Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer bez diaxów - dobry wybór?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierw wypuścimy wersje Beta by znaleźć bugi itd. :)

Co wolelibyście?

Wojny Gildii, survival czy może działki?

Autorski plugin na gildie, jednakże taki pomysł byłby dobry na chwilę, potem by się znudził.

Fajniej jakbyście zablokowali enchanty i kowadła oraz koxy, i potkę na siłę. W tedy gra byłaby jak za czasów 1.2.5 czy jakiś tam gdzie nie było enchantów. :)

Opublikowano

Ja bym nie zagrał.

Oprócz braku diamentów na serwerze, nie zmienisz nic..

Też mi coś "autorskiego"..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Jak robisz taki serwer mogę ci pomóc

podoba mi się

Opublikowano

Zły. Serwer bez diaxów to jak wolny samochód.
Trochę zabrany kawałek MC oraz ograniczenie które dosyć przytłacza

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@Autor

Żaden z Twoich pomysłów nie jest dobry..

Diamenty powinny być, bo to jedna z tych najważniejszych części całej gry o nazwie Minecraft.

Chyba nikt mi nie wmówi, że nigdy nie szukał diaxa na grze dla jednego gracza..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Hmm... Ja był bym osobiście za pomysłem wolnego zdobywania diamentów :) Dlaczego? Dzieciarnia lubi serwery gdzie diamenty są łatwiejsze do znalezienia od węgla, ograniczenie ich do minimum odpędzi dzieci i da smaczek prawdziwego hardcore :)

Opublikowano

Jakby serwer był na 1.2.5 to by bylo super :D 0 relogow 0 pustych hitow i ten knock do góry jak sie klepie, brak bettera o jezu <3 :-D

Opublikowano

Jakby serwer był na 1.2.5 to by bylo super :D 0 relogow 0 pustych hitow i ten knock do góry jak sie klepie, brak bettera o jezu <3 :-D

Na 1.2.5 nie opłaca stawiać serwerów

Opublikowano

Osobista opinia? Jestem na nie. Nie powinniśmy kastrować gry z jej nierozłącznego elementy. Jakbyś się czuł na serwerze, na którym nie można zdobyć np. dirtu? Albo drewna? Słabe. Powinieneś raczej dodać coś od siebie, a nie zabierać.Co prawda to prawda. Brak diaxów wyeliminowałby tych noobków z całkowitym diamentowym pancerzem, narzędziami itp. (sprostowanie, niektórzy z nich zachowują się conajmniej kretyńsko. Nie dają grać. Żebym nie został źle zrozumiany).

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Zajebisty pomysł! Brak diaxów, a racze ich totalna rzadkość doprowadziłaby ludzi do wchodzenia na serwer i grania dłużej, (- 1 do nauki :D) co lepsze, wywaliłbym enchant i kowadło. Według mnie najgorza rzecz, którą mogli dodać do Minecrafta. To już nie to samo co dobra stara Beta ;) Mikstury bym też bloknął. O DialyReward nie słyszałem na żadnym polskim serwerze, co oznacza, że mogłoby wypalić ;)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Fajny pomysł napewno bym zagrał a pytanko małe była by ogarnięta adminstracja?? bo to się nie zdarza :P

Na pewno byśmy się starali by administracja była w stosunku do was-graczy jak najlepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...