Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Zakrea - Bang! Bang! Bang!

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże co to za gówno . To ma byc serwer wezcie wstyda takie coś pokazywac na mpc !

Rozumiem że to tyczy się Twojej sygnatury, racja? Żeby nie było spamu, serwer ma masę nowości i prezentuje się świetnie, myślę że to będzie jeden z najlepszych serwerów na okres przedwakacyjny :)

Opublikowano

Boże co to za gówno . To ma byc serwer wezcie wstyda takie coś pokazywac na mpc !

kjkvfvltozutnnzwwbjd.png

a teraz wyjdź, fanpage 850 like 0 aktywnosci, ty masz gowno nie serwer.

Kiedy można się spodziewać startu serwera Zakrea? Bo przyciagnal bardzo moja uwage :P

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać startu serwera Zakrea? Bo przyciagnal bardzo moja uwage :P

Start serwera odbędzie się 23 Maja 2014 roku. Około godziny 18, ale informację o tym jeszcze podamy.

umarł

Opublikowano

Tak, to ma byc server, server roku. Daruj sobie takie slabe hajty i docen starania tych ludzi. Oni przynajmniej potrafia cos sami wymyslic, a nie uje*ac gotowca  :)

ZR_o79.gif

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie llecz ostatnie bronie mnie odstraszają do pvp jak i do pvm .

Kwestia gustu, mogę zapewnić, że z szafirowym setem zbroi oraz bronią kra, postać prezentuje się na prawdę epicko zachowując klimat gry ;)

Przykład surka:

http://scr.hu/1fwt/yt49m

zf5obf.jpg

Jakość trochę kiepska ale to przez scr w grze wygląda lepiej ;) 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

W ile mniej więcej wbije 75? Mam nadzieję, że exp nie będzie taki, że w 5h wbije ten 75 ;p Najlepiej żeby taki 120 sie 1,5-2 mies. wbijalo. Eq niebianskie gdzie dropi?

tenor.gif

Opublikowano

W ile mniej więcej wbije 75? Mam nadzieję, że exp nie będzie taki, że w 5h wbije ten 75 ;p Najlepiej żeby taki 120 sie 1,5-2 mies. wbijalo. Eq niebianskie gdzie dropi?

75 wbijesz w nockę na full is, tak naprawdę ;d Śmigałem na becie przyznam że serwer jest zajebisty, przyciągnął moją uwagę i teraz z niecierpliwoscią czekam na start oficjalny. Co do Max lv to napewno nie 2 miesiące, to nie Global że 1 poziom pół dnia wbijasz.

Opublikowano

75 wbijesz w nockę na full is, tak naprawdę ;d Śmigałem na becie przyznam że serwer jest zajebisty, przyciągnął moją uwagę i teraz z niecierpliwoscią czekam na start oficjalny. Co do Max lv to napewno nie 2 miesiące, to nie Global że 1 poziom pół dnia wbijasz.

A kto powiedział, że exp z bety zostanie? 

umarł

Opublikowano

A kto powiedział, że exp z bety zostanie? 

Czyli nie będzie takiego expa? Bo już myślałem, że w takim razie to po 3-4 dniach by były 120 o.O

To w ile się wbije 75 lvl na full IS?

tenor.gif

Opublikowano

Czyli nie będzie takiego expa? Bo już myślałem, że w takim razie to po 3-4 dniach by były 120 o.O

To w ile się wbije 75 lvl na full IS?

Exp jest nadal zmieniany, aby mógł zostać dostosowany do sytuacji serwera także nie możemy na teraz określić, a kolejna sprawa, to że każdy gra w inny sposób.

umarł

Opublikowano

Exp jest nadal zmieniany, aby mógł zostać dostosowany do sytuacji serwera także nie możemy na teraz określić, a kolejna sprawa, to że każdy gra w inny sposób.

Ty mi tu o sposobach nie gadaj tylko odpalaj to ;d 

Opublikowano

Życzę powodzenia - projekt wyróżniający się na tyle aby przyciągnąć większą wiarę. Może sam zawitam ! :)

Opublikowano

Aktualnie nie działa strona ani forum, powód jest taki, że podczas przenoszenia plików na nowy serwer przez usługodawcę coś się zepsuło.
Mamy nadzieję, że problem zostanie jak najszybciej naprawiony, jednak obiecujemy, ze przed startem strona jak i forum będzie działało tak jak należy.
Również przypominam, że w prezentacji nie podaliśmy wszystkich ifnormacji gdyż chcemy by gracze sami sprawdzili co można znaleźć na naszym serwerze.

Pozdrawiam CreatiVe01 i zapraszam 23 maja ;) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Już chyba wiem na jakim serwerze wraz z Gildią zagram lecz trochę ten Interfejs razi w oczy.

tcul.jpg

Opublikowano

Na serwerze jest Magiczny Metal? Jeśli tak to jak go zdobyć? Na 120lvlu dropnie mi coś z Elit. Wodza Orków?

Fajnie jakbyście zrobili płaską mapę na event ZUO lub taką jaka jest na PLu :)

tenor.gif

Opublikowano

Naprawdę szkoda, że taki serwerem jak Zakrea mało osób się interesuje a powinny. Niespotykane nowości i nowatorskie pomysły są właśnie tutaj ale niestety największą popularnością cieszą się sklejki z *pvp/mpc :(

Jak tutaj wygląda biolog?

Na serwerze z pewnością zawitam! 

Opublikowano

Na serwerze jest Magiczny Metal? Jeśli tak to jak go zdobyć? Na 120lvlu dropnie mi coś z Elit. Wodza Orków?

Fajnie jakbyście zrobili płaską mapę na event ZUO lub taką jaka jest na PLu :)

Na serwerze jest magiczny metal można go zdobyć z każdego metina od 45 lvl oraz bossów i ich szkatułek.

Na 120 lvl nie dropnie Ci nic z elit. Wodza Orków, są to bossy stworzone tak by organizować sobie "skład"

który chce wydropić sobie dość sporą ilość przedmiotów.

Taka mapa jest w planach, jednak zostanie wprowadzona pewnie po starcie iż chcemy orientacyjnie zobaczyć

jaka wielkość będzie potrzebna.

Naprawdę szkoda, że taki serwerem jak Zakrea mało osób się interesuje a powinny. Niespotykane nowości i nowatorskie pomysły są właśnie tutaj ale niestety największą popularnością cieszą się sklejki z *pvp/mpc :(

Jak tutaj wygląda biolog?

Na serwerze z pewnością zawitam!

Tak niestety jest, ale nic nie poradzimy, ludzie lubią jak jest łatwo na serwerze świecą bronie z WOWa a administracja ma ich w dup.e

wtedy mają na co narzekać u nas tego nie znajdą ;) Zapraszamy, 23 maja. 

Zbugowany czarny miecz bez tekstur z imetina.. Serio?

Czy chodzi Ci o miecz iglasty, który robi się z zatrutego?

Zapewniam Cię, że on ma teksturki i nie jest zbugowany.

Pozdrawiam.

xb4c9CP.png

Opublikowano

W ile wbiję 75 lv ?

Ile zajmuję zrobienie jednego dungeona ?

Kiedy start ?

1. Podpinam się

2. Zależy od eq i którego dungeona

3. 23 maja godzina 17-18

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...