Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl[Dedyk] - Start 18:00

Gość Astivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie wiem czy sie wgl oplaca pobierac clienta i wbic na serwer postaci na serwie zalozonych jest 175 w tym 37 postaci to 1 lvl o.O.Tak wiem ze jeszcze troche graczy dojdzie ale moim zdaniem nie tyle ile bym chcial i mysle ze w godzinach szczytu bedzie MAX 350 online.Bo jesli mialo by grac sporo osob na serwie to juz sporo osob by bylo na samym starcie ,a tak niestety nie jest, lecz zycie powodzenia  :P. 

@Edit

Jeszcze o ile sie nie myle mieliscie zalozony temat w zapowiedziach i to chyba kilka dni temu, wiec tym bardziej slabo widze  zeby gralo nawet te 350 osob.

00381637475378013724.png
  • Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj nie wiem czy sie wgl oplaca pobierac clienta i wbic na serwer postaci na serwie zalozonych jest 175 w tym 37 postaci to 1 lvl o.O.Tak wiem ze jeszcze troche graczy dojdzie ale moim zdaniem nie tyle ile bym chcial i mysle ze w godzinach szczytu bedzie MAX 350 online.Bo jesli mialo by grac sporo osob na serwie to juz sporo osob by bylo na samym starcie ,a tak niestety nie jest, lecz zycie powodzenia  :P. 

@Edit

Jeszcze o ile sie nie myle mieliscie zalozony temat w zapowiedziach i to chyba kilka dni temu, wiec tym bardziej slabo widze  zeby gralo nawet te 350 osob.

Reklama ruszy od jutra o youtuberów:

- Sh4ke

- ZabQ

- ogurasek

- Diablo

i paru innych, więc graczy powinno być sporo, ciężkie są starty, no ale co zrobić... postaramy się zrobić wszystko, by było ich jak najwięcej!:)

Opublikowano

Ile osób było +/- na starcie?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ile osób było +/- na starcie?

Online teraz: 167 osób. Zdaje sobie sprawę,że nie jest to za dobrze jednak tak jak u góry show wspomniał jutro dojdą reklamy od youtuberów.Bugów praktycznie brak prócz tego,że będzie przerwa na naprawę DT, okienka cube, i cena ślubu + propozycje typu dodanie fryzurek do NPC.

Opublikowano

Pobralem klienta - wkleilem latke i gdy wybieram postac to jest ladowanie i gdy dobiega do 100% to nadal jest pokazane ladowanie i nic sie nie dzieje

?

Opublikowano

Próbuję pierwszy raz wejść na serwer ten pasek ładowania ładuje się do końca i stoi w miejscu.Nie chce dołączyć do serwera

Opublikowano

Próbuję pierwszy raz wejść na serwer ten pasek ładowania ładuje się do końca i stoi w miejscu.Nie chce dołączyć do serwera

Łatke pobierz - link na stronie glownej.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy nie ma w co grać , więc pobiorę i sprawdzę serwer wydaje sie być interesujący .

A mam pytanko jak tu wygląda sprawa ze skilami ?? tzn KU się dropi czy są u jakiegoś handlarza ?

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy nie ma w co grać , więc pobiorę i sprawdzę serwer wydaje sie być interesujący .

A mam pytanko jak tu wygląda sprawa ze skilami ?? tzn KU się dropi czy są u jakiegoś handlarza ?

Obierasz skile od razu na P

Opublikowano

serio is off ;d ?

IS off tymczasowo dopóki nie zostanie poprawiona strona jakiś błąd(nie z mojej strony).Kupować sm możecie normalnie jednak nie otwieram itemshopu póki nie będę wiedział,że itemy czasowe dochodza.

Opublikowano

Pobrałem clienta, łatke wkleiłem, odpaliłem, zalogowałem się na konto. Wyszedłem z gry, żeby zobaczyć co na stronce ciekawego. Odpalam znowu i non stop wyskakuje błąd "Wystąpił problem z aplikacją Astivia.exe i zostanie ona zamknięta..." Co jest?

Możliwe, że plik Astivia.exe mi się zrypał. Prosiłbym o upload.

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Pobrałem clienta, łatke wkleiłem, odpaliłem, zalogowałem się na konto. Wyszedłem z gry, żeby zobaczyć co na stronce ciekawego. Odpalam znowu i non stop wyskakuje błąd "Wystąpił problem z aplikacją Astivia.exe i zostanie ona zamknięta..." Co jest?

Możliwe, że plik Astivia.exe mi się zrypał. Prosiłbym o upload.

Spróbuj zgodność systemu i uruchomić jako administrator ewentualnie podaj mi wagę binki to Ci powiem.

Opublikowano

Server wygląda fajnie lecz jedna osoba z Administracji mi nie odpowiada .

Prezentacja - w miarę ciekawie wykonana brakuje parę rzeczy ale ogólnie można się dowiedzieć co i jak .

Server - Pliki znam , zresztą zobaczymy jak będzie parę dni po starcie , powodzenia ! ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Konserwacja na forum zakończona. 

Oczywiście drobne poprawki będą wprowadzane jeszcze przez najbliższe dni.

Otworzyliśmy rekrutację na moderatorów, chętnych zapraszamy! :) 

Adres forum: forum.nazwaserwera.pl

Odnośnik do forum również na stronie Astivia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...