Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl[Dedyk] - Start 18:00

Gość Astivia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy uzupełnicie prezentację ?

Bo nic się dowiedzieć nie można ...

Pogonie jutro harnasia.PS. Pracuje nad itemshopem nie żebym narzekał ale bombwork jest tak inteligentny,że dał pobieranie czasu itemów czasowych z socket0,socke1,socket2 gdzie te wartosc zazwyczaj mają 0 lub maksymalna wartość to 127 czyli 2 godziny 7 minut.Mimo iż nie jestem jakiś mega w .php to postaram się to naprawić.

Opublikowano

Napiszcie o systemie ulepszeń, jakie mają bony, skąd dropią jakie ulepki itp.

Standard.W broniach zwiększa się dmg oraz % na ludzi. W tarcza jest to abs na hity/skille oraz bodajrze w bransolecie i kolczykach jest w jednym odp na hity drugim magia.Ulepki zaprezentowane są na prezentacji.Moglbym opisac po kolei co i jak,jakie bony ma oraz wartości ale pierw muszę zrobić ważniejsze rzeczy.

PS.proszę o nie kupywanie mountów z itemshopu dopóki nie odbuguje im czasu.Zostanie umieszczona informacja na forum.W razie jednak kupna owego wierzchowca proszę się zgłosić po SM za niego.( radzę nawet nie próbować oszukiwać mam logi z transakcji )

PS2.jeśli ktoś kupił stal+9 i nie ma slotów KD wystarczy ulepszyć i będą.Jeśli ktoś kupił trute i nie chce jej ulepszać a nie może włożyć KD proszę się zgłosić czy to na TS czy forum o wymianę.

PS3.obecnie możecie kupywać bronie 75+8 oraz stale+8 ulepszając je sloty na KD wracają do normy.

Opublikowano

Nie możecie wstawić tego klienta na multi? Bo dajecie na ten denny hosting na którym zawsze przerywa ....

qolJA1e.png

Opublikowano

Wrzuci ktoś tego klienta na Multi, z tego mega się zatrzymuje ;) A wy jako Administratorzy nie pomyśleliście że by wrzucić na 2-3 hostingi tylko na 1? (...)

qolJA1e.png

Opublikowano

Wrzuci ktoś tego klienta na Multi, z tego mega się zatrzymuje ;) A wy jako Administratorzy nie pomyśleliście że by wrzucić na 2-3 hostingi tylko na 1? (...)

Był podany klient reupnięty.

Prosze bardzo: 

x

Skan dodam, jak sam pobiore. ;-)

Opublikowano

Serwer polecam.Gram i jest bardzo przyjemnie :)Liczba ludzi troszkę odstrasza ale to sie chyba zmieni w najbliższym czasie.Jedyna wada to exp którym 90-100lvl leci jak krew z nosa.

Opublikowano

Na dużej ilości serwer na tym przedziale lvl z expem jest ciężko.

Bronie na 75lvl łatwo dostępne ?

Cenny u npc a drop yang jak wygląda?

Opublikowano

Na dużej ilości serwer na tym przedziale lvl z expem jest ciężko.

Bronie na 75lvl łatwo dostępne ?

Cenny u npc a drop yang jak wygląda?

Powiem ci ze exp dobry potem jest . Bronie 75 lvl latwo dostepne a ceny u npc z pewnoscia 

Opublikowano

Serwer polecam.Gram i jest bardzo przyjemnie :)Liczba ludzi troszkę odstrasza ale to sie chyba zmieni w najbliższym czasie.Jedyna wada to exp którym 90-100lvl leci jak krew z nosa.

Tak, dziś już startujemy z reklamą. Nie chcieliśmy też odrazu tak bardzo reklamować serwera, bo nie wiedzieliśmy jak odbędzie się start, czy ataki DDoS nas mogą zniszczyć ale jednak - bez problemów wystartowaliśmy także teraz spokojnie możemy brać się za reklame, powoli na szczyt :) 

Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka może wydawać się taki jak inne.

Jednak w grze znajdziecie na prawdę wiele pozytywnych zmian, które wprowadzają świetny klimat do gry! 

Na pewno wielkim pozytywem jest zmniejszony drop yang, co skutkuje tym że ceny w sklepach nie sięgają milionów a utrzymują się na poziomie kilku tysięcy yang.

Jednego czego nam brakuje do szczęścia to więcej graczy... Ci którzy się zdecydowali i weszli na serwer nie żałują :)

Wszystkich którzy jeszcze nie zdążyli się zarejestrować zapraszam do dołączenia do wielkiej społeczności Astivia.pl!

http://astivia.pl/rejestracja
Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka może wydawać się taki jak inne.

Jednak w grze znajdziecie na prawdę wiele pozytywnych zmian, które wprowadzają świetny klimat do gry! 

Na pewno wielkim pozytywem jest zmniejszony drop yang, co skutkuje tym że ceny w sklepach nie sięgają milionów a utrzymują się na poziomie kilku tysięcy yang.

Jednego czego nam brakuje do szczęścia to więcej graczy... Ci którzy się zdecydowali i weszli na serwer nie żałują :)

Wszystkich którzy jeszcze nie zdążyli się zarejestrować zapraszam do dołączenia do wielkiej społeczności Astivia.pl!

http://astivia.pl/rejestracja

Chłopie ... jakie pozytywne nowości, wszystko z Cavis   :D

Zawiodłem się bo macie dosłownie wszystko od tamtego teamu, żadnych nowości nic...nawet bossy są w tych samych miejscach i drop z nich jest identyczny :D

Jeszcze zobaczymy czy BM dalej jest nie do zabicia :)

Nie wiem o jakich nowościach mówisz to wszystko co macie na serwerze już było :)

@Edit.

Raty też są identyczne 

@Down.

Nie ma problemu ja gram dalej bo Cavis mi bardzo przypadł do gustu.

No ale chłopaki... nie widzę żadnych nowości.

A i jeśli ktoś grał na Cavisie to wie, że administracja dała 200% rat na zawsze żeby dało się wyexpić 140 lvl :) mam nadzieję, że tu da się go wbić.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Chłopie ... jakie pozytywne nowości, wszystko z Cavis   :D

Zawiodłem się bo macie dosłownie wszystko od tamtego teamu, żadnych nowości nic...nawet bossy są w tych samych miejscach i drop z nich jest identyczny :D

Jeszcze zobaczymy czy BM dalej jest nie do zabicia :)

Nie wiem o jakich nowościach mówisz to wszystko co macie na serwerze już było :)

@Edit.

Raty też są identyczne 

Wstrzymaj się do aktualizacji to zmienisz zdanie. Poza tym pliki są w pełni odbugowane czego nie można było wcześniej o nich powiedzieć.

W dodatku pare dodatków zostało z naszej strony dodane.

Opublikowano

jedynie co mnie odpycha to zmianki 6.7 bonu w is zamiast w sklepie oraz tego ze jeszcze eliksiru puszukiwacza nie ma ,   na helm 140lvl trzeba po 40 ulepkow kazdego rodzaju z metina max 2 poleca a co rzadko leca wiec bardzo dlugo zajmie tu  eq zrobienie a pisze easy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...