Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Lvlbot - Co I Jak...

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutorial trakatujący o używaniu Lvlbota w hacku z tego tematu.

howto.gif

1. Wchodzimy do gry(Włączamy 4S, logujemy się)
  2. Włączamy hacka
  3. Przechodzimy/Teleportujemy się na mapę na której chcemy bocić.
  4. W hacku wybieramy zakładkę Lvlbot
  5. Klikamy w "Zapisz kilka spotów"[Mehrere levelspots hinzufugen]
  6. W grze w prawym górnym rogu wyświetli nam się okienko.
  7. Jedną pozycję(spot) zapisujemy trzykrotnym wciśnięciem klawisza Home
  8. Gdy zapiszemy już odpowiednią ilość spotów wciskamy klawisz End
  9. Bota uruchamiamy przyciskiem "Starte den bot" a wyłączamy "Beende den bot"

Reszta funkcji jest pokazana na obrazku powyżej...

Tips: By bot poprawnie sprzedawał itemki, nasze torby muszą być w domyślnych miejscach. Jeżeli nie są robimy następujące czynności: ESC-->Ustawienia systemu-->Cofnąć UI. To samo wykonujemy z ustawieniami Gry. (Po wykonaniu powyższych czynności najlepiej odznaczyć(wyłączyć) "Poruszanie się kliknięciem myszy".

Nie pozawalam na kopiowanie tego tuta na inne strony.

off

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze...? Chcę aby zdjęto mi 10/20% Warna. Co się dzieję w grze akurat mało mnie obchodzirolleyes.gif

@Up: Downloadu nie ma i nie będzie...ohmy.gif

off

Opublikowano

był już kto ściągnął ten ściągnoł nic nie zrobisz:D(mam nadzieje)

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

weź to usuń bo nie bedzie nie idzie potem nic kupic po takim czyms

Opublikowano

Całkowicie zgadzam się z Kici , przez to bedzie totalna destabilizacja cen , juz i tak wszystko poszło około 30% w górę , mam nadzieje że do końca marca wejdzie patch.

Opublikowano

Ludzie.... kici Wilczarz to jest forum o takich rzeczach jeżeli macie takie rzeczy pisać to podziękuje...

weź to usuń bo nie bedzie nie idzie potem nic kupic po takim czyms

Takie coś to możesz na PW pisać...

A jeśli chodzi o tutka wrboy to mi się on bardzo podoba ;] porozmawiam o tym z GM, gdybym mógł to dał bym ci + ale niestety u Kidów jest to zbugowane ;/

Good Job ;]

Jeśli ktoś ma zamiar pisać takie rzeczy jak kici czy Wilczarz to odradzam!

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

UP

Jeszcze ktoś dał mu reputacje za to ? Brawo... AdamS12 nie wiem za co uzna twoje posty ten nade mną ale mam nadzieję że dostaniesz prema ;/

Zrobił coś dla forum i innych userów, a wy jeszcze mu grozicie?

Elberd Hubbard

Opublikowano

Dobrze a teraz na serio. W chuj mnie obchodzi czy przez ten tutorial populacja dzieci N30 zwiększy się czy z zmaleje. Tak samo obchodzi mnie czy ceny ulegną destabilizacji. Tak więc Wasze żale kierowane w moją stronę, w zupełności mnie nie ruszają. Pierdolcie sobie dalej, niech dyskusja trwa.

off

Opublikowano

aha czyli według wrboy jest tak:

Co z tego ze będzie gorzej, ważne zeby ci warna sciągneli jak masz tak pomagac to żegnam z forum!

Opublikowano

wiesz jak masz tak pomagac to weź zacznij grac w cs i tam mozesz ludzią publikowac wszystko po kolei i wszystkim forumowiczom sprawisz radosc albo zacznij rac w metin2 i na inny dział sie przezuc:D wtedy naprawde pomożesz:D

Opublikowano

mi tak samo lvlbot zaczyna szalec jak go włączam :/ biega w kółko otwiera plecaki i sprzedaje kilka rzeczy które znajduja sie w głównym plecaku m.in. strzaly . Zrobilem wszystko tak jak bylo opisane i próbowałem kombinowac z tym ale nadal to samo ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bo to nie jest pro bot ;] jest bardzo niedopracowany ;].

Elberd Hubbard

Opublikowano

Bot najlepiej działa z jednym(podstawowym) plecakiem. Sprzedaje looot co trzy zabite moby, tak więc co Wam przeszkadza jak sprzedaje tylko z czterech górnych slotów. Gdy przesunąłem okienko plecaka trochę do góry, bot zaczął sprzedawać wszystko jak leci. Wysilcie się trochę i pokombinujcie, a nie liczycie że podadzą Wam wszystko na tacy.

off

Opublikowano

No dobrze sprzedawac wszystko ładnie sprzedaje ale jak zrobic zeby zaczal zbierac drop z nobków bo nadal tylko przeskakuje z jednego spota na drugi i nie zabija nobków i nie zbiera dropu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...