i tam dajesz żeby zezwalało ;) i to tyle. pobierasz i włączasz instalujesz do metka i jak włączasz metka to ci wyskakuje okienko z botem ;) Miłego Zmieniania ;p

Skan - 1h.

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...