Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ask.fm

GeRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kiedyś tam odpowiadałem, ale nie warto. Najwięcej like dostają gimbusiary które nie umieją jednego słowa poprawnie napisać. Fajnie się tam hejtuje xD 

Opublikowano

Ja kiedyś tam odpowiadałem, ale nie warto. Najwięcej like dostają gimbusiary które nie umieją jednego słowa poprawnie napisać. Fajnie się tam hejtuje xD 

Robienie sobie fejmu w internecie jest takie /oh/ to dlatego z tego korzystają. Liczą się lajki a nie życie. : D

Opublikowano

kiedyś się w to bawiłem. wystarczy napisać że jest się fanem bibera, 13 lat i pisać co 2 słowo z błędami. 2-3k lajków/odpowiedzi w tydzień.

Opublikowano

Typowa gimbusiarska strona do robienia gimbusiarskiego fejmu. Strata czasu i mózgu ;_;

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Typowa gimbusiarska strona do robienia gimbusiarskiego fejmu. Strata czasu i mózgu ;_;

Jak każda aktualna strona / forum = stara czasu i najczęściej mózgu z powody wypisywania głupot przez ludzi.

@ top

Kiedyś korzystałem.

Opublikowano

Kiedys tak, ale znudzilo mi sie to i rozwalaja mnie gimbusy 'daj wideło 'dlaczego nie chodzisz juz z marcinem?' 'on cie kochal' itp xD XD xD XD xD XD xD XD xD 

Opublikowano

Korzystałam, ale od jakiegoś czasu zawiesiłam konto.
Strona rzeczywiście jest idiotyczna. Większość pytań to prośba o wymienienie 5/5 like?
follow/follow?
2/2 pytania?
lmao
A jak już są normalne to z anonima, i tak samo idiotyczne (a sporo osób wpierdala się tam w życie, albo hejtuje więc idk co to za pytania)

Opublikowano

Stworzyłam konto za namową znajomego i tego pożałowałam. Usunęłam je tego samego dnia.

Ogólnie rzecz biorąc, często ktoś mi podsyła linki do (ich zdaniem) zabawnych pytań/odpowiedzi, a ja tak przeglądając odpowiedzi niektórych osób, zastanawiam się, po co im ten ask, skoro na każde pytanie odpowiadają jednym wyrazem, ewentualnie wstawiają jakąś emotkę.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Polecam obejrzeć jedną ze szczerych reklam od Abstrachuje na YT, tam się dowiesz, czym naprawdę jest ask.fm...

- Jesteś idiotą nic nie wartym, który jest bity i poniżany w szkole?

- Brakuje ci kolegów?

- Chciałbyś mieć dziewczynę?

- Załóż sobie ask.fm i dziel się ze współgimbami swoimi opiniami na temat zadanych pytań, zbieraj lajki, obserwuj i bądź obserwowany.

Ask.fm - Kolejne gówno obsypane falą gimbów.

To jeden z powodów, dlaczego się nie bawię w to coś... Pewnie twórcy tego serwisu mieli nadzieję, że ludzie będą się tam pytać anonimowo o sprawy, z którymi boją się podejść w rl.

Chociaż jakby nie patrzeć tak właściwie jest, ale w Polsce sytuacja wymknęła się spod kontroli, bo zamiast normalnych pytań nastolatki w wieku 11 lat dostają pytania typu "pokaż nogi"..

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...