Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Curse Voice - apropo programów trzecich

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eycgS1A.png

Jak widać Riot to idioci dlatego dali ultimatum - albo timery zostaną usunięty albo cały program. Obecnie Curse Voice jest dostępne bez timerów, czyli jest bez użyteczne. Banów za to nie ma, ale nie warto na tym grać, tylko fpsy zabiera.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeżeli grasz na komputerze z drewna to może zabiera ci te 10 fpsów i to ma przedewszystkim służyć  do komunikowania się pomiędzy graczami w sposób głosowy jak sama nazwa mówi a timerki dragonów baraonów i ultów daje bardzo dużą przewagę nad rywalem który tego nie używa

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Te timery nie potrzebne są można na czacie zapisywać.

A komunikator w grze bardzo się przyda.

Opublikowano

Timery są potrzebne bo jeżeli byłyby nie potrzebne to riot nie kazałby ich usuwać stary ;]

~BestHooks

Opublikowano

po co ci timery skoro i tak masz je w bolu?

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

aha bo np nie uzywam bola ? i nie pisz mi takich komentarzy pod moimi postami stary bo jak cie miotne to głowa ci spadnie 

Wy już wszyscy wyglądacie jak ten cały BOL w cs-ie też się gównie odpalałeś ?

~BestHooks

Opublikowano

Kolego 

Timery są potrzebne bo jeżeli byłyby nie potrzebne to riot nie kazałby ich usuwać stary ;]

Naprawdę ? Riot jak by uważał że one są potrzebne to by je wmontował do klienta, nie wiem czy czytałeś ostatnio wypowiedź riotu na temat programów 3-cich, bo chyba tylko temat ten Vanosh'a  dziś, czytałeś.

A co za trud, się nauczyć na pamieć respów ?

i napisać ob dr 1760

Blue Buff - 5min

Blue Buff - 5min

inne stworki 1 min.

Smok - 6 min.

Nashor - 7min. 

Opublikowano

aha bo np nie uzywam bola ? i nie pisz mi takich komentarzy pod moimi postami stary bo jak cie miotne to głowa ci spadnie 

Wy już wszyscy wyglądacie jak ten cały BOL w cs-ie też się gównie odpalałeś ?

do mnie mówisz?

Opublikowano

moze w bolku wloncz kolo

jestescie jebanymi bobami skoro placzeie za timerami

SKORO NAZWA PROGRAMU MÓWI CURSE VOICE droga pajacerko pozdro

JA JADE SE NABOLU I MAM TIMERKI

IQpyWN8.png

Opublikowano

do mnie mówisz?

Powiedział to użytkownikowi post wyżej od jego posta, myślę że da się to zrozumieć i za taki post typu "do mnie mówisz" normalny użytkownik forum dostałby już +5%. Co do curse voise to program ma więcej użytecznych rzeczy jako komunikator niż timer.

Opublikowano

moze w bolku wloncz kolo

jestescie jebanymi bobami skoro placzeie za timerami

SKORO NAZWA PROGRAMU MÓWI CURSE VOICE droga pajacerko pozdro

JA JADE SE NABOLU I MAM TIMERKI

wystarczy napisać 'x' na chatcie jak zabijesz blue, reda czy coś i automatycznie masz timer .

Opublikowano

Nie wiem jak ktoś taki jak Ty dostał moderatora, nie zasługujesz na niego w najmniejszym stopniu, powinieneś świecić przykładem, a nie obrażać na każdym kroku, ale nie offtopując nazwa programu to Curse Voice, a nie Curse Timer, więc nie wiem dlaczego taki płacz jest pierwszym poście, do tego "bez użyteczne" piszemy łącznie, a nie rozdzielnie:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie wiem jak ktoś taki jak Ty dostał moderatora, nie zasługujesz na niego w najmniejszym stopniu, powinieneś świecić przykładem, a nie obrażać na każdym kroku, ale nie offtopując nazwa programu to Curse Voice, a nie Curse Timer, więc nie wiem dlaczego taki płacz jest pierwszym poście, do tego "bez użyteczne" piszemy łącznie, a nie rozdzielnie:)

Mało mnie obchodzi jak się pisze - apropo myślisz że ci uwierzę że kiedyś dołączyłeś do sesji w Curse Voice? Nie. Tylko na regionach typu ameryka, brazylia jest to użyteczne gdzie każdy mówi jednym językiem.

Opublikowano

wystarczy napisać 'x' na chatcie jak zabijesz blue, reda czy coś i automatycznie masz timer .

Kurde typek coś tam robi, coś wam mówi a wy najazd :D Co do programu to z jednej strony fajnie bo zabiera przewagę ale z 2 jakby był dostępny dla wszystkich to każdy miałby tą samą szanse no chyba, że ktoś nie chce go instalować.

Opublikowano

Mało mnie obchodzi jak się pisze - apropo myślisz że ci uwierzę że kiedyś dołączyłeś do sesji w Curse Voice? Nie. Tylko na regionach typu ameryka, brazylia jest to użyteczne gdzie każdy mówi jednym językiem.

Jest użyteczne? Jest:)

Do Polski pewnie też dotrze, ale później, a co do sesji CV nie dołączałem, bo używam ts'a:)

Opublikowano

Jest użyteczne? Jest:)

Do Polski pewnie też dotrze, ale później, a co do sesji CV nie dołączałem, bo używam ts'a:)

"bo używam ts'a:)" - i tutaj masz odpowiedź. ;)

Opublikowano

Timery są zbyt dużym ułatwieniem, więc było wiadomo, że albo będzie program zakazany, albo je usuną, więc nie wiem po co ta burza w szklance wody:)

Opublikowano

na east też się mówi jednym językiem więc mi tu nie pierdol dawidzie 

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Timery są zbyt dużym ułatwieniem, więc było wiadomo, że albo będzie program zakazany, albo je usuną, więc nie wiem po co ta burza w szklance wody:)

"albo je usuną" jak mieli by usunąć xDDD? Rito gówno może, mogli by po prostu banować, a nie USUNĄĆ.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

"albo je usuną" jak mieli by usunąć xDDD? Rito gówno może, mogli by po prostu banować, a nie USUNĄĆ.

Usuną twórcy programu, a nie Riot...

Opublikowano

Timery są zakazane ale MKjogo jest legealne my mind go fck :D

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Timery są zakazane ale MKjogo jest legealne my mind go fck :D

nic w mkjogo jest legalne, tylko mkjogo trudno wykryc (no chyba ze masz timery na chacie to trzeba byc idiota...)

Opublikowano

Jeżeli grasz na komputerze z drewna to może zabiera ci te 10 fpsów i to ma przedewszystkim służyć  do komunikowania się pomiędzy graczami w sposób głosowy jak sama nazwa mówi a timerki dragonów baraonów i ultów daje bardzo dużą przewagę nad rywalem który tego nie używa

Jaka przewaga? 

Można i zapisać na kartce time xD.

Filozofia - blue/red - 5 min  dragon 6 minut  baron 7 minut   4 minuty inhibitor 4 minuty trwa buff z barona   wraithy to 0:50 s   a golemy i wilki 1 minuta , spawn jednego wave to 30s big wraith 50s  Tak trudno zapamiętać xD? Chociaż te najważniejsze ( baron dragon buffy )

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jak widać Riot to idioci

Moim zdaniem to nie są słowa które powinnien

wypowiadać moderator,

a przynajmniej nie tak bezpośrednio.

Swoją drogą co to nas interesuje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...