Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Lvlbot - Co I Jak...

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Npisze ktos na pw jak sie tego lvlbota używa ???? bo jak zapisuje spota to lvlbot sie włacza ale nie bije zadnych potworków. po właczeniu zeby zapisało kilka spotów cheat mi znika i po lewej stronie pojawiaja sie napisy, jak wciskam home zeby zapisac to te napisy sie zmieniaja i jak bylo napisane po trzech "home" spot sie zapisuje i jak nacisne "end" to cheat sie pokazuje ale jak właczam to nic bot nie robi tylko biega po spocie :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wrboy1210 mala poprawka po home , page up i page down zmienia ilosc zabijanych mobow na spocie

bot sella co 3 spoty a nie co 3 potworki

Opublikowano

Ehhh... 4story nie dla mnie Wbiłem 14 lvl Padłem I nie wiedziałem co zrobic, To odinstalowałem i po sprawie ;]

sygnatura3.png

Opublikowano

świetnie!! działa masz 3 razy+ bo nie umiałem tego ograrnąć dzięki wreszcie nie musze się z tym już męczyć .... przepraszam za błędy w pisowni jeśli znajdziecie

Gramy żeby grać a nie żeby wkórzać innych

Opublikowano

Poradnik godny uwagi, powinien być podklejony ale nie moja w tym głowa. A ci którzy piszą byś to usunął po prostu mają kompleksy że sami takiego poradnika napisać nie umieją. a ty adams12 to byś taki wpierdol dostał odemnie na realu że przestał byś się udzielać na tym forum... Kici zbanowali ci tego 60 levela to już płaczesz że sobie nie poczitujesz? wez wypierdalaj z tego forum

Opublikowano

thegod a ty już przestajesz się udzielać na tym forum.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

niech ktos napisze zeby bot sam sprzedawal bo mi nie sprzedaje mam 1 oryginalny plecak od poczatku gry a takto wyszstklie 12 miejsc w plecaku i mi nie chce sprzedawać ;/

Opublikowano

Thegod po pierwsze ja bez tego tutka to robiłem i mi jakoś wszystko działa... w jednym kordzie mam 4 moby a nie tak jak ty... poradnika nie napisałem bo nie chciałem aż tak utrudniać życia innym. Ty jesteś taki mądry że tut'ów potrzebujesz do ustawienia tak banalnego bota... w realu to ty stoisz z puszką od poniedziałku do piątku potem idziesz do tesco...

ps. groźby odnoszące sie do życia realnego... mogę iść z tym na policje i nie myśl że będę się ciebie bał , bo powiesz że mi wpierdol spuścisz... spuścić to ja Ci sie mogę ma mache...

kropek2000 dał pierwszy tut'a z gotowcem pod narwe ale był mądry i gdy go poprosiliśmy usunął go...

@DOWN: lekko do góry i trochę w lewo ^^

52287137559562145640.png

Opublikowano

niech ktos napisze zeby bot sam sprzedawal bo mi nie sprzedaje mam 1 oryginalny plecak od poczatku gry a takto wyszstklie 12 miejsc w plecaku i mi nie chce sprzedawać ;/

1.Cofasz UI w grze i system

2.Odznaczasz porszanie się kliknieciami myszy

3.Przesuwasz plecak lekko do góry i powinnien sprzedawac

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Nie nie musisz zdejmowac wystarczy ze zrobisz tak jak napisałem

1.Cofasz UI w grze i system

2.Wyłaczasz poruszanie sie kliknieciami myszy

3.I ten plecak co masz na poczatku lekko przesuwasz do góry

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

Opublikowano

Proszę oto screen ktory Ci powinien pomoc (ułóż ten początkowy plecak tak jak ja i będzie działac)

592a1528320c6_post-145988-127012714679_thumb.jpg

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

Opublikowano

czyli ten plecak od poczatku gry co mam musze go do góry przeciagnąć? lekko i bedzie git a jeszeli ustawie ze na spocie jest po 5 mobów i bedzie je lał to tez bedzie sprzedawał?

Opublikowano

czyli ten plecak od poczatku gry co mam musze go do góry przeciagnąć? lekko i bedzie git a jeszeli ustawie ze na spocie jest po 5 mobów i bedzie je lał to tez bedzie sprzedawał?

Tak bedzie sprzedawał ja mam cały czas że co po 3 sprzedaje i jest git

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

Opublikowano

zobacz czy handlarz ci sie otwiera po trzecim spocie i pamietaj ze musisz miec zamkniety inwentarz, bot sam go sobie otworzy po 3 spocie

Opublikowano

otwieras sie handlarz takie czarne okno i otwiera plecak i nic nie sprzedaje ;/

bot otwiera handlarza i plecaki ale postoi tak z 5sekund i nic nie sprzedaje ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...