Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin3

Valrond1

x, Y  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prawda czy fa?sz?

• Prawda
      18
    • Fa?sz
      30
    • Fake
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mogą wyprodukować metin3... nie ma metin2 ani metin1 ;> to tylko nazwa ... np. dyskrykt9 to nie 9 część... widzieliście metin1?

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

www.metin.co.kr -metin1

www.metin2.co.kr - metin2

Więc to możliwe , z filmiku widać , że dopracowanie i szczególnie grafa są wyśmienite , tylko mi sie wydaje ze to jakaś inna gra i kolo chce tylko zamieszanie zrobic. Ale fajnie by bylo jakby wyszedł metin3.Moze by sie wróciło do starych czasów metka2

Opublikowano

ten filmik widzialem juz dawno dawno daaaawno temu i to jest z jakiejs innej gry -,-

Opublikowano

@Merkon

Nawet nie wiedziałem, że to inna gra... Lecz w tym dziale jej nie ma... Jest bardzo podobna do Metina.

@Losiu

Ja gram na Monku. Mam mały poziom ponieważ to drop, a konto główne mi zbanowali... Jak chcesz to pisz do Des3iba.

@PS Jestem w Jinno...

Jak zrobić KOX Surę? Oto odpowiedZ

Opublikowano

Jak to ma być Metin 3 to ja nie gram ..,

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Mtin wyróznia się tym ze trzeba duzo expic a tam na filmie koles wali mooba godzine więc fejk

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Hmmm, moim zdaniem to my już Metin2 <privy> można porównać do Metin3 O_o.Możemy zmieniać dosłownie wszystko ,więc w czym problem ?

Metin3 już istnieje <a raczej może istnieć>.

Trochę pracy i mamy nowe mapy kolorki itd. i można wymieniać itd.,itd.

pedo-dog.gif

Opublikowano

100% fake jak dla mnie temat zamkniety

乙人乙

㉣㉦㉣㉯

metin2_wall08.jpg

"Metin2 to gra dla pryszczatych dzieci z krzywymi zębami"-Coś w tym musi być że jednak wiekszość z nas w nią gra o_O.

Gość Mounthains
Opublikowano

Jeżeli w Metinie byłaby możliwość atakowania jednego moba na raz, ta gra straciła by resztę oryginalności^^

wyobraź sobie jak bijesz 1 psa xD bo więcej nie dasz rady ;x

Opublikowano

MEtina 2 chyba zaden metin nie przebije xD

ZBIERAM "-" DAWAC ILE WLEZIE PLEASE!!!!!

Nie moge pisac postow bo jakis "admin" bloknall (nie powiem nic...)

Opublikowano

No cóż. Jak to metin "3" to git. Ale i tak Metin2 wymiata ^^

Nie chce mi się szukać pliku z moją sygną jak znajdę to wkleję ;) Pozdro&Poćwicz D&G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...