Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym dowiedzieć się jaka jest że tak powiem oficjalna strona anonymous, wiem że nie posiadają ale chodzi mi o taką gdzie znaje informacje na bieżąco a nie z opóźnieniem 2 tygodniowym, nie wiem czy to jakis twitter facebook czy wgl inna strona www lub jakiegos YouTube albo kilka linków prosze, bo po wpisaniu w youtube Anonymous to wyszukuje wiele wyników i juz nie wiadomo komu wierzyć, po prostu coś gdzie są informacje na bieżąco o kolejnych ruchach. Z góry dziękuje

dam lajki

ps: dam wiecej lajków jak ktoś mi odpowie z jakich źródek czerpią informacje te całe fora komputerowe co na bierząco piszą newsy typu Anonymous atakuje .... i tp

Opublikowano

Anonymous to wszyscy Ci, którzy działają według ich ideologii. Tak więc każdy może sobie "oficjalny" portal założyć.

Propagandowy (uznawany za oficjalny) profil na twitterze

https://twitter.com/youranonnews

A informacje o atakach brane są z wszelakich źródeł (twitter, IRC, tor). Zwykle po ataku zostawiają po sobie widoczny ślad (jakiś deface pt. H4CK3D by Anonymous). Oprócz tego na swoich twitterach (których jest od groma) krzyczą "TANGODOWN".

Opublikowano

Anonymous to wszyscy Ci, którzy działają według ich ideologii. Tak więc każdy może sobie "oficjalny" portal założyć. Propagandowy (uznawany za oficjalny) profil na twitterze

https://twitter.com/youranonnews
A informacje o atakach brane są z wszelakich źródeł (twitter, IRC, tor). Zwykle po ataku zostawiają po sobie widoczny ślad (jakiś deface pt. H4CK3D by Anonymous). Oprócz tego na swoich twitterach (których jest od groma) krzyczą "TANGODOWN".

Bardzo dziękuje , Dostajesz mój limit lajków Temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...