Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd instalacji .

WaliumSBC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pobierałem i kombinowałem żeby zainstalować "Metin2" Z dysku D: , do dysku C , od odinstalowania do instalowania , przez antiwirusa też nie bo go brak :D , nie daje rady i nie mam już pomysłów co mogłoby to przeszkodzić .

Wyświetla się komunikat o treści : D:GameforgeLive\Games\POL_pol\metin2\pack\patch1.epk

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Windws XP , dodam iż wcześniej miałem XP i normalnie śmigał , było  to z jakieś 3 miechy temu , przed tą aktualizacją patchera .

Opublikowano

A jak instalujesz GF to nie ma przypadkiem możliwości wybrania Dysku na który ma być zainstalowany?

Opublikowano

A jak instalujesz GF to nie ma przypadkiem możliwości wybrania Dysku na który ma być zainstalowany?

Jest :) Wybacz zapomniałem dodać  , że też już to próbowałem . Plik ten cały patch.epk jest uszkodzony ..

Opublikowano

Spróbuj usunąc całkowicie metina i pobrać jeszcze raz go ze strony głównej.

#rein

Opublikowano

Spróbuj usunąc całkowicie metina i pobrać jeszcze raz go ze strony głównej.

Próbowałem niestety bez skutku . Zostaje mi format systemu . 

Opublikowano

Doszczętny uninstall i następnie pobranie + zainstalowanie na wybranym dysku na nowo powinno pomóc bo też miałem podobnie tylko że z C chciałem przenieść na D

Opublikowano

Pfee poprostu usun calego mt2 z kompa . pobierz z oficjalnej strony i pobierz od nowa . te pliki przez ten gf sa zapisywane pod ip i pod dany dysk . wiec zrob co mowilem..

Opublikowano

Wyświetla się komunikat o treści : D:GameforgeLive\Games\POL_pol\metin2\pack\patch1.epk

Tylko tyle się wyświetla? Nie ma żadnego "wyjaśnienia", czy kodu błędu? Co jest napisane w tytule okna błędu?

Pfee poprostu usun calego mt2 z kompa . pobierz z oficjalnej strony i pobierz od nowa . te pliki przez ten gf sa zapisywane pod ip i pod dany dysk . wiec zrob co mowilem..

Możesz rozwinąć? Mam problem ze zrozumieniem twojej wypowiedzi.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Poprostu usun wszystko zwiazane z mt2 i pobierz od nowa z orginalnej stroby metin2.pl

To nie ja mam problem z instalacją, ale jestem ciekawy, co to znaczy, że:

te pliki przez ten gf sa zapisywane pod ip i pod dany dysk .

ㅈㅈ.

Opublikowano

Ze np jesli wezmiesz folder metina od kolegi to np wyskakuja bledy z plikami bo kumpel aktualizowal na swoje ip . ja tak bynajmniej mialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...