Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy efekt "Level UP" by Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Link do wideło nie działa. 

Później zaktualizuję.

Ogółem mógłby ktoś podbić moje tematy z pracami bo uważam że są bardzo dobre (np. flagi występują na wielu serwerach), a mało osób które otwierają serwery w tych miesiącach o nich wie.

All tematy u mnie w profilu. 

0VPaRnd.png

Opublikowano

Później zaktualizuję.

Ogółem mógłby ktoś podbić moje tematy z pracami bo uważam że są bardzo dobre (np. flagi występują na wielu serwerach), a mało osób które otwierają serwery w tych miesiącach o nich wie.

All tematy u mnie w profilu. 

Masz jakiś kompleks xD? No sorry ale miec bol dupy o to że ktoś używa twoich prac ale cie za nie nie chwali.

@topic

Efekt bardzo ładny , może doczekamy się kiedyś kolejnego ;]

Tak przy okazji rozumiem że nie zdradzisz mi czcionki użytej w twoich napisach na twoim profilu ? Bardzo klimatyczna.

Opublikowano

Masz jakiś kompleks xD? No sorry ale miec bol dupy o to że ktoś używa twoich prac ale cie za nie nie chwali.

@topic

Efekt bardzo ładny , może doczekamy się kiedyś kolejnego ;]

Tak przy okazji rozumiem że nie zdradzisz mi czcionki użytej w twoich napisach na twoim profilu ? Bardzo klimatyczna.

Nie rozumiem jaki kompleks? Ja nie mam bólu dupy o to że nikt mnie nie chwali za moje pracę, co swoją drogą jest nie prawdą bo opinie mam satysfakcjonujące.

Po prostu już kiedyś podbiłem swoje tematy i dostałem za to około 25 pkt. warna więc teraz proszę o to kogoś kto ich nie dostanie.

Gang Three - font.

0VPaRnd.png

Opublikowano

O dziwo o dziwo uznałem że użyje , chyba ten od Plechito mi się znudził xD

Więc podbije temat żeby Mizune wiedział że ktoś docenia jego prace : }

Macie nawet filmik : <

Sorry za muzyke mówiłem gimbowi żeby nie wrzucał żadnej xD

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Efekt prezentuje się świetnie. W sumie mało co os Mizune mi się nie podoba. Zasysać!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...