Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Curse Voice - apropo programów trzecich

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem to nie są słowa które powinnien

wypowiadać moderator,

a przynajmniej nie tak bezpośrednio.

Swoją drogą co to nas interesuje ?

Mam wolność słowa jak każdy inny, że niby moderator ogranicza mnie tylko do pozytywnej oceny? A, ok.

Swoją drogą bo każdy rzydził o te klucze, to teraz macie informacje na temat programu, nie ma za co.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mam wolność słowa jak każdy inny, że niby moderator ogranicza mnie tylko do pozytywnej oceny? A, ok.

Swoją drogą bo każdy rzydził o te klucze, to teraz macie informacje na temat programu, nie ma za co.

'' Żydził '' panie moderatorze. Poza tym nie ma takiego czasownika : P

~~ MK JOGO jest zakazane - zatwierdzona wiadomość przez Riot Games

Twórcy programu ,pewnie usuną te rzeczy ,raczej nie chcą mieć problemów z twórcami gry.

47990292595971448862.png

Opublikowano

nie wiem jak taka osoba jak vanosh moze miec jeszcze moderatora na tym forum powinien zostac zdegradowany do rangi Zbanowani

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

'' Żydził '' panie moderatorze. Poza tym nie ma takiego czasownika : P

~~ MK JOGO jest zakazane - zatwierdzona wiadomość przez Riot Games

Twórcy programu ,pewnie usuną te rzeczy ,raczej nie chcą mieć problemów z twórcami gry.

Mkjogo/MkLoL zakazny ??? Ja chyba coś przespałem bo jak ostatnio forum przeglądałem to były wypowiedzi że mkjogo jest legalny . No cóż teraz już chyba był :C

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...